Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Fake s4 US /SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dokładnie...na 60 to już jest turlanie...:wink: w zeszłym sezonie miałem 59 przód i...nie już nie była jazda...za często wahacze dobijały o nadkola:kwasny::grin:

mialem tez 60 ale nadkola przednie wygielo mi:facepalm:

yy...źle napisałęm...w środku dobijały wahacze... Teraz mam przód poszerzony o 1.5cm i tył poszerzony przed malowaniem o 1 cm:wink:, aby 8.5J flaty nie przecierały o nadkola zewnętrzne:wink:

nie no zczailem, ale jak ja mam 8J et35 to na 60 z przodu wyginalo nadkola, tyl sie miescil elegancko a teraz bedzie robione pod et20

ja sklepałem sobie nadkola do środka i jest elegancko:wink: a to co Ty piszesz tak właśnie robi...szarpie. 8.5J ET43 tak samo robi z nadkolami:wink:
Opublikowano
dokładnie...na 60 to już jest turlanie...:wink: w zeszłym sezonie miałem 59 przód i...nie już nie była jazda...za często wahacze dobijały o nadkola:kwasny::grin:

mialem tez 60 ale nadkola przednie wygielo mi:facepalm:

yy...źle napisałęm...w środku dobijały wahacze... Teraz mam przód poszerzony o 1.5cm i tył poszerzony przed malowaniem o 1 cm:wink:, aby 8.5J flaty nie przecierały o nadkola zewnętrzne:wink:

nie no zczailem, ale jak ja mam 8J et35 to na 60 z przodu wyginalo nadkola, tyl sie miescil elegancko a teraz bedzie robione pod et20

ja sklepałem sobie nadkola do środka i jest elegancko:wink: a to co Ty piszesz tak właśnie robi...szarpie. 8.5J ET43 tak samo robi z nadkolami:wink:

jedno jak mi szarplo to lakier odprysl:facepalm: mam nadzieje ze na czerwiec ogarne w calosci lakier nadkola i glebe

---------- Post dopisany 23-05-2013 at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany 26-04-2013 at 23:04 ----------

nowe fanty:kox:

DSCN1648_zps427eba8b.jpg20130522_171019_zpsfe62aebc.jpgDSCN1637_zpsc812a415.jpg

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

no ładnie widzę lecisz z tematem :wink: powiedz mi gdzie kupiłeś przedni front pod to radio 2 din ???

Opublikowano

moje progusie :cry:

Opublikowano
no ładnie widzę lecisz z tematem :wink: powiedz mi gdzie kupiłeś przedni front pod to radio 2 din ???

frontu nie kupowalem, konsola jest stara 1 din i bedzie przerabiana jak to qwerty robil:wink:

---------- Post dopisany at 08:46 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ----------

moje progusie :cry:

teraz juz moje:naughty:

Opublikowano

i niech służą jak najlepiej :wink:

Opublikowano
i niech służą jak najlepiej :wink:

dokladnie:hi:

Opublikowano

Ładna ładnie :thumbup:

Opublikowano

szybko poszły te medikowe progi, miałem nadzieje, że dotrwają do 10, to bym je łyknął bo w moim LY7M :wink: jakby Ci sie nie podobały daj znać:decayed:

Opublikowano
szybko poszły te medikowe progi, miałem nadzieje, że dotrwają do 10, to bym je łyknął bo w moim LY7M :wink: jakby Ci sie nie podobały daj znać:decayed:

co sie maja nie podobac:decayed: progi jak progi, montarz i do lakierowania:banan:

takze Panie szukaj dalej:wink:

Opublikowano

co sie maja nie podobac:decayed: progi jak progi, montarz i do lakierowania:banan:

te były w fajnej kasie, musze zmienić skrzynie na dniach, ogarnąć auto, bo moje ostatnie 2 tygodnie to kręcenie gwintem :grin:

Opublikowano

te były w fajnej kasie, musze zmienić skrzynie na dniach, ogarnąć auto, bo moje ostatnie 2 tygodnie to kręcenie gwintem :grin:

dokladnie cena fajna i odbior osobisty:decayed: Ty musisz skrzynie ogarnac i auto a ja to mam to samo plus wyrezac 2din, oc, szyba przednia i jeszcze w huy innych rzeczy ale nie pisze bo chyba sie nie wyrobie:facepalm:

---------- Post dopisany 26-05-2013 at 13:04 ---------- Poprzedni post napisany 24-05-2013 at 10:44 ----------

Oj taki pech:facepalm:

20130525_053127_zpsf4995838.jpg

Opublikowano

coś zawadził:facepalm:

Opublikowano

30 km na autosradzie od Tarnowa jechal typ ktoremu wykoczyla sarna, rozyebala mu zderzak i drzwi, pol zderzaka odlecialo centralnie pod moj zderzak i o to skutek:facepalm: dobrze ze jechalem 110km/h bo jak bym sypal wiecej to pewnie bym minal sarne albo w nia przyjebal:facepalm:

Opublikowano

Szkoda zdesia:kwasny: ale i tak dobrze że nie zgarnąłeś dzikiego zwierza..

Opublikowano

ciężko bedzie bo poskładać trudny materiał do pospawanie

Opublikowano

jestem caly czas tej mysli ze da rade to pokleic

Opublikowano

30 km na autosradzie od Tarnowa jechal typ ktoremu wykoczyla sarna, rozyebala mu zderzak i drzwi, pol zderzaka odlecialo centralnie pod moj zderzak i o to skutek:facepalm: dobrze ze jechalem 110km/h bo jak bym sypal wiecej to pewnie bym minal sarne albo w nia przyjebal:facepalm:

ta autostrada jest otwarta nielegalnie bez siatek na dzikie zwierzęta :kwasny: co za debile

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...