jedrekx Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 mój też nie traci zasięgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bartek_ Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 _Bartek_ chodzi ci zapewne o to: Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 No ja jebie jaka akcja hahaa Norbi nie wiedziałeś że są takie "wynalazki" ? Tak samo jak S2/S3 na systemie bada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nie no szczerze nie wiedziałem ---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:04 ---------- Co do tracenia zasięgu fakt 4S trochę poprawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Najgorsze jak ktoś kto się nie zna, kupi gdzieś na giełdzie taki "okaz" Nie dawno był u mnie klient i się chwalił że kupił S2 nówkę za 700zł na giełdzie, mówię mu że coś podejrzana cena skoro ja skupuję nówki za 1050zł a nie mówię już o sprzedaży, pokazał mi ją i na 1 rzut oka wyglądała jak normalna S2 a jak tylko włączyłem to po kilku sekundach wiedziałem co ma, jak mu wytłumaczyłem to myślał że się pod ziemie schowa i pojechał ścigać gościa którego wątpię czy znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 _Bartek_ chodzi ci zapewne o to: Ha ha ha ha ha ha !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riddick74 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 oddam z powrotem. To g***wno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witjacrf Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Oddaj oddaj bo w 100% to podroba iphona! Sent from my iPhone using Tapatalk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 no lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 EOT, moja matka wczoraj zgubiła nówkę 5tkę, tzn. miała ją tydzień, tel wypadł jej z kieszeni na przejściu dla pieszych, tel odzyskany po 15 minutach, znaleźne wypłacone, jednak w PL są jeszcze uczciwi ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Panowie ile można wołać za Ip 4S 16gb. Telefon z grudnia 2011, z T-mobile pl, ori bez locka. Oczywiście komplecik. Pytam bo będe może swój sprzedawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Panowie ile można wołać za Ip 4S 16gb. Telefon z grudnia 2011, z T-mobile pl, ori bez locka. Oczywiście komplecik. Pytam bo będe może swój sprzedawał. Od 1100zł do 1400zł w zależności od stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Oki. Dzieki za info. Nie jest tak zle Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo8 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Koledzy, jak sobie radzicie z przesyłaniem kontaktów czy zdjęć przez bluetooth?? W sieci znalazłem kilka pozycji, ale brak z cydii itp. Sprawa dotyczmy iphona 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Airblue sharing. Chyba 3$. Darmowych niestety brak. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bartek_ Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jako, że wywaliłem już Jailbrake z tel to moje pytanie - czy na normalnym iOS można mieć jakiś płatny program, którym również będzie można przesyłać pliki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Tylko pomiedzy urzadzeniami od jablka. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witjacrf Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 ?? Sent from my iPhone using Tapatalk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Koledzy, jak sobie radzicie z przesyłaniem kontaktów czy zdjęć przez bluetooth?? W sieci znalazłem kilka pozycji, ale brak z cydii itp.Sprawa dotyczmy iphona 5. Polecam aplikacje o nazwie BUMP darmowa, prosta w obsludze i dziala bez zastrzezen szybkosc przesylu zaskakujaca a i jest nawet komunikator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Polecam rownież bump dobra sprawa:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi