Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[1.8T i 2,7BiT] Filtr powietrza pipercross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze jakąś "blache" musimy dorezać żeby lepiej odizolować stożek od silnika i DP bo na razie jest ta mala seryjna blaszka. DP na dniach bedzie owiniety tasma termoizoulujaca wiec temp pod macha powinna mocno spaść. Mimo slabego odizolowania stozka od silnika i tak czuc roznice na + wzgledem ori puchy i filtra.

osłona z kwsówki wystarczy. pracy z tym nie wiele a pomaga i nawet ładnie wygląda :good:

Opublikowano

Właśnie wróciłem z trasy i coś mi huczy pod maską, możliwe że po wyjeciu jednej puszki i paru dupereli spod maski zrobil sie taki przeciag ze powietrze az buczy? Czasami slysze takie grube gwizdanie cos podobnego do przeciagu:)

Opublikowano

Norbunio na żywo wygląda pięknie całość :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jakiś dziwny ten zestaw i to co jest na zdjęciu to raczej za bardzo nie podejdzie. Lepiej bedzie jak zamontujesz sobie tipa z kwasiaka i stożek ITG :naughty:

Opublikowano

Panowie czy taki zestaw byłby dobry do 1.8t AEB http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0282

ciekawe pod co sie podpina ta rure ??? pod gumowego Tipa ?? :mysli:

ogólnie zestaw słaby , jaka cena ???

za 600pln złozysz sobie Tipa z kwasówki + stożek ITG

Opublikowano

trytytki są mega :kox:

Opublikowano

trytytki są mega :kox:

ja sie zastanawiam cały czas jaka cena za ten "zestaw" :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Mimo slabego odizolowania stozka od silnika i tak czuc roznice na + wzgledem ori puchy i filtra.

Bajki opowiadasz :cool1: TIP robi robotę, którą stożek tylko niszczy :tongue4:

Opublikowano

No właśnie ceny nie ma :thumbdown: ;/ Pewnie koło 500zł ;/ Znacie kogoś w zachodniopomorskim kto by mi wyspawał eligancko taki zestawik :D [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 18:29_________________________________________________Znalazłem jeszcze na alledrogo taki zestaw http://allegro.pl/uklad-dolotowy-cai-dolot-audi-a4-1-8t-i1732658566.html

Ale chyba też lipa co??

Opublikowano

jak wogile taki zestaw zamontować? nie masz co sie bawić w takie zestawy kupuj Tipa z kwasa i stożek ITG i napewno bedziesz zadowolony

Opublikowano

Zakładaj Tipa z kwasa i jeżeli chcesz filtr stożkowy to tylko gąbkowy firmy ITG albo PIPERCROSS.Ja tipa brałem od kolegi GREGORY z forum napisz na PW może jeszcze jakieś ma.A jeśli chodzi o montaż to jest prosty tak to wygląda u mnie.

dscf4924.jpg

dscf4925q.jpg

dscf4926j.jpg

dscf4927y.jpg

Na zdjęciu obudowę termiczną mam z aluminium ale teraz założyłem z kwasa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się kupić jakieś gotowe zestawy które wystarczy tylko zamontować bez żadnych przeróbek ?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

TIP z kwasa już jest :banan: teraz tylko potrzebuję złączki silikonowe możecie podać ich wymiary jakie są potrzebne??

Opublikowano

Ja u siebie miałem przez 4m-ce wkładke K&Na i wywaliłem to w piz*u:wallbash: Auto po ok. 5 tyś km na nowym K&N-ie zaczeło lekko przerywać i nie równo przyśpieszać.

Po zalogowaniu przepływki okazało się że było mało g. a na dodatek skoki. Po wymyciu przepływki i na nowym papierowy filterku auto jedzie lepiej i nie ma chwilowych zmuleń. Nie mam ochoty sobie zrypać prawie nowej przepływki :whistling: Poszukam może jeszcze logi się gdzieś ostały to wstawie.

Jedyne co się opłaca to Tip po ori puche :thumbup1:

Opublikowano

a widzisz bo to trzeba mieć Tipa i stożek gąbkowy albo ITG albo pipercrossa :decayed:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Panowie jakie potrzebne są te złączki silikonowe a dokładniej ich srednice??

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie kupiłem sobie taki filtr tylko nie wiem jak zamontować go. Do ori filtra przychodzą 4 kostki, po wyrzuceniu starego i zamontowaniu pipercrossa kable nie są do niczego podłączone. Jak ktoś może mi powiedzieć co i jak zrobić bo ja tego nie ogarniam. Serdecznie dziękuję za pomoc :wink:

Opublikowano
  • 1 rok później...
Opublikowano

moja lekka rzeźba jednak w wolnossaku ale filterek tez piepercrossa

93ya.jpg