Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jakie wycieraczki polecacie BOSCH/VALEO/MOT-GUM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest jakas mozliwosc zamontowania wycieraczek plaskich w miejsce normalnych? myslalem o wymontowaniu tego plastiku co trzyma wycieraczke, dorobic tulejke i wlozyc plaska.

Opublikowano

Chyba będzie problem bo zwykłe mają zupełnie innych uchwyt mocujący (na zatrzask się wypina) a w AERO nasuwa się końcówkę po zamontowaniu piórka.

Ja na razie swoje ramiona trochę podreperowałem i czekam aż się skończą pióra i wtedy biorę komplet AERO

Opublikowano

no wlasnie chodzi mi o to ze ten uchwyt mocujacy zdemontuje a w jego miejsce wlaze bolec i w tedy powinno byc ok, w takim razie bede mosial sie pobawic.

a masz gdzies dojscie do takich ramion bo na allegro chca w granicach 300zl?

Opublikowano

no wlasnie chodzi mi o to ze ten uchwyt mocujacy zdemontuje a w jego miejsce wlaze bolec i w tedy powinno byc ok, w takim razie bede mosial sie pobawic.

a masz gdzies dojscie do takich ramion bo na allegro chca w granicach 300zl?

nie mam dojścia niestety. Jak będę zmieniał to biorę ten komplet z allegro - za ok. 300 zł tak jak napisałeś. Koledzy którzy mają u siebie mówią że dają lepiej radę od zwykłych.

Opublikowano

nie mam dojścia niestety. Jak będę zmieniał to biorę ten komplet z allegro - za ok. 300 zł tak jak napisałeś. Koledzy którzy mają u siebie mówią że dają lepiej radę od zwykłych.

na alle jest po 279+przesyłka, w ASO za 310. Przejdźcie się do jakiegoś ASO i zapytajcie czy nie dadzą rabatu z 10% to wyjdzie na to samo, a nawet taniej bo bez przesyłki. Różnica jest spora faktycznie. Kilka ciężkich ulew, kapuśniaków i mżawek już przeszły i zbierają świetnie.

To chyba nie przejdzie. Na łączeniu ramię-pióro jest nie tylko bolec. Tam siedzi też taka bryłka nieregularna, która musi wpasować się w zagłębienie na piórze.

Opublikowano

przed chwila dzwoniłem do ASO i taki zestawik do przejścia na AERO 310zł ale po chwili dodał ze za 250zł mogą mi sprzedac :) miło

Opublikowano

jak za 250 zeta to bardzo dobra cena i nie ma się co zastanawiać. A czym ich przekonałeś że w takiej cenie chcą oddać :mysli:

Opublikowano

no właśnie też się zdziwiłem bo na firmę mam zawsze 12% rabatu jak coś biorę ale teraz nawet się nie przedstawiłem i sam mi zaproponował bez negocjacji ze za 250 mogą oddać.

Opublikowano

to może bym się podłączył do zakupu gdybyś brał :mysli:

Opublikowano

hehe jak zdążysz :P ja za godzine ruszam do ASO

Opublikowano

ja mam Aero wycieraczki u siebie i największa porażka jest w zimie,lód marznie na nich,trzeba oskrobywać płaszczyznę wycieraczki.... :thumbdown:

Opublikowano

Jak każde chyba, nie?

Opublikowano

Witam, ktore lepsze Mot-gum banany czy plaskie standard? Pzdr

Opublikowano

Witam, ktore lepsze Mot-gum banany czy plaskie standard? Pzdr

ja mam banany i narazie nie dam se je zmienic :decayed:

Opublikowano

Mialem, mam i raczej bede mial :decayed: Bosch :good:

Mam Bosha i juz mi sie rozlecialy, guma od pasazera pekla na pol, ale wsumie juz sie wysłuzyly bo 2 lata na nich, przez pierwszy rok idealnie smigaly, zima zrobila swoje i chce wyprobowac inne, bo jak za bosha dalem 80zl i 2 lata wytrzymaly to mot-gumy sa po 45zl moze wytrzymaja rok, albo i wiecej:P

Opublikowano

Co to są banany? :embarrassed:

Takie owoce. Nie jadłeś? Polecam :kox:

Ale tu chodzi chyba o aero ;)

Opublikowano

każdy ma prawo do swoich osądów - ja jestem bardzo zadowolony z Valeo

śmiało mogę polecić, z czystym sumieniem :good:

Opublikowano

Ja również polecam Valeo, choć i SWF nie są złe w koncu to praktycznie ta sama firma.