Darkoz Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Witam Serdecznie.. Poznajcie moja A4.. Planowane zmiany: - modyfikacja programu u Rogala - usuniecie pomaranczowych diekielkow wewnatrz reflektorow - felga od RS4 - kierownica multi - wydech??
Młody Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Masz dwa tematy :> i dwa silniki? dwa auta? a tak serio to ładny model :th: fajny srodek i felgi :th:
Darkoz Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Opublikowano 10 Marca 2008 no wlasnie.. cos sobie nie poradzilem do konca ..
DODN Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 środeczek bardzo ładny całe auto kozak tylko te czarne chlapacze trochę nie pasują
Flyer Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Darkoz, usunalem Ci drugi temat Piekne auto w jedynej slusznej wersji, czyli s-line
ba$ior Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Sliczna Audi, miło widziec kolejne ładne B7 na forum :th: Pakiecik S-line na zewnątrz :cool:super !! W środeczku też by cus sie przydało Udanych modów
Darkoz Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Opublikowano 11 Marca 2008 Dzieki za pomoc i za opinie.. Samochodzik wymaga dopieszczenia.. czas pokaze czy uda sie zrealizowac wszystkie plany.. noo i ta gwarancja.. szkoda byloby ja stracic dlatego czasami trzeba sobie odpuscic niektore pomysly.. pozdrawiam :>
wiktor S4 Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 super furka.po gwarancji zakładaj chipa i smigać
Darkoz Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 HA ha.. jestem niestety bardzo niecierpliwym osobnikiem i chip bedzie juz niebawem..
DODN Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Darkoz ile Ci tam jeszcze tej gwarancji zostało ?? jak będziesz chciał zmieniać mapę silnika to możemy sie razem gdzieś wybrać to może taniej będzie
kaczekmaster Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 no autko ładne wnętrze taki samo jak moje. a gdyby było jeszcze czarne autko to wogóle super. gril czarny mi sie nie podoba ale do srebrnego pasuje:) audi to audi nie ma chu... we wsi
Darkoz Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 DODN samochod jedzi od 10 miesiecy.. wiec jeszcze troche tej gwarancji zostalo.. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.. a na moda wybieram sie do Rogala http://www.a4-klub.pl/smf/rabaty_promocje_i_gadzety/program_u_rogala_grupowe_chipowanie_zapisy-t24111.0.html pewnie mozna jeszcze dopisac sie do listy wiec zapraszam kaczekmaster Pakiet Czern ma swoj klimat.. ale jasna sprawa.. kwestia gustu chociaz stanowczo przyznam ze ciemne kolory z chromem wygladaja korzystniej :th: dzieki za komenty..
mydlo Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Co tu dużo pisać: furka po prostu Ps. Darkoz, jaką folią masz ściemnione szybki?
ykk Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Bardzo ladne.. Srebrny + czarny.. :kox: Zlikwiduj tylko te blotochrony.. (pomimo tego ze sa czarne, ale i tak szpeca.. )
Darkoz Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Opublikowano 19 Marca 2008 mydlo nie mam pojecia jaka to folia.. ale jest naprawde delkatnie przyciemniony.. ja mam wszystkie szyby na jedynakowa przejrzystosc.. troche ponad 30%.. ykk chlapacze zdjete.. zapodam fotki pozniej na dniach samochodzik dostanie letnie oponki tyciu szersze.. bo 235/45/17 a juz niebawem.. wyciagam kierunki i na poczatku kwietnia jade do Rogala :th: Pozdrawiam wszystki bardzo mocno i dziekuje za komentarze
ba$ior Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Fajna bryka co by tu dużo pisać. Ja bym ją inaczej zrobił ale to kwestia gustu. Spox są ciemne lampy i fele 19" ale szkoda mi Audi bo te nasze drogi dobijają ten samochów i właściciela (a raczej jego portfel) Powodzenia w modach i miłej jazdy :th:
Darkoz Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam! ostatnio udalo mi sie podlubac troszke przy moim samochodziku.. i wywalilem te wstretne chlapacze i pomaranczowe dekielki z lamp przednich.. wklejam dwie fotki do oceny
ykk Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Darkoz jak juz gdzies wczesniej napisalem.. :notworthy: respekt Jakie kolejne zmiany..?
DODN Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ooooo Darkoz widzę że zrobiłes tak lampki jak ja mam super wygląda i w końcu pozbyłeś się chlapaczy :th: a czym malowałes plastik od lampy ?
Darkoz Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 pomyslow na kolejne mody mam mase... ale dwa najblizsze to zmiana felg na wieksze i chipsowanko u Rogala.. chetnie odkupie tez grill od RS4.. i wydech od quattro..
Rekomendowane odpowiedzi