Musashi Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 strata do pierwszego miejsca tylko +4,998 sek. super wynik[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2008, 15:07 _________________________________________________ Brawo Bądzmy realistami że narazie Ferrari jest poza zasięgiem a tam poza zasiegiem, cierpliwosci! jest super. porownaj do wynikow zeszlorocznych. to tylko 5 sek na prawie 60 kolkach. w hiszpani ma byc nowy pakiet wiec kto wie....
wojtusania Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 i znow wielki sukces nie tylko kubicy ale takze bmw , 3 i 4 miejsce lepsze od mc-larenow, i "minimalnie" gorsze od ferrari, naprawde bmw sie poprawilo w porownaniu do ostaniego sezonu gdzie bylo widac tylko problem za problemem Brawo KUBICA I BMW!!!!!!!!!!!!!!
Rafaell Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 :oklaski: dla Roberta W Hiszpani bedzie 1
Marpor Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Gratulacje dla Roberta i BMW :oklaski: wykonali niesamowite postępy w porównaniu do poprzedniego sezonu
Gość sector Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Roberto pojechał SUPER ! - jestem jego Fanem - ????????????????????? Ciekawe jakie są szanse ,że R.K. czyta te forum ??????????????????????????
Yelo Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ferrari poza zasięgiem? 5 sek to nie jest poza zasięgiem Na mój gust w Monaco może byc baaardzo ciekawie (BMW jest zdecydowanie słabsze jeśli chodzi moc - wystarczy spojrzec na statystyki Vmax)
rafalekx Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Roberto pojechał SUPER ! - jestem jego Fanem - ????????????????????? Ciekawe jakie są szanse ,że R.K. czyta te forum ?????????????????????????? Ojj nie wiem nie wiem... marne szanse, bo on BMką jeździ Ehhh jego wybór Oglądałem nawet na mecz się spóźniłem Ale bylo warto! Brawo Robert!!!!! jeszcze troszke tej jego BMce brakuje do Ferrari ale to kwestia czasu i Robercik pokaże im wszystkim że on tu rządzi Bardzo dobry wyścig! :oklaski: P.S. A widzieliście jak się zachowywał Hamilton? On uważa że jego powinni wszyscy przepuszczać, jak jechał na szarym końcu to zbliżając sie do nieco wolniejszych zawodników myślał że każdy go będzie przepuszczał tak jakby ich dublował - co za kretyn! A potem jeszcze pokazywał jakieś głupie gesty do nich jakoś nie przepadam za tym człowiekiem. To jego początki w F1 a już zachowuje sie jak jakiś nie wiadomo kto Tak nie powinno być! gdyby nie trafił do McLarena to raczej by mu tak dobrze nie szło... :bicz3:
Wąski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Roberto pojechał SUPER ! - jestem jego Fanem - ????????????????????? Ciekawe jakie są szanse ,że R.K. czyta te forum ?????????????????????????? Ojj nie wiem nie wiem... marne szanse, bo on BMką jeździ Ehhh jego wybór Oglądałem nawet na mecz się spóźniłem Ale bylo warto! Brawo Robert!!!!! jeszcze troszke tej jego BMce brakuje do Ferrari ale to kwestia czasu i Robercik pokaże im wszystkim że on tu rządzi Bardzo dobry wyścig! :oklaski: P.S. A widzieliście jak się zachowywał Hamilton? On uważa że jego powinni wszyscy przepuszczać, jak jechał na szarym końcu to zbliżając sie do nieco wolniejszych zawodników myślał że każdy go będzie przepuszczał tak jakby ich dublował - co za kretyn! A potem jeszcze pokazywał jakieś głupie gesty do nich jakoś nie przepadam za tym człowiekiem. To jego początki w F1 a już zachowuje sie jak jakiś nie wiadomo kto Tak nie powinno być! gdyby nie trafił do McLarena to raczej by mu tak dobrze nie szło... :bicz3: Tak myśłę że nie trzyma chłopak napięcia Hamilton,jak mu niewychodzi po jego myśli. ROBERT JEST WIELKI :oklaski: :oklaski: :oklaski: :dance: :dance: Za trzy tygodnie będzie PIERWSZY :oklaski: :thumbup:
Mad_MAX Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ferrari poza zasięgiem? 5 sek to nie jest poza zasięgiem Na mój gust w Monaco może byc baaardzo ciekawie (BMW jest zdecydowanie słabsze jeśli chodzi moc - wystarczy spojrzec na statystyki Vmax) Po pierwsze Roberto bardzo dobrze zna tor Monaco , po drugie na Monaco Vmax nie ma najmniejszego znaczenia , po trzecie Roberto jest najlepszy na zakretach , po czwarte jesli BMW czegos nie spieprzy to widzimy Roberto znowu na podium
Marpor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Na mój gust oprócz Monako wszędzie może być ciekawie gdy pogoda nie dopisze. Robert jest naprawdę dobry technicznie i w trudnych warunkach doskonale daje radę. W deszczu bez kontroli trakcji nie każdy pojedzie na 100%. Oczywiście poza Robertem który pojedzie na 102% :th:
januszek159 a4 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Też jestem fanem Kubicy i zgadzam się, że robi dobra robotę jak i BMW :oklaski: - a co powiecie jakby Robert prowadził :>
Rafaell Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 4-te pole startowe :th: Nie jest źle, jutro będzie napewno lepiej :>
Przemo 78 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 czwarte jest calkiem ok zaskoczony tylko jestem tym renault na 2 polu to ci niespodzianka no i to co lubie najbardziej hamilton za Kubusiem
Rafaell Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 no i to co lubie najbardziej hamilton za Kubusiem tak jest :th: lać angola alonso ładnie wyskoczył ale to tylko dlatego że jechał na oparach, zobaczymy co pokaże renówka jutro
Italiano Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Też mi się tak wydaje ze Alonso ma mało paliwa, ale martwi mnie też że w Q2 miał całkiem dobry wynik, może fia dała jakieś ustępstwa renault na ten wyścig i pozwoliła im np. dać lepsze paliwo, w końcu liczy się kasa ze sprzedaży biletów i zadowolonych fanów.
wustyle Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 I zwroccie uwage kochani, kto w tym sezonie w stajni BMW-Sauber ma opracowana lepsza takatyke. W zeszlym roku Robuś musial sie meczyc, bo caly nacisk byl polozony na Nicka. A dzis? Nick "Heil Hitler" Heidfeld zamknal stawke w Q3
Przemo 78 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 trzymajmy kciuki dzis Robercik bedzie mial duzo pracy :th:
Wąski Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Stawiam że dzisiaj trzeci będzie :th:
Rekomendowane odpowiedzi