KaMjEd Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mogę mieć komplet przód z A8 D4 3.0 TDI Prawie nowe tarcze i klocki dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 trzeba sprawdzic wysokosc tarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMjEd Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Znalazłem taki link ale nie wiem z jakiej A8 D4 to są tarcze. Może to z jakiejś mocniejszej. Optycznie ten zacisk który mogę mieć wygląda tak samo. Ale wiadomo 320 i 345mm też wygladają prawie tak samo... http://www.audizine.com/forum/showthread.php/492187-Weekend-build-under-way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 to w takim razie co mogę założyć zamaist moich ori zacisków tak żeby zosatć przy ori wielkości tarczach żeby zimówki mi wchodziły 16", bo na lato 18" jest. Czy nie da rady nic już zrobic i jak ma być cos wydajniejszego to tylko z większymi tarczami już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Juz nic wiecej nie zrobisz na 16" felgach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoskiEnrike Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witam,Będę zmieniał w najbliższym czasie tarcze+klocki przód i tył. Tarcze z przodu mam 288 i tutaj moje pytanko jaki zestaw kupić? OZ tarcze i klocki Ferodo to nadal dobry wybór? Mógłby ktoś podrzucić jaki koszt takiego bajeru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Najpierw Kolego uzupelnij swoj profil bo nie wiadomo co pisac. zestaw OZ + Ferodo zawsze na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoskiEnrike Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Upsss myślałem, że go uzupełniałem - zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tak jak pisalem wczesniej, Ferodo + OZ. Na Twoim miejscu i pod warunkiem ze felga pozwoli pakowalbym 312 lub 320mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jak masz felgi 16` to wal mam akurat na stanie zestaw 320mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 też mam 320, 345, nowe, używane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoskiEnrike Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jak masz felgi 16` to wal mam akurat na stanie zestaw 320mm Niestety mam zestaw letnie 18" a zimowe 15" czyli w grę wchodzi tylko standardowa 288 tarcza. Na razie mam ofertę od Dzika, zobaczę czy ktoś zaoferuje mniejszą cenę za zestaw na obie osie. Jak coś to Priv co by nie robić targowiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Osobiście przy kupnie zimówek żebym wiedział że bede zmieniał heble tez bym nie kupił 15` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 a ja już 17 mam przygotowane na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Osobiście przy kupnie zimówek żebym wiedział że bede zmieniał heble tez bym nie kupił 15` Ja planowałem zmienić, ale jak mi nagle wypadło, że dwie łyse, jedna postrzelona, to wyjścia nie miałem i musiałem kupić, a sądziłem, że sezon jeszcze polatam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 a ja już 17 mam przygotowane na zimę To zakładaj te giganty Damian niestety przejście z 15` na 16` w miarę dobre to 1kzł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Damian niestety przejście z 15` na 16` w miarę dobre to 1kzł No ja wiem, bo sobie kiedyś Biedrony wymarzyłem No pech jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 http://allegro.pl/audi-a4-a6-felgi-aluminiowe-kola-16-5x112-zimowe-i4631254512.html Pany 320mm pod stal et43 wejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 tylko z zaciskiem od B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A w ogóle stal podejdzie jakaś w 16`? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi