Tukan Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 hmm nie jestem pewien bo nie bylem w kanale ale machanik nic nie mówil!!!! A jak wyciagnol to dopiero sie okazalo!!!!!
mrog Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 A co powiecie na tą oferte: http://moto.allegro.pl/item162250492_wahacz_oryginal_nowy_audi_vw_skoda_najtaniej.html
areckid Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 A co powiecie na tą oferte: http://moto.allegro.pl/item162250492_wahacz_oryginal_nowy_audi_vw_skoda_najtaniej.html Jezeli to ori to cena rewelacyjna, w takiej cenie (100zl) mozna znalezc tez wahacze Febi-Bilstein na Allegro ale zaznaczam - gorne, dolne sa drozsze.
marewel Opublikowano 14 Lutego 2007 Opublikowano 14 Lutego 2007 A co sadzicie o zawiasach firmy Delphi?
Tukan Opublikowano 14 Lutego 2007 Opublikowano 14 Lutego 2007 Bylo juz mówione wiele razy ze wszelkie podruby sa do du.. padaja szybko polecam FEBI ja kupilem i jest ok.Dasz pare groszy wiecej i bedziesz mial porzadna zawiehe
adadur Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 Ja z jednej strony mam TRW a z drugie właśnie od tych gości (chyba odemnie się to zaczęło) miedzy wymianą różnica 5 miesięcy i jakieś 7 tyś km zobaczymy jak będą padały.
Lookier Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 polecam FEBI Bardzo dobre wahacze. Również polecam wszystkim. [ Dodano: 16-02-2007, 11:17 ] Jezeli to ori W rzeczy samej. To są oryginalne wahacze.
taktuś Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 Ja w lipcu 2006r. wymieniałem całą lewą stronę ( wszystko Febi ), zrobiłem od tego czasu coś ok. 10 tyś. km i wczoraj zaczęło się coś odzywać. Ewidentnie lewa strona. Przekonam się jak wjadę na kanał. Obstawiam łącznik stabilizatora, bo choć Febi, to był z przegubami kulistymi, a one szybko lecą. Z drugiej strony mam łącznik bezfirmowy, ale z tulejami na śruby. Pewnie dłużej potrzyma.
BarthPL Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 A co myslicie o tym: http://moto.allegro.pl/item167202389_wahacz_jedyny_oryginal_vw_audi_passat_a4_a6_a8_b5.html Kupowal moze ktos od tego goscia. Czy wogole warte to jest uwagi???
Wihajster Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 troche przesadzil ze TRW i FEBI to szajs bo przeciez znamy z praktyki innych forumowiczów ze tak nie jest.uwazam ze bardzo droga cena i nie dalbym za to tyle kasy
MAx Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 troche przesadzil ze TRW i FEBI to szajs bo przeciez znamy z praktyki innych forumowiczów ze tak nie jest.uwazam ze bardzo droga cena i nie dalbym za to tyle kasy napisalem mu pare zdan, ciekawe jak zareaguje i czy zmieni opis
BarthPL Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 troche przesadzil ze TRW i FEBI to szajs Jesli chodzi o TRW to zgadzam sie ale moj mechanik od zawieszenia tez odradzal FEBI wiec moze cos w tym jest. Tylko z drugiej strony sporo osob jezdzi i nie narzeka wiec ciezko powiedziec. A cena jak za oryginaly chyba nie do konca taka bardzo wysoka. Za LEMFORDERY trzeba zaplacic jeszcze pare zloty wiecej. Chyba ze ktos ma tansze dojscie to chetnie skorzystam.
mrog Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Chyba ze ktos ma tansze dojscie to chetnie skorzystam http://moto.allegro.pl/item166521976_wahacz_oryginal_audi_a4_a6_vw_passat_skoda_superb.html podobno też oryginał a cena dużo niższa
BarthPL Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 http://moto.allegro.pl/it...oda_superb.html podobno też oryginał a cena dużo niższa ja potrzebuje dolne wahacze i chyba nie wydaje mi sie zeby te byly ori niestety
taktuś Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 No i wjechałem dzisiaj na kanał, bo "klumkanie" było już nie do wytrzymania Po dokładnych oględzinach potwierdziło się to co obstawiałem łącznik stabilizatora-Febi z przegubami kulistymi- wyrobiło się dziadostwo założyłem TRW na śruby nigdy więcej łączników " z jabłkami" :twisted:
Jabol Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Przeczytałem całe 5 stron Waszych opinii drodzy maniacy A4 kupiłem auto całkiem niedawno i ostatnio zaczęło mi cos stukać... łączniki stabilizatorów już wymieniłem, kupiłem LEMFORDEROWSKIE i teraz przymierzam sie do wahaczy FEBI BILSTEIN. Myśle, że dadza sobie nieźle rady, aczkolwiek mam małe obawy codziennie korzystając z naszych wrocławskich K*****ko dziurawych dróg o różnicach poziomów do 2 metrów!!!! Zaciągałem już mnóstwo opinii na temat zawieszenia. Panowie jest tak ... 5 Polaków = 6 opinii ... co tu duzo mówić. Ten pacjent co na allegro krzyczy 350 paczki za sztuke niech sie uderzy tym wahaczem w głowe... i to mocno. Firma DELPHI... (apropo wczesniejszego zapytania), jak to moj koles powiedział "Z DELPHI to sobie kup choinkę na święta"
MARIOA4 Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Febi to dobra firma. Sam zamierzam kupic wachacze tej firmy
Jabol Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 apropo tych wahaczy, wymieniać parami, czy wszystkie? Akcja wahacz była taka: zaczeło stukac, pojechałem do mechanika, okazało sie ze dolny przedni z lewej strony jest już skatowany, auto przejechało po niemieckiech drogach na orginalnych wahaczach jak podaje licznik hehhe 146 tyś Kupiłm nówke, mechanik założył i na pierwszej dziurze już słyszałem kolejne stukanie. Wrociłem do mechanika i co sie okazało? górny tylny z lewej strony tez do wymiany... Pytanie brzmi? czy zmiana kolejnego wahacza (górnego tylnego) bedzia miała wpływ na dwa pozostałe (górny przedni i dolny tylny)? jak mowicie? wymienić wszystkie?
slawek66 Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Dobrym wyjściem jest wymienić całą zawiechę i mieć spokój na 40 - 50 tys.km. Jeśli jest kłopot z kaską to nic się nie stanie jak będziesz wymieniał sukcesywnie elementy które zaczynają Cię denerwować swoimi stukami.
adadur Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Taktuś dziwie sie że wogóle udało ci sie takie łączniki kupić.
Rekomendowane odpowiedzi