Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 APS] by czorny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym rezankiem mala zabawa ale efekty spoko

Glebe jak nic ... smialo wal -40 .. szwagier mowi ze plaby wypadaja ale chyba sie nie zna :polew:

hehehh, najpierw porządny felunek :kox:

Myśle też o ściemie lamp, mam dużo czarnych elementów w aucie, klamki listwy, gril,

kumpel mial przyecmnione spayem, znalazłem taki za 9 zl( mowi ze nie ma rożnicy w świeceniu, a efekt przedni :naughty:

efekt był taki:

xyFgM.jpg

a SZPRAJ taki:

http://allegro.pl/spray-przyciemniajacy-profes-tint-kolory-400ml-i2060621310.html

:kox: :kox:

Na Twoim miejscu kupiłbym termokurczliwą folię do przyciemniania lamp, lub nawet do szyb o małym przyciemnieniu i tak spróbował :) Sie nie uda, nie spodoba Tobie lub policjantom to odklejasz i masz ładne lampy :)

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z tym rezankiem mala zabawa ale efekty spoko

Glebe jak nic ... smialo wal -40 .. szwagier mowi ze plaby wypadaja ale chyba sie nie zna :polew:

hehehh, najpierw porządny felunek :kox:,

Myśle też o ściemie lamp, mam dużo czarnych elementów w aucie, klamki listwy, gril,

kumpel mial przyecmnione spayem, znalazłem taki za 9 zl( mowi ze nie ma rożnicy w świeceniu, a efekt przedni :naughty:

efekt był taki:

xyFgM.jpg

a SZPRAJ taki:

http://allegro.pl/spray-przyciemniajacy-profes-tint-kolory-400ml-i2060621310.html

:kox: :kox:

efekt lamp ładny, ale ta B6 :thumbdown:, masakra jakaś :confused4:

Opublikowano

taaa, już zamowiłem folie :decayed:

a ta b6 fajna fura :kox:

Opublikowano

Lampy w B6 miałem folią a nie sprayem czorny;) po pół roku problem był z odklejeniem gdyż zgrzała się trochę i musiałem suszarką sobie pomagać.

A na zdjęciu co wrzucił czorny fakt źle wyglądała bo było wszystko pomieszane, na następny dzień od robienia zdjęć (zdjęcia były robione po założeniu rosta i bra, a felgi i czerwony znaczek były pozostałością po poprzedniej koncepcji) znaczek i felgi zmieniły kolor ;) później inaczej wyglądała - lepiej, niestety musiałem sprzedać.

tak wyglądała na zimę, przed sprzedażą:

dsc04133l.jpg

nie spamuje, nie mój temat ;p

Pozdrawiam

Opublikowano

Lampy w B6 miałem folią a nie sprayem czorny;) po pół roku problem był z odklejeniem gdyż zgrzała się trochę i musiałem suszarką sobie pomagać.

A na zdjęciu co wrzucił czorny fakt źle wyglądała bo było wszystko pomieszane, na następny dzień od robienia zdjęć (zdjęcia były robione po założeniu rosta i bra, a felgi i czerwony znaczek były pozostałością po poprzedniej koncepcji) znaczek i felgi zmieniły kolor ;) później inaczej wyglądała - lepiej, niestety musiałem sprzedać.

tak wyglądała na zimę, przed sprzedażą:

dsc04133l.jpg

nie spamuje, nie mój temat ;p

Pozdrawiam

PRZEPRASZAM ZA POMYLKE SEBASTIAN!

folia leży nie obklejam "zmiana koncepcji" na clear :kox:

Opublikowano

To musisz wuchte listewek chromowanych kupić w tesco ;p

A tak naprawdę ja bym trochę inaczej poszedł bo masz klamki czorne, chromu dookoła szybek też nie masz no ale nie moje auto więc czekam tylko na efekty ;p

Opublikowano

Jako, że zbliża się sezon wiosenny, zakupiłem fifki po okazyjnej cenie do swojego woza 16x9J :D

8lYXR.jpg

felgi na warsztat, marzą się w pełnej polerce :)

lSkGa.jpg

Opublikowano

Ale szerokie, szkoda tylko że średnica mala, alew jeśli będzie odpowiednia opona to ciekawe jak to będzie wyglądać.

P.S Lampy polifty to najlepsze posunięcie, musze sam w końcu na takie odłożyć.

Opublikowano

trafiły się za naprawde okazyjną kase, zawsze można sprzedać, póki co męczę je na warsztacie, opony to 225/45/16 :)

Cent do centa aż zbierze się renta =D

Opublikowano

po spięciu przyszedł czas na wymianę wiązki wnętrza i nie przewidziane koszta:/

Czy myślicie, że moge załozyć wiązke półliftową pod fisa itp?

Opublikowano

no najwazniejszy mod juz jest polifty ! z przodu heheh teraz felunek i gleba kolorek taki jak u mnie ;p:a4fan:

Opublikowano

doprowadzenie felg, do ładnego stanu, ranty już zrobione, teraz polerka, fronty planuje czarne, rant w polerkę, zmajstrowałem z sąsiadem maszynkę do felg, mianowicie mam wycentrowany dystans z rozstawem 5x112 na silniku ładnie się kręci, a reszta przychodzi sama :wink:

Opublikowano

Ile żłopie ta 1.6? :decayed:

Opublikowano

Nie gadaj, że tą gąbką polerujesz... :facepalm:

---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 00:29 ----------

Żłopać to ona dopiero będzie :decayed:
Opublikowano
Nie gadaj, że tą gąbką polerujesz... :facepalm:

---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 00:29 ----------

Żłopać to ona dopiero będzie :decayed:

jeżdżę dosyć dynamicznie i przeważnie mieszczę się w 10L/100, 80% trasy to miasto:decayed:

a co do gąbki, to jest po to, żeby nie paliło w ręce, bo jak chwile trzymasz papier to nieźle pali, dlatego warto zainwestować w gąbke :naughty:

aktualizacja strona 1:banan:

---------- Post dopisany 08-05-2012 at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany 07-04-2012 at 16:31 ----------

dzisiaj wymodziłem zestaw HID 5000K, świeci ładnie, lecz trzeba przyzwyczaić oko :decayed:

imag0284u.th.jpg

imag0281e.th.jpg

Opublikowano

Ja jak wsiadłem do auta, gdzie były palniki 4300k stwierdziłem, że nie chcę żadnych innych :decayed:

Jest GIT :wink:

Opublikowano
Ja jak wsiadłem do auta, gdzie były palniki 4300k stwierdziłem, że nie chcę żadnych innych :decayed:

Jest GIT :wink:

jest trochę niebiesko, zobaczymy co będzie w deszczu, jeśli będzie źle to przesiadka na 4300k :decayed:

Opublikowano

W deszczu to i 4300 nie było rewelacyjne :decayed:

Opublikowano

Gdzie dorwałeś zestaw pod HID'y? :decayed: Allegro?

Opublikowano

lepiej, pocztą pantoflową, koleś założył hidy do peugota 206 bez soczewki i "nie mógł się przyzwyczaić" i sprzedał mi je za bezcen, a 200 pesow polskich na alledrogo dał, także okazyjnie:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...