pablo_ua4 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 no młodsze i duzo ladniejsze
Chuck Norris Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Świetnie teraz środek wygląda, ogólnie bardzo ładna Audi . Po założeniu RNS, Concert idzie na sprzedaż? Jeśli tak to proszę o PW, może się dogadamy .
czester Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Fajna czarnula Ostatni mod chyba najbardziej użyteczny, będziesz zadowolony
joker-lukasz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 no.. no.. auto niedawno chyba kupione z tego co pamietam a z modami lecisz na ostro
pablo_ua4 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 Fajna czarnula Ostatni mod chyba najbardziej użyteczny, będziesz zadowolony no mam nadzieje bo nie był tani hehe ale czego sie nie robi dla wymarzonego autka Czester ale musze jakoś doprowadzić swój lakierek do takiej igiełki jak ty masz [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 15:53_________________________________________________ no.. no.. auto niedawno chyba kupione z tego co pamietam a z modami lecisz na ostro oj tam no takie rzeczy trzeba mieć w autku
czester Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zajrzyj do mojego wątku, opisałem tam po krótce co z lakierem zrobiłem
pablo_ua4 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 no i mamy kolejnego bardzo przyjemnego dla oka moda tzn foteliki z b7 wzór s-line tylko że materiałowe czarne ale moim zdaniem fajniesze napewno niż z b6 i wygodniejsze a tu takie malutkie porównanie jak było a jak jest w środku BYŁO JEST
jedrekx Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 teraz poluj na prawdziwe fotele s-line, pół skórzane
pablo_ua4 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 teraz poluj na prawdziwe fotele s-line, pół skórzane powiem ci ze bardzo chętnie ale to dopiero na lato jak coś teraz jakieś drobniejsze rzeczy wejdą takie jak listwy 1nk coś w tym stylu może kamerka cofania
jedrekx Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 jasna sprawa, na wszystkie mody potrzeba $$$ ale fajnie, że działasz. auto zmienia się na +
Młody Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=230138.0
pablo_ua4 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 jasna sprawa, na wszystkie mody potrzeba $$$ ale fajnie, że działasz. auto zmienia się na + no właśnie jak by było wiecej PLN-ów to było by super ale pomalutku i będzie pieknie [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 13:48_________________________________________________ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=230138.0 wiem widziałem na takie coś choruje ale tak jak mówie na lato dopiero [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 13:49_________________________________________________ pięknie dzięki miło słyszeć [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 13:49_________________________________________________ Konkretnie idziesz za duzo przesiaduje na forum i jestem bardzo podatny na mody nie potrafie się powstrzymać hehe ale wiesz krzysztof ze ty też masz w to mały wkład??
Krzysztof Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Konkretnie idziesz za duzo przesiaduje na forum i jestem bardzo podatny na mody nie potrafie się powstrzymać hehe ale wiesz krzysztof ze ty też masz w to mały wkład?? A ja się zastanawiam czy i kiedy będziesz go sprzedawał Piękna furka!
pablo_ua4 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 A ja się zastanawiam czy i kiedy będziesz go sprzedawał Piękna furka! hehehe a czemu sie nad tym zastanawiasz???
Krzysztof Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 A ja się zastanawiam czy i kiedy będziesz go sprzedawał Piękna furka! hehehe a czemu sie nad tym zastanawiasz??? Ty tam wiesz czemu :gwizdanie:
pablo_ua4 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 A ja się zastanawiam czy i kiedy będziesz go sprzedawał Piękna furka! hehehe a czemu sie nad tym zastanawiasz??? Ty tam wiesz czemu :gwizdanie: czyli co jednak warto ode mnie autko kupić??
Krzysztof Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 A ja się zastanawiam czy i kiedy będziesz go sprzedawał Piękna furka! hehehe a czemu sie nad tym zastanawiasz??? Ty tam wiesz czemu :gwizdanie: czyli co jednak warto ode mnie autko kupić?? Jasne zawsze to mówiłem :gwizdanie:
pablo_ua4 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 no to bardzo się ciesze a kiedy ta obiecana sesja??
Rekomendowane odpowiedzi