MARCIN607 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ja mam czarną :wallbash: i ja mam ten problemik tyle że mam jasną skóre ;( tylko czy to nie straszne druciarstwo? :gwizdanie: A może takie coś ? http://www.projektbis.pl/index.php?go=produkt&id=31
kolsek345 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 A może takie coś ?http://www.projektbis.pl/index.php?go=produkt&id=31 Nie da rady raczej tym zatrzaskiem.Nadaje sie w zasadzie tylko zatrzask rolkowy ze wzgledu na swoja dlugosc.Zainstalowalem rolkowy i jestem zadowolony - wyglada to dosyc estetycznie .Pozdro
Artur82 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 tez zastosowalem u siebie ten zawias rolkowy za 1.97 z castoramy i jestem zadowolony
A4_Dominik_WAW Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 tylko czy to nie straszne druciarstwo? :gwizdanie: A może takie coś ? http://www.projektbis.pl/index.php?go=produkt&id=31 No nie wiem czy druciarstwo rolkowy też nie wygląda na org. porozmawiamy jak Ci się złamie czego Ci nie życzę. Kupisz nowy podłokietnik czy będziesz kombinował ?
bosmaneq Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 no i stało się..feler jasny zatrzask pękł cały a podłokietnik mam skórzany kolor soul więc podejrzewam iż cena nowego w ASO będzie też soul :gwizdanie: w ogóle sie zastanawiam czy jest sens kupować coś co za kilka miesięcy może się popsuć w taki sam sposób.. przejechałem 10str i widzę że nikt nie znalazł jeszcze optymalnego rozwiązania z tym fantem... jeśli ktoś często podnosi cały podłokietnik to rzeczywiście musi to być denerwujące ale ja tego praktycznie nie robie (chyba że odkurzam;p) - wychodzę z założenia iż po to jest by rączke sobie na nim trzymać a nie by był podniesiony - zostawiam to tak jak jest a jak wychacze kiedyś samą pokrywe podłokietnika w dobrej cenie to wtedy zakupie :>
niekrasz Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 no i stało się..feler jasny zatrzask pękł cały a podłokietnik mam skórzany kolor soul więc podejrzewam iż cena nowego w ASO będzie też soul :gwizdanie: w ogóle sie zastanawiam czy jest sens kupować coś co za kilka miesięcy może się popsuć w taki sam sposób.. 300zl za pokrywke skora w ASO;)
Wąski Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 u mnie zatrzask juz calkiem odpadl - kleje sa za slabe jakby ktos mial jakis w miare estetyczny pomysl to prosze niech umiesci fotke (np ten zawiasek ) Ja to wczoraj zrobiłem takim zatrzaskiem jak na zdjeciu (cena 1,28zł w sklepie) do tego 4 małe wkręty jak na zdjeciu i trzyma lepiej jak ori już rok tak mam
greg2505 Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 chłopaki może ma ktoś z was taki złamany zatrzask na zbyciu
kolsek345 Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja rownież zastosowalem taki zatrzask rolkowy.Pomijając aspekty estetyczne (ale nie jest tak zle ) to bardzo dobre i praktyczne rozwiazanie i nie ma szans tego zlamać czy urwac - a zamkniecie jest bardzo pewne.Pozdro
Miroo Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Tez zakupiłem taki zatrzask, jak kupiłem swoja A4 to już było urwane części brak wiec o naprawie ani myślę i wydawać 200 zł tez szkoda. mam kilka pytań co do montażu: Jakiej długości wkręty użyliście? (żeby na wylot się nie przebić) oraz na jakiej wysokości te rolki maja być? maja licować z dolna częścią podłokietnika??
kolsek345 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Wkrety jak pamietam to poniżej 10 mm albo 10 max .Trzeba to dobrze przymierzyc zaznaczyc miejsca na otwory i przykrecic.Zatrzask rolkowy ma duża tolerancje na pomylke w zasadzie ale trzeba sie postarac jak najdokladniej odznaczyc. Pozdro
elmo814 Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 jak pisal wyzej kolga arturb6 zawias rolkowy z castoramy, (u mnie 2.93 zł) pasuje idaelnie i ma taki ciemny kolorek oraaz wkrety w zestawie ktore pasuja polecam trzyma dobrze ale jak ktos chce mozna taki jezyczek lekko rozszerzyc i bedzie mocniej trzymal:)
Miroo Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 dzięki koledzy zatrzask zamontowany sprawdza się super!
Biszczan Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 U mnie byl juz zlamany ten zatrzask gdy kupilem auto ale oczywiscie przegapilem to . Jak tylko kupie taki zawias to sprobuje to naprawic bo wkurza mnie to ze sie nie zamyka
jankes85 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 zamknięcie/otwieranie mam połamane. widac po wypowiedziach to norma. chciałbym to naprawic tylko cięzko bedzie znaleźc ta częsc. jest kilka szczegółów i trzeba zrobic na igłe A4.
Bombel757 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Koledzy a czy ktoś orientuje się czy do łapy podłokietnika przedniego w A4 B7 podejdzie podłokietnik od paska B5, bo jeśli tak to dobrym rozwiązaniem byłoby zainwestować i zamontować podłokietnik od B5 gdzie w razie pęknięcia można kupić sam przycisk podłokietnika za 33 zł?
kostek1234 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 hmm panowie oczywiście i mnie spotkała ta nikła przyjemność z ułamanego zamka od podłokietnika patrzyłem na te rozwiązania w poprzednich postach ale jakoś mi nie pasują .... ( zależy mi na tym aby nie było tego widać, żadnych rzep, zatrzasków, czy zamków wyrwanych z regału ) wiec pomyślałem o Magnesie ... Tylko czy Magnes nie będzie powodował zakłuceń .... :/
Muskel1 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 hmm panowie oczywiście i mnie spotkała ta nikła przyjemność z ułamanego zamka od podłokietnika patrzyłem na te rozwiązania w poprzednich postach ale jakoś mi nie pasują .... ( zależy mi na tym aby nie było tego widać, żadnych rzep, zatrzasków, czy zamków wyrwanych z regału ) wiec pomyślałem o Magnesie ... Tylko czy Magnes nie będzie powodował zakłuceń .... :/ Wciagnie ci dach do srodka Nie no, bez przesady.... taki maly magnes nie ma wplywu na cokolwiek w aucie czy telefonie.
chester121 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 mam prosbe czy ktos moze umiescic zdjecie sprezynki w tym zatrzasku (jak wyglada i jak i gdzie zamocowana) ja swoj zatrzask pokleilem pospawalem (lutownica, pewne rece i heyaa) ale teraz ten zatrzask lata mi luzno wiec domyslam sie ze nie mam jakiejs czesci. Bede wdzieczny za pomoc Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi