Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 APS] by czorny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest kosa teraz :) Tabliczka za szybę i można jezdzić

PS. Bmka też Twoja ?

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

narazie wleci pólliftowy grill i żołte halo :wink:

rejka narazie na trytytytki:grin:

MTMqD.jpg

---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ----------

PS. Bmka też Twoja ?

nie moja :wink:

Opublikowano
:kox::kox::kox:
Opublikowano
:kox::kox::kox:

brakuje gleby i koła, jak bym miał info, że nie spadnie śnieg, to już bym latał na letnim setupie :decayed:

Opublikowano
narazie wleci pólliftowy grill i żołte halo :wink:

rejka narazie na trytytytki:grin:

http://i.imgur.com/MTMqD.jpg

---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ----------

PS. Bmka też Twoja ?

nie moja :wink:

Tablica za szybę i będzie kosa :)

Opublikowano

za szybę wstawił bym tez tablice

ale Ty z tego co pamiętam masz policjanta sąsiada co lubi podpierdalać:kwasny:

Opublikowano

dobra pamięć :decayed:

Opublikowano

Jest na to sposób ,niekiedy działa :) Kupujesz taśmę dwustronną oraz ramkę na rejestrację gdy podczas kontroli trafisz na upierdliwego policjanta to mówisz ,że zahaczyłeś gdzieś tam i tablica odleciała i masz ramkę w bagażniki jak to nie pomoże stwierdzasz zdziwiony ,że masz chyba taśmę dwustronna w bagażniku/schowku i przyklejasz :) Moim znajomy kilka razy się tak udało ,ale wiadomo jak trafisz na mega upartego to dowód i tak poleci.

Opublikowano

szybko ogarnoles hallo i kratki:decayed:

Opublikowano

A ja sie pytam tylko czemu tu są jeszcze pomarańczowe kierunki na błotnikach:kox:

Opublikowano

:naughty:

Jest na to sposób ,niekiedy działa :) Kupujesz taśmę dwustronną oraz ramkę na rejestrację gdy podczas kontroli trafisz na upierdliwego policjanta to mówisz ,że zahaczyłeś gdzieś tam i tablica odleciała i masz ramkę w bagażniki jak to nie pomoże stwierdzasz zdziwiony ,że masz chyba taśmę dwustronna w bagażniku/schowku i przyklejasz :) Moim znajomy kilka razy się tak udało ,ale wiadomo jak trafisz na mega upartego to dowód i tak poleci.

dokładnie to wszystko zależy od psa, ale pomysł nie głupi

Opublikowano

przetestuje :decayed:

---------- Post dopisany at 01:37 ---------- Poprzedni post napisany at 01:36 ----------

szybko ogarnoles hallo i kratki:decayed:

jawor mieszka niedaleko :naughty:

---------- Post dopisany at 01:37 ---------- Poprzedni post napisany at 01:37 ----------

A ja sie pytam tylko czemu tu są jeszcze pomarańczowe kierunki na błotnikach:kox:

po dzwonie, musiałem coś wsadzić :kwasny:

Opublikowano

no to do kompletu z przodu lamp US Ci brakuje:whistling::naughty:

Opublikowano
no to do kompletu z przodu lamp US Ci brakuje:whistling::naughty:

Ma obrys US, starczy :decayed: To znaczy miał.. Bo mu zaiwaniłem :grin:

Opublikowano

Nic nie poleci jak zamontuje tablice.

Policja nie ma prawa zabrać za to dowodu ale ludzie, którzy nie znają swoich praw i dają się na to łapać:wink:

Jak już zamontujesz grill z polifta to maluj ramkę na czarno.

A i żółte halo są zgodne z prawem.

Opublikowano

Mam grila z polifta zrobionego na czarno:wink:

Opublikowano

A i żółte halo są zgodne z prawem.

ja slyszalem, ze mozna je miec ale nie mozna uzywac :decayed: to jak to wkoncu jest ? Do ziomka kiedys sie Pan władza przyczepił o to :wink:

Opublikowano

§ 2. Dopuszcza się wyposażenie pojazdu w światła drogowe, mijania lub pozycyjne przednie o barwie żółtej selektywnej do dnia 31 grudnia 2009 r.

Nie ma słowa o światłach przeciwmgłowych, które mogą być zarówno barwy białej jak i żółtej selektywnej:thumbup1:

Opublikowano
§ 2. Dopuszcza się wyposażenie pojazdu w światła drogowe, mijania lub pozycyjne przednie o barwie żółtej selektywnej do dnia 31 grudnia 2009 r.

Nie ma słowa o światłach przeciwmgłowych, które mogą być zarówno barwy białej jak i żółtej selektywnej:thumbup1:

Pod warunkiem stosowania homologowanej żarówki. Nikt nie dopuszcza folii na lampy.

Opublikowano

Żarówki są ok, folia nie.

Ale to inna podstawa prawna.

Zrywasz folię przy policjancie i nic nie może zrobić:wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...