antonio Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Kacza przyjedź jutro na Trakt do Ola
Stolkien Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Powiem wam, że nie widziałem jeszcze, ładniejszego przodu w B6...
michal_g84 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Piękna furka i kolorek
marek_xtr Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 no mega się prezentuje zapodaj foty środka
antonio Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 grill S4 z obecną dolną kratką zderzaka wygląda średnio ale ogólne gites
kkam Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 to jest lakier matowy czy folia?
HiRide Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 To sa bixy. Wiem ze to sa bixy. Jesli zdjecia byly przerabiane w jakims programie to ok a jesli nie to ori bixy nie maja czarnego wnetrza.
Wandej Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 dobra, juz jestem, poleciało mi po skarpecie, moge sie teraz wypowiadac Kolor + detale robia mega robote Bez przesadyzmu:P hehe Dzieki panowie za mile slowkoo. Mam nadzieje ze forum pomoze mi przy eksploatacji Audi ... Pozdro To forum na pewno pomoze Ci wydac sporo pieniedzy za***ista maszyna :kox: Idealne połaczenie kolorów chociaż felge bym zapodał jakąś z gamy audi :gwizdanie:
virus Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Wygląda ciekawie trochę pomieszane S4 z S-line, kolor
laki83 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 ja powiem jedno..fura zaj..ista ale fele lambo
AMON Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Nie wiem jak to sie stalo,ze dopiero teraz dostrzeglem watek z tym autem,dobry cultstyle,podoba mi sie :> i to co zrobiles z przednim zderzakiem,czegos takiego jeszcze nie widzialem ,widzi mi sie taki look i to, ze z tylu jest s4 zderzak jest ok,podejrzewam ze wszystkie modyfikacje zewnatrz sa przemyslane i zamierzone.Mam nadzieje,ze bede mogl podziwiac autko w przyszlym roku na zlotach w Polsce i Niemczech,bede sledzil co tu sie bedzie dzialo dalej .Jeszcze jedno mozesz dac zdjecia passata,ktorym poprzednio jezdziles?
kkam Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 sam doprowadziłeś autko do tego stanu czy już takie kupiłeś? bo chyba już gdzieś widziałem podobne.
Siwy Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 za***ista . Takie polaczenie kolorow jest najlepsze na swiecie
?uki1984 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Najjjjjjs :slina: :slina: Kozacko wymodzone autko [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 23:07_________________________________________________Daj jakies fotki wnetrza
Kacza Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 Fajne fotki Nie widzi mi sie ten misz masz S LINE z S4 i ta kratka z przodu Czekamy na fotki srodka Moze i misz masz ... przedni zderzak po prostu jest optycznie nizszy dla tego jest taki a nie inny. A jak dla mnie to kratka srodkowa wyglada ok..widzialem dzis u bieńka jak wyglada zwykla i jakos nie podchodzila mi . To forum na pewno pomoze Ci wydac sporo pieniedzy za***ista maszyna :kox: Idealne połaczenie kolorów chociaż felge bym zapodał jakąś z gamy audi :gwizdanie Spodziewam sie tego to samo mialem z Passatem... doposazony do fula przez forum no ale coz .. jak sie ma takie drogie hobby Felga... felga na pewno bedzie jeszcze jedna do kompletu .. i zastanawiam sie na s-line 20' ale to na nowy sezon sie obada Mam nadzieje,ze bede mogl podziwiac autko w przyszlym roku na zlotach w Polsce i Niemczech,bede sledzil co tu sie bedzie dzialo dalej .Jeszcze jedno mozesz dac zdjecia passata,ktorym poprzednio jezdziles? Na zlotach bylem i bede takze na pewno bedzie okazja do pogadania w 4ry oczy a to wyzej to moj ex Passat.. Ten sezon przejezdzil na tych samych kolach tylko ze w kolorze czerwonym... + US obrys. a wygladalo to tak . . . Najjjjjjs :slina: :slina: Kozacko wymodzone autko [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 23:07_________________________________________________Daj jakies fotki wnetrza Fotki wnetrza beda ... wkrotce
HiRide Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 oby tylko Twoje audi nie wygladalo tak jak passat na trzech ostatnich fotkach szkoda by bylo bo teraz juz jest
Bieniek Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Passat mial AIRa :gwizdanie: :gwizdanie:
?uki1984 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Podoba mi sie pomysł z przodem coś na ala S3 8L
Rekomendowane odpowiedzi