Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zanim coś kupisz na forum - lista nierzetelnych sprzedawców

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wihajster skasował tego posta z ogłoszeniem, jak się Wihu obudzi i odpisze, że rzeczywiście pomylił PUMY albo coś, to mu zdejmę Uciszenie..

Nie mam zamiaru udzielać się w kolejnych tematach z żalami, że moderatorzy nie pilnują forum :whistling:

Wkleiłbym to PW bo jest niezłe, ale wg starej zasady tego forum musiałbym się nazwać od razu niewąskim c**jem... A dzisiaj się jak niewąski c**j nie czuję :decayed: Może jutro :kox:

Opublikowano
Puma dalej kasy nie mam na koncie k**wa!

Ile jest Ci winien?

Kiedy podales mu dane do przelewu?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o próbę sprzedaży kierownicy z b7 w dywizjonie, to widziałem osobiście, że to był ten P-U-M-A.

Opublikowano

Czy jest ktokolwiek kto jeszcze nie dostal zwrotu kasy od PUMY ? (oprocz silvera)

Opublikowano

Słuchajcie, koniec pogaduch, w tym momencie będę kasował wszystkie wypowiedzi, które nie wnoszą nic do wątku.

Opublikowano

Koledzy przekazuję od Patryka. Koledze Silviertdi zostały przelane pieniądze na konto, jak i reszta zwrotów została wykonana.

Opublikowano
:wink:
Opublikowano
Koledzy przekazuję od Patryka. Koledze Silviertdi zostały przelane pieniądze na konto, jak i reszta zwrotów została wykonana.

To zapytaj jeszcze swojego kolegę Patryka o jakich nie dokończonych sprawach (których nie zamierza dokończyć, bo został uciszony i się obraził) pisał do Prezesa ?

Opublikowano

To zapytaj jeszcze swojego kolegę Patryka o jakich nie dokończonych sprawach (których nie zamierza dokończyć, bo został uciszony i się obraził) pisał do Prezesa ?

Podobno już wszystko zostało rozwiązane :wink:

Opublikowano

w mojej sprawie JawoR36 sie wywiazal ze wszystkiego, dalem mu 7 dni na przelew badz wysylke.

Towar dostalem w terminie, zaczal sie kontaktowac i odpowiadac na smsy. Szkoda ze nie bylo tak zaraz po kupnie :-)

Ale nie mam zalu, jest OK.

Opublikowano

sero5g ta faja nie potrafiąca odczytać numerów z pompy ABS którą mi sprzedał za 270zł jak ją dostałem myślałem że mnie ch.j strzeli no jak można być takim debilem nie wyobrażalne:facepalm: próbowałem sam odzyskać kasę ale obiecanki cacanki- obiecywał przelewy szły chyba z drugiego końca świata potem pocztowe według tego pajaca wolno idą kur.... no jak taki człowiek chodzi po ziemi gdyby mieszkał bliżej a nie w tej końskiej d*pie ubił bym jak psa i zero odzewu kasa poszła na cele charytatywne jak i 4 innych klubowiczów i co z tym fantem zrobić??????

Opublikowano

dokładnie on celowo wysyła gówno i potem udaje głupiego!

Opublikowano
I jeszcze jedno. Jeżeli trafię na jakieś ogłoszenie na forum, poza forum ogłoszeń, napisane przez osobę, która jest na czarnej liście lub jeżeli zobaczę u niej oferowanie czegoś na sprzedaż w podpisie to automatycznie kończy karierę na forum

Niektórzy mają chyba wyjeb.ne na to :facepalm:

bez_tytu_u.png

Opublikowano

i w sygnaturze podpis: KONTAKT HANDLOWY 537 450 313 :grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

a na batalionie się pucował, że próbuje odzyskać zaufanie :decayed:

Opublikowano

No to już nic nie sprzeda. Dzięki buba za cynk.

Opublikowano

cynk był z innych rejonów :)

Opublikowano

vario był pierwszy:decayed:

Opublikowano

ech, to juz jest pycha... inaczej tego nie mozna nazwac

Ludzie maja okazje pohandlowac za darmo, bez zadnych prowizji na tym forum, w dodatku wsrod 'samych swoich' to zamiast to wykorzystac jak najlepiej to proboja ruchac innych jak totalnie obcych i z mysla ze im to ujdzie na sucho... ŻENUA!