Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] White Power B6 quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładna suka :kox:

Opublikowano

Kacza przyjedź jutro na Trakt do Ola

Opublikowano

Powiem wam, że nie widziałem jeszcze, ładniejszego przodu w B6... :evil::hi:

Opublikowano

Piękna furka i kolorek :slina::kox:

Opublikowano

grill S4 z obecną dolną kratką zderzaka wygląda średnio ale ogólne gites

Opublikowano

to jest lakier matowy czy folia?

Opublikowano

To sa bixy.

Wiem ze to sa bixy.

Jesli zdjecia byly przerabiane w jakims programie to ok a jesli nie to ori bixy nie maja czarnego wnetrza.

Opublikowano

dobra, juz jestem, poleciało mi po skarpecie, moge sie teraz wypowiadac :naughty:

Kolor + detale robia mega robote :good:

Bez przesadyzmu:P hehe

Dzieki panowie za mile slowkoo. Mam nadzieje ze forum pomoze mi przy eksploatacji Audi ...:)

Pozdro

To forum na pewno pomoze Ci wydac sporo pieniedzy :decayed::polew: za***ista maszyna :kox: :kox: Idealne połaczenie kolorów chociaż felge bym zapodał jakąś z gamy audi :gwizdanie:

Opublikowano

Wygląda ciekawie trochę pomieszane S4 z S-line, kolor :kox:

Opublikowano

ja powiem jedno..fura zaj..ista :good::shocked: ale fele lambo :slina::shocked::kox:

Opublikowano

Nie wiem jak to sie stalo,ze dopiero teraz dostrzeglem watek z tym autem,dobry cultstyle,podoba mi sie :> i to co zrobiles z przednim zderzakiem,czegos takiego jeszcze nie widzialem :good: ,widzi mi sie taki look i to, ze z tylu jest s4 zderzak jest ok,podejrzewam ze wszystkie modyfikacje zewnatrz sa przemyslane i zamierzone.Mam nadzieje,ze bede mogl podziwiac autko w przyszlym roku na zlotach w Polsce i Niemczech,bede sledzil co tu sie bedzie dzialo dalej :decayed: .Jeszcze jedno mozesz dac zdjecia passata,ktorym poprzednio jezdziles?

Opublikowano

sam doprowadziłeś autko do tego stanu czy już takie kupiłeś? bo chyba już gdzieś widziałem podobne. :mysli:

Opublikowano

za***ista :slina: . Takie polaczenie kolorow jest najlepsze na swiecie :good:

Opublikowano

Najjjjjjs :slina: :slina: :slina: :slina:

Kozacko wymodzone autko :good::wink4:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 23:07_________________________________________________Daj jakies fotki wnetrza :naughty:

Opublikowano

Fajne fotki :)

Nie widzi mi sie ten misz masz S LINE z S4 i ta kratka z przodu :confused4:

Czekamy na fotki srodka :)

Moze i misz masz ... przedni zderzak po prostu jest optycznie nizszy dla tego jest taki a nie inny. A jak dla mnie to kratka srodkowa wyglada ok..widzialem dzis u bieńka jak wyglada zwykla i jakos nie podchodzila mi .

To forum na pewno pomoze Ci wydac sporo pieniedzy :decayed::polew: za***ista maszyna :kox: :kox: Idealne połaczenie kolorów chociaż felge bym zapodał jakąś z gamy audi :gwizdanie

Spodziewam sie tego :D to samo mialem z Passatem... doposazony do fula przez forum :P no ale coz .. jak sie ma takie drogie hobby :decayed: Felga... felga na pewno bedzie jeszcze jedna do kompletu .. i zastanawiam sie na s-line 20' ale to na nowy sezon sie obada :)

Mam nadzieje,ze bede mogl podziwiac autko w przyszlym roku na zlotach w Polsce i Niemczech,bede sledzil co tu sie bedzie dzialo dalej :decayed: .Jeszcze jedno mozesz dac zdjecia passata,ktorym poprzednio jezdziles?

Na zlotach bylem i bede takze na pewno bedzie okazja do pogadania w 4ry oczy ;)

2010%5C08%5C01%5Cbikepics-2030921-full.jpg

a to wyzej to moj ex Passat.. Ten sezon przejezdzil na tych samych kolach tylko ze w kolorze czerwonym... + US obrys.

a wygladalo to tak . . .

2011%5C10%5C26%5Cbikepics-2292740-full.jpg

2011%5C10%5C26%5Cbikepics-2292741-full.jpg

2011%5C10%5C26%5Cbikepics-2292742-full.jpg

Najjjjjjs :slina: :slina: :slina: :slina:

Kozacko wymodzone autko :good::wink4:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 23:07_________________________________________________Daj jakies fotki wnetrza :naughty:

Fotki wnetrza beda ... wkrotce :)

Opublikowano

oby tylko Twoje audi nie wygladalo tak jak passat na trzech ostatnich fotkach :thumbdown:

szkoda by bylo bo teraz juz jest :kox:

Opublikowano

Passat mial AIRa :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Podoba mi sie pomysł z przodem coś na ala S3 8L

176504735551.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...