tymonA4 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 To nie czytaj Jak ktoś pajacuje to jak mam napisać ?
ryba85 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 To nie czytaj Jak ktoś pajacuje to jak mam napisać ? ale nikt cie nie wyzywa od pajaców.wiec ty tez nie musisz.
domjenick Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Panowie-konkrety, albo załatwiajcie to na PW
Sherlock Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 nie obrażając nikogo , temat powinien nazywać " nie czytaj tego " przeleciałem parę stron , jakaś dziecinada. Nie da się tego czytać . Ale to może przez upał
fantowski Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Kogo oszukalem ?---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Pajacu musisz tak ublizac innym?nic tylko pajacu,pajacu.zygac sie chce jak to czytam. popieram, nie musisz wyzywać go od pajaców.. trochę kultury ---------- Post dopisany at 00:45 ---------- Poprzedni post napisany at 00:44 ---------- nie obrażając nikogo , temat powinien nazywać " nie czytaj tego " przeleciałem parę stron , jakaś dziecinada. Nie da się tego czytać . Ale to może przez upał dokładnie.. sam
siemian Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 w tym temacie ważny jest tylko pierwszy post. reszta to lanie wody i przepychanki
tymonA4 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 A no niektóre dziewczyny lubią poplotkowac
Danny Way Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 A co z moją sprawą gdzie kupujący Faster84 nie oddał mi za wysyłkę której nie odebrał, nie bedę szedł na policję o 30zł z hakiem bo koło chu** mi to lata, ale dobrze by było gdyby w tym temacie w pierwszym poście była adnotacja ze koleś leci w kulki i tyle.
szczuraz Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 wal do najwyższego na pw i po sprawie
JawoR36 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 wal do najwyższego na pw i po sprawie Najwyzszy jest nie obecny jak widac zobacz ostatnia aktywnosc w tym temacie, juz nie mowiac o tym, ze sam klepalem tyle PW i zero odpowiedzi. ---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- A co z moją sprawą gdzie kupujący Faster84 nie oddał mi za wysyłkę której nie odebrał, nie bedę szedł na policję o 30zł z hakiem bo koło chu** mi to lata, ale dobrze by było gdyby w tym temacie w pierwszym poście była adnotacja ze koleś leci w kulki i tyle. Szkoda zachodu, lepiej zlap za telefon i sprobuj wyjasnic sprawe.
Danny Way Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Jawor dzwoniłem ale to nic nie pomagało, pomogło jak napisałem że wszcząłem środki żeby został zablokowany w dziale "giełda". Kasa oddana, mój temat zamkniety.
Hugo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2013 wal do najwyższego na pw i po sprawie Najwyzszy jest nie obecny jak widac zobacz ostatnia aktywnosc w tym temacie, juz nie mowiac o tym, ze sam klepalem tyle PW i zero odpowiedzi. I tutaj muszę Cię zmartwić bo na forum jestem codziennie. I to kiedy napisałem w tym temacie ostatniego posta nie ma najmniejszego znaczenia. Wybacz, ale oprócz forum mam jeszcze kilka innych fajnych rzeczy do robienia. Codziennie dostaję masę pw, maili i wiadomości na FB Dla Twojej wiadomości osobiście na wszystkie odpisuję. Aktualnie mam ok 30 nieprzeczytanych pw. Oczekujesz ode mnie abym przywrócił Ci dostęp do działu ogłoszeń? A może zrobimy ankietę i niech to użytkownicy zdecydują
tomcrack27 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 wal do najwyższego na pw i po sprawie Najwyzszy jest nie obecny jak widac zobacz ostatnia aktywnosc w tym temacie, juz nie mowiac o tym, ze sam klepalem tyle PW i zero odpowiedzi. I tutaj muszę Cię zmartwić bo na forum jestem codziennie. I to kiedy napisałem w tym temacie ostatniego posta nie ma najmniejszego znaczenia. Wybacz, ale oprócz forum mam jeszcze kilka innych fajnych rzeczy do robienia. Codziennie dostaję masę pw, maili i wiadomości na FB Dla Twojej wiadomości osobiście na wszystkie odpisuję. Aktualnie mam ok 30 nieprzeczytanych pw. Oczekujesz ode mnie abym przywrócił Ci dostęp do działu ogłoszeń? A może zrobimy ankietę i niech to użytkownicy zdecydują niezly pomysl:decayed:
Tomeks Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Proponuje: 1.przywrócic 2.nie przywracac 3.wyjeb&ć z forum
przemciotorun Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 tylko zeby ankieta nie byla jawna..... jestem za:thumbup1:
wypsiu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 tylko zeby ankieta nie byla jawna..... jestem za:thumbup1: A co to,ja już głosuję na nr 3. wyjeb&ć z forum ....
ryba85 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 wal do najwyższego na pw i po sprawie Najwyzszy jest nie obecny jak widac zobacz ostatnia aktywnosc w tym temacie, juz nie mowiac o tym, ze sam klepalem tyle PW i zero odpowiedzi. I tutaj muszę Cię zmartwić bo na forum jestem codziennie. I to kiedy napisałem w tym temacie ostatniego posta nie ma najmniejszego znaczenia. Wybacz, ale oprócz forum mam jeszcze kilka innych fajnych rzeczy do robienia. Codziennie dostaję masę pw, maili i wiadomości na FB Dla Twojej wiadomości osobiście na wszystkie odpisuję. Aktualnie mam ok 30 nieprzeczytanych pw. Oczekujesz ode mnie abym przywrócił Ci dostęp do działu ogłoszeń? A może zrobimy ankietę i niech to użytkownicy zdecydują i to bedzie najleprze wyjscie.chociarz juz wiem jaki bedzie wynik koncowy.
bediks Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Mimo ze też bym głosował za 3 to niestety trzeba przyznać ze w przypadku ankiety sprawiedliwość nie będzie slepa bo będą głosować ludzie którzy z jaworem nie mieli styczności a tylko naczytali się o jego nierzetelności tutaj demokracja nic nie da , decyzje musi podjąć dyktator
Rekomendowane odpowiedzi