Opublikowano 25 Listopada 201411 l mam felge 17" i 345mm się miesci pod ta felege , a mieszkam w Irlandii i tam mi nie sa potrzebne kola zimowe, tylko mam zapas 15" i w razie czego jak bym zlapal gume na tyle to sobie zaloze 15" ,a jak bym zlapal na przodzie to z tylu przekładam na przod 17",a na tyl 15"
Opublikowano 26 Listopada 201411 l Panowie, felga stalowa AUDI ORI 7Jx16H2 ET39. Zaciski przód 320 z Audi A6 C5. Felga wejdzie, czy trzeba kupować alusy?
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Pytanie raczej do Dev'a ,czy przy odrobinie chęci czasu i narzedzi tj wiertarka stołowa + dobre wiertła moge sam nawiercic tarcze np gladkie zimmerman Posiadasz moze jakies szablony , wiertlo 4,5 czy mniejsze docelowo zabieg na tarczach pod 324 na tył czy lepiej dolozysz troche grosza i kupic nawiercane co myslisz ?
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Dev kupilem felgi z a6 c6 jak ponizej z ET35,mam rowniez zaciski przod z a6 c6 320 tył 288. Bedzie to fungowało na tej feldze :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: Dzisiaj przymierzyłem na szybkiego,bo cimno i piz*ziało.. Niby wszystko hula,ale nie wiem czy jest ze 3 mm luzu,miedzy felgą a zaciskiem
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Pytanie raczej do Dev'a ,czy przy odrobinie chęci czasu i narzedzi tj wiertarka stołowa + dobre wiertła moge sam nawiercic tarcze np gladkie zimmerman Posiadasz moze jakies szablony , wiertlo 4,5 czy mniejsze docelowo zabieg na tarczach pod 324 na tył czy lepiej dolozysz troche grosza i kupic nawiercane co myslisz ? Nie cuduj, kup takie jak trzeba Dev kupilem felgi z a6 c6 jak ponizej z ET35,mam rowniez zaciski przod z a6 c6 320 tył 288. Bedzie to fungowało na tej feldze :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: Dzisiaj przymierzyłem na szybkiego,bo cimno i piz*ziało.. Niby wszystko hula,ale nie wiem czy jest ze 3 mm luzu,miedzy felgą a zaciskiem Wchodzi spokojnie
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Pany duża jest różnica w hamowaniu w porównaniu do tego co siedzi w oryginale na przodzie a 320mm?
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Autor Pany duża jest różnica w hamowaniu w porównaniu do tego co siedzi w oryginale na przodzie a 320mm? Przepaść
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Pany duża jest różnica w hamowaniu w porównaniu do tego co siedzi w oryginale na przodzie a 320mm? Przepaść A cenowo eksploatacja w sensie klocki i tarcze? Też jest przepaść?
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Autor Pany duża jest różnica w hamowaniu w porównaniu do tego co siedzi w oryginale na przodzie a 320mm? Przepaść A cenowo eksploatacja w sensie klocki i tarcze? Też jest przepaść? Rzadziej wymienisz, bo nie musisz tak często hamulca używać.
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Mniejsza Pozdro To chyba się zdecyduję w końcu na swapa hebli, po chip-ie gorzej z hamowaniem:/
Opublikowano 29 Listopada 201411 l To chyba się zdecyduję w końcu na swapa hebli, po chip-ie gorzej z hamowaniem:/ Dlatego najpierw porządne heble a potem moc
Opublikowano 29 Listopada 201411 l I kto to mówi ? Niezwykle zadowolony z Twoich gratów i wiedzy klient. Podziękował
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Pany duża jest różnica w hamowaniu w porównaniu do tego co siedzi w oryginale na przodzie a 320mm? Przepaść Raczej kanion...
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Pany a ujezdza ktos setup 320/300? Stwierdziłem ze do mojego klekota to będzie optymalny setup
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Też tak chciałem 320(na czterotłoku)/300, ale niestety tył od S4 nie wchodzi pod 16tkę Pozdro