bezimienny Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 JawoR32 nie idź w te felgi, oklepane to i nie za ładne w sumie, poszukaj czegoś fajniejszego, tak jak czorny_07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 U mnie w garażu leżą RH ZW1 do założenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 kiera git, sam mam taka i kminie czy da rade zrobic podglaszanie i zciszanie radia badz sterowanie od tempomatu podpiac:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 kiera git, sam mam taka i kminie czy da rade zrobic podglaszanie i zciszanie radia badz sterowanie od tempomatu podpiac:decayed: ja bym chciał chociaż sobie to podświetlić ale już pojawią się problem, bo nie mam tasmy od tipa i brakuje miejsca na wtyczke:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebeto Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 zacna furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 i już są wystarczy tylko pokręcić gwintem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 tu masz pokręcone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 ile miałeś? ja mam teraz 63,5 cm do błotnika z przodu, 64cm z tyłu, nie wiem na ile zejść, żeby w miarę jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 nie wiem, nie mierzyłem, gdzie kupiłeś ? ile dałeś wal na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 ile miałeś?ja mam teraz 63,5 cm do błotnika z przodu, 64cm z tyłu, nie wiem na ile zejść, żeby w miarę jeździć do 59cm możesz śmiało zejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Po 62 będzie git, ja mam 61,5 i chyba 62 albo 62,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 to jest 59? jakie parametry felgi? ja mam 8j, et 44, oponka 225/40 ---------- Post dopisany at 19:00 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ---------- Po 62 będzie git, ja mam 61,5 i chyba 62 albo 62,5 jak znajde troche czasu, to zabiore się za kręcenie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 8J et48 przód, et33 tył, opony 215/40 jeśli chodzi o obniżenie to nie wiem ile dokładnie, coś w granicach 59-60cm zależy jak stoi auto:wink: sporo też zależy od tego jak jest zrobione zdjęcie, na niektórych może wydawać się niższe, na niektórych wyższe:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 8J et48 przód, et33 tył, opony 215/40jeśli chodzi o obniżenie to nie wiem ile dokładnie, coś w granicach 59-60cm zależy jak stoi auto:wink: sporo też zależy od tego jak jest zrobione zdjęcie, na niektórych może wydawać się niższe, na niektórych wyższe:whistling: przy 8J ET33 z oponą 225/40 już może być trochę bida:decayed: Ja wywaliłem dystans i przy ET43 i oponie 225/40 jest ok, a w zależności jak stanę to czasem chowa się koło w nadkole:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nawet ładne ;p Szykuje mi się wyjazd do Kąkolewa na dniach, więc może w końcu się uda ogarnąć Twoje zegary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 tu masz pokręcone http://imageshack.us/a/img843/8374/dsc0121bj.jpg suty amelinium pavulonik melduj na urodzinach w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 8J et48 przód, et33 tył, opony 215/40jeśli chodzi o obniżenie to nie wiem ile dokładnie, coś w granicach 59-60cm zależy jak stoi auto:wink: sporo też zależy od tego jak jest zrobione zdjęcie, na niektórych może wydawać się niższe, na niektórych wyższe:whistling: zejde do "bezpiecznego" 62~, tylko musze wyjąc cały amor, bo mam zapeczoną nakrętke:facepalm: ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ---------- 8J et48 przód, et33 tył, opony 215/40jeśli chodzi o obniżenie to nie wiem ile dokładnie, coś w granicach 59-60cm zależy jak stoi auto:wink: sporo też zależy od tego jak jest zrobione zdjęcie, na niektórych może wydawać się niższe, na niektórych wyższe:whistling: przy 8J ET33 z oponą 225/40 już może być trochę bida:decayed: Ja wywaliłem dystans i przy ET43 i oponie 225/40 jest ok, a w zależności jak stanę to czasem chowa się koło w nadkole:decayed: ET mam 44:wink: ---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ---------- Nawet ładne ;p Szykuje mi się wyjazd do Kąkolewa na dniach, więc może w końcu się uda ogarnąć Twoje zegary no w końcu można by ogarnąć temat, zaczyna mnie to irytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 tu masz pokręcone http://imageshack.us/a/img843/8374/dsc0121bj.jpg suty amelinium pavulonik melduj na urodzinach w niedziele nie ma czym Mój Drogi, a4 seria, a8 bez przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 będzie k**ewsko:przebiegly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 papuga..... ale ogolnie bedzie Ci to pasowalo do sierodka? trzeba bylo brac te moje w szorstkowanym alu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi