czorny_07 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 To kiedy kreska? I flaszka za SWAP'a? ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- Ale idzie w parze,ze spalaniem:decayed: a poważnie good work dobrze wygląda a jeszcze lepiej chodzi:naughty: jeżdze dwa dni, moge powiedzieć, że silnik jest elastyczny, no i kultura pracy v6, do 1,6 bez porównania, zero szarpania, zbędnego wciskania gazu, żeby ruszyć, wydaje mi się, że płyne to jest to, i paradoksalnie pracuje ciszej niż 1,6 Przepraszam bardzo, ale 1.6 pracuje głośniej od jakiegokolwiek silnika benzynowego w Audi Moje 1.8T w porównaniu do poprzedniego 1.6 jest praktycznie nie słyszalne troche mu udrożniłem oddychanie i mruczy ---------- Post dopisany 13-03-2013 at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany 12-03-2013 at 21:52 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 po CAN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 po CAN? Hah, on by sobie dał jaja uciąć, a by przejściówki nie kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 po CAN? czekam na emulator i zmieniarkę usb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 po CAN? czekam na emulator i zmieniarkę usb Kuba, What's wrong with you?! Nie w tym kierunku idziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 po CAN? czekam na emulator i zmieniarkę usb Kuba, What's wrong with you?! Nie w tym kierunku idziesz Niech będzie jak należy ---------- Post dopisany 19-03-2013 at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany 13-03-2013 at 23:44 ---------- jutro idą w ołówkowy grafit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 dzieje się widzę a wiosny nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Działaj działaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Jak tego co, to jutro, tzn w środę, wpadnę z gratami i porezamy te bixy moje Wszystko zależy od czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Jak tego co, to jutro, tzn w środę, wpadnę z gratami i porezamy te bixy moje Wszystko zależy od czasu Jawor w piątek, w czwartek mnie do roboty wygonili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Swap już zprogressowany? czy jeszcze trwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Swap już zprogressowany? czy jeszcze trwa? już latam od dobrego tygodnia, swap zajął mi półtora tygodnia, jest kilka rzeczy, które są jeszcze do ogarnięcia typu czujnik wsteki, jeden czujnik abs musze wymienić, a tak pozatym to rwie suty a tu świeżutko pomalowane felgi(robione cegłą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 fajnie wyszło, pistolcem malowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 fajnie wyszło, pistolcem malowane? elegancko wyszło, tak pistoletem, jutro zrobie lepsze foty:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 fajnie wyszło, pistolcem malowane? elegancko wyszło, tak pistoletem, jutro zrobie lepsze foty:wink: Fajny kolorek, dobrze wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 fajny kolor czekam na lepsze foto:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 przód troszke niżej i będzie cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 srebrne bardziej mi się podobały ale może zdj lipa bo chyba sandałem je robiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 też sądzę że ciemne fele giną trochę na srebrnym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 klamki w kolor auta dawaj ;x ;x.. jakis dystans tam wpadnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi