OLI_B5 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Hahah teraz we trójke wielcy hejterzy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Tylko, że ja poszedłem w trochę inne modyfikacje, Wy silnik, a ja kierownicę przerzucałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wiadomo ale chodzi mi o prowadzenie w ciasnych zakrętach nie zauważyłeś że zawiecha jak i buda sie troszkę poddaje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Mógłbyś nagrać filmik jak ta a4 chodzi? Ten silnik ciągle mi chodzi po głowie a chce zobaczyć jak to ryczy. przeca masz 2.8 Żeby się zarejestrować to musiałem jakiś motor wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Przyjemne uczucie A zauważyłeś gorsze prowadzenie po obciążeniu przodu v-aukom ? przyjemne szczerze mówiąc nie wiem, jak z prowadzeniem, bo odkąd wstawiłem 2.4 jeżdze na gwincie, nie mam punktu odniesienia ---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ---------- Hahah teraz we trójke wielcy hejterzy:grin: +1:grin: ---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- Wiadomo ale chodzi mi o prowadzenie w ciasnych zakrętach nie zauważyłeś że zawiecha jak i buda sie troszkę poddaje ? a masz rozpórkę na dole? ---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- Mógłbyś nagrać filmik jak ta a4 chodzi? Ten silnik ciągle mi chodzi po głowie a chce zobaczyć jak to ryczy. przeca masz 2.8 Żeby się zarejestrować to musiałem jakiś motor wybrać nie musiales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ja nie mam ... a ona coś naprawdę daje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ja nie mam ... a ona coś naprawdę daje ? gdyby nie dawała, to pewnie by jej nie instalowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ale to były montowane fabrycznie w niektórych modelach czy tylko "tiuningowe" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ja mam fabryczna do sanek:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ja mam fabryczna do sanek:whistling: Bo dostałeś i zapomniałem ją odkręcić Jest montowana tylko do mocniejszych jednostek, do których to, montaż ich, ma jakiś sens. Np w 180KM AJLu mam, często jest w zwykłych 1.8T i 2.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 akcja odbój i rejka out, brakuje grilla rs4 i żóltych halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 bez rejki to naprawde grubo wygląda ten przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 z eSki ładniejszy ^^ ale co kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 to jest godny zderzak na projekt OEM+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 to jest godny zderzak na projekt OEM+ niech Ktoś mu poleje bez rejki jest kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 no jest malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercedres Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Z czego ten odboj? Jak rozruszam gwint to tez musze pomyslec cos bo boje sie ze bedzie za miekko:thumbdown: Z ciekawosci ile masz od nakretki do konca gwintu i jaki setup wyszedl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Odbój podobny do clio przód z obciętą osłoną.Froncik dobrze wygląda:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Z czego ten odboj? Jak rozruszam gwint to tez musze pomyslec cos bo boje sie ze bedzie za miekko:thumbdown: Z ciekawosci ile masz od nakretki do konca gwintu i jaki setup wyszedl? nie wiem z czego, poprosiłem w sklepie o średnice tłoczyska 20mm i podali mi coś takiego, bodajże 42mm i to mi wychodzi 61cm na przodzie, na tyle mam 36mm i wychodzi 62,5:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercedres Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 42mm od nakretki do konca gwintu w dol? Jaki model gwintu wgl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi