Opublikowano 14 Marca 201511 l Kup zestaw naprawczy, albo zobacz na fotach czy to jest. Będę w święta
Opublikowano 14 Marca 201511 l Znalazłem w jednym sklepie ale jakiś dziwny jest: http://partstube.pl/p/264230#data Kupował ktoś u nich? 27 PLN liczą za przesyłkę z pobraniem, niby można przez inpost ale paczkomatu nie można wybrać ...
Opublikowano 14 Marca 201511 l Dev, heble hamują ale są bardzo mięciutkie. Rozumiem że po 500km to się unormuje i będzie hamowało jak przed swapem ?
Opublikowano 14 Marca 201511 l Dev, heble hamują ale są bardzo mięciutkie. Rozumiem że po 500km to się unormuje i będzie hamowało jak przed swapem ? Tomek przed swapem przecież to nie hamowało w ogóle miękk mówisz, może jeszcze masz troche zapowietrzony układ , u mnie to wystarczy lekko nacisnąć i dość szybko bierze
Opublikowano 14 Marca 201511 l hmm. Kiedyś lżejsze naciśnięcie hamulca skutkowało dużo większą siłą hamowania niż teraz. Przez 1/2 długości pedału hamulca jest delikatne hamowanie, dopiero przy mocniejszym depnięciu zaczyna hamować mocniej
Opublikowano 14 Marca 201511 l odpowietrz jeszcze kilka razy nie ma bata , ja u siebie kilkanaście razy odpowietrzałem bo też był dośc miękki aż pomogło i co jakiś czas bąbelek sie pojawił i tak do skutku
Opublikowano 14 Marca 201511 l Pytanie do specjalisty DEVa. Co sądzisz o tarczach i klockach Pagid? Rozmiar 320/288. Ewentualnie co polecisz do tego zestawu?
Opublikowano 14 Marca 201511 l bierz Pagida, to super jakość, do tego zestawu motul rbf albo chociaż ate typ 200
Opublikowano 15 Marca 201511 l Witam, wiem ze napewno gdzies jest odp. na moje pytanie ale szukajka nie znalazła odpowiedzi a mi nie chce mi sie wertować tych 300stron. Jakie hamulce wsadzali do a4 b6 sedan 3.0 PB v6 Quattro ?????? Nie znam kodu silnika ani mocy.
Opublikowano 15 Marca 201511 l Czyli zestaw do wymiany samych jarzm aby zwiekszyć srednice tarcz ??? jaki mniej więcej jest koszt takiego zestawu ???