Tas2die4 Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 Ja widziałem, że kogoś znajomego od bejc tutaj znajdę, ale że Ciebie Pozdro Raceism Bo pare sezonow temu jezdzilem A4 B6 Pare spontan foto:
broker25 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 auto piękne, mam pytanie z innej beczki, jakim aparatem robisz te zdjęcia??
k_urczak Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Tas, zrób tak jak Raadman. Wywal nadkola, wytnij rant i kładź ją jeszcze 5mm niżej na przodzie. Już teraz jest mega dobrze, ale da się więcej
Tas2die4 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Opublikowano 23 Maja 2012 Aparat to Olympus E-PL1, czyli nic ciekawego,ale na foty raz na jakis czas wystarcza. Co do zawiasu-daje rade Tylko przycierki z tylu mnie wnerwiaja,musialbym powalczyc z negatywem albo wybulic kase na porzadnej klasy gwint z regulacja twardosci. Co do zabawy z nadkolami i rantami- zebym ja mial tutaj kogos ogarnietego kto by mi to zrobil. Poki co nie moge znalezc nikogo kto mi koncowki tlumika dobrze wspawa
Tas2die4 Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 A no szkoda.... ale juz dzialam,zeby wrocila do zywych, tylko sporo $$ na to pojdzie niestety...
Młody_drog Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Co się stało? Widzę, że jeździsz na rh zw3, chyba gdzieś na necie rzucił mi się w oczy twój temat o sprawie tych felg od kolesia lukRedi, właśnie rozważam wzięcie zestawu rh zw3 od niego, warto? Czy lepiej się nie denerwować? Bo chyba terminy u niego mają sporawe 'poślizgi'
badboy Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 sucz jak się patrzy, ciekawe połączenie koloru felg i pomarańczu na aucie. Następną mam w planie również taką upolować
Tas2die4 Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Opublikowano 30 Maja 2012 Co się stało?Widzę, że jeździsz na rh zw3, chyba gdzieś na necie rzucił mi się w oczy twój temat o sprawie tych felg od kolesia lukRedi, właśnie rozważam wzięcie zestawu rh zw3 od niego, warto? Czy lepiej się nie denerwować? Bo chyba terminy u niego mają sporawe 'poślizgi' Bylo "male" bum. Ale zbieram graty i skladam auto do kupy. co do LukRediego- mialem problemy jesli chodzi o dystanse,bo czekalem na nie poltora miesiaca,ale na same felgi zeszlo mu sie dosc sprawnie, tylko jesli ma Ci je malowac to lepiej od razu powiedz mu zeby zrobil to porzadnie,bo u mnie troche pokpil sprawe.
Młody_drog Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Co się stało?Widzę, że jeździsz na rh zw3, chyba gdzieś na necie rzucił mi się w oczy twój temat o sprawie tych felg od kolesia lukRedi, właśnie rozważam wzięcie zestawu rh zw3 od niego, warto? Czy lepiej się nie denerwować? Bo chyba terminy u niego mają sporawe 'poślizgi' Bylo "male" bum. Ale zbieram graty i skladam auto do kupy. co do LukRediego- mialem problemy jesli chodzi o dystanse,bo czekalem na nie poltora miesiaca,ale na same felgi zeszlo mu sie dosc sprawnie, tylko jesli ma Ci je malowac to lepiej od razu powiedz mu zeby zrobil to porzadnie,bo u mnie troche pokpil sprawe. Ale felgi same w sobie są ok? Warte swojej ceny? Chcę żeby mi psiknął w pomarańcz
Tas2die4 Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Opublikowano 31 Maja 2012 Tak, same w sobie sa ok. A chcesz ten komplet z 11x18 na tyle?? Konkret rozmiar. Tylko mowie,niech sie przylozy do malowania, bo u mnie jedna robil widac na szybko bo nie domalowal na brzegach itp
Tas2die4 Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Opublikowano 20 Lipca 2012 Maly update, bo dawno nic nie wstawilem tutaj... Kontrowersyjnie,ale po mojemu
Armi Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Mi się podoba:kox: tylko znaczek mniej:wink:
Rekomendowane odpowiedzi