paput Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 teraz kiera nie bangla:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 teraz progi od eski panie 67 1234 5678 0000 0000 1234 5678 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/10/22/7e8u4aga.jpg tyle zajebistości na jednym zdjęciu! noo, gdyby nie ta łapa na dwunastej... ryj andrzej z japka nabazgrolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 lampki cacy:jerk: ja z taka klapa bym nie mogl jezdzic wes jakas podkladke podłuż czy cos zeby to mialo rece i nogi. swoim z przyczepka nie pojedziesz bo ja mam twojego haka:grin: jeszcze w dowod nie wbity bo gamonie w WK problemy robia:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 lampki cacy:jerk: ja z taka klapa bym nie mogl jezdzic wes jakas podkladke podłuż czy cos zeby to mialo rece i nogi. swoim z przyczepka nie pojedziesz bo ja mam twojego haka:grin: jeszcze w dowod nie wbity bo gamonie w WK problemy robia:grin: lampy bidzia robota, a co do klapy, to tak rzadko ją otwieram, że tego nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 noi polift sie stworzył i nawet concert CD na pokładzie:naughty: To on nie miał politowej konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 noi polift sie stworzył i nawet concert CD na pokładzie:naughty: To on nie miał politowej konsoli tamburyn jeszcze nie rucha, dopiero dojrzewa, musisz mu to wybaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 nikt nie zauważył esowych wskazówek licznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Kuba84 tak analogowy zegarek przyciaga uwage ze wskazowek nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 nikt nie zauważył esowych wskazówek licznika e ee eee, ja widziałem, ale wszyscy o konsoli to drąże dalej ryj andrzej z japka nabazgrolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 pewnie ogarnia pinologie i zaskoczy wszystkich pięknym zegarem Kubuś jak dobrze kojarzę to chyba mam przejściówkę z p/lifta na polifta p&p ... oczywiście tyczy się zegarów. Kupiłem kiedyś od kogoś z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 jebnie blatem jak hanka w kartony! ryj andrzej z japka nabazgrolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 nikt nie zauważył esowych wskazówek licznika Nie ma czym się jarać, to tylko wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 o! to to to ryj andrzej z japka nabazgrolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 pewnie ogarnia pinologie i zaskoczy wszystkich pięknym zegarem Kubuś jak dobrze kojarzę to chyba mam przejściówkę z p/lifta na polifta p&p ... oczywiście tyczy się zegarów. Kupiłem kiedyś od kogoś z forum Teraz mi to mówisz, a ja sie mecze z ta przejściówka, wyglada to jakoś ładnie i działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 hm... wygląda ładnie, działać powinno zapytaj Sqizzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 robi szał ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 miety miały być docelową felgą, ale prawdopodobnie wpadna dare 8,5j/9,5j, jeżeli ktoś na forum zainteresowany jest mietami pw, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 miety miały być docelową felgą, ale prawdopodobnie wpadna dare 8,5j/9,5j, jeżeli ktoś na forum zainteresowany jest mietami pw, http://i1158.photobucket.com/albums/p606/sobencjusz/kowivt_zpsfbd6aec2.jpg cwiara pan do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 miety miały być docelową felgą, ale prawdopodobnie wpadna dare 8,5j/9,5j, jeżeli ktoś na forum zainteresowany jest mietami pw, http://i1158.photobucket.com/albums/p606/sobencjusz/kowivt_zpsfbd6aec2.jpg To z tyłu to nie jest 9,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi