Opublikowano 19 Października 20169 l Przód czy tył ? tył, kupiłem zaciski z W8 pod tarcze wentylowaną 269mm z a8 d2
Opublikowano 20 Października 20169 l ...to jak z tymi tarczami kotwicznymi od W8 przerabiał ktoś temat ? nie chcę zostawiać tarcze bez żadnej osłony
Opublikowano 22 Października 20169 l Witam, czy zaciski tył z a6 c5 4.2 podejda p&p pod nasz a4 b6 ? Czy jest z tym raczej dużo rzeźby?
Opublikowano 22 Października 20169 l jest bo masz inna glebokosc tarcz pod to i inaczej idzie przewod gumowy
Opublikowano 22 Października 20169 l Pany z czego podejda piasty pod wiekszy przegub do zwrotek z s4??? A4 b5 wszystkie V-ki oraz AJL a jak jest z piastami z a6 c5 tak samo jak w a4 b5??????
Opublikowano 22 Października 20169 l Thx. Pietrek jak malujesz hamulce to dajesz specjalny podkład do wys temp czy zwykły akrylowy???
Opublikowano 22 Października 20169 l dobrze jest dac akrylowy zawsze, nie musi byc wysoko temperaturowyw 1.8t pomalowalem kiedys pokrywe na czerwono, zwykly podklad do felg alu plus zwykly najtanszy czerwony lakeir akrylowy, przez 2 lata nic się kompletnie z tym nie działopodstawa to naprawde dobrze oczyscic i odtluscic, ja mylem goraca wodą z proszkiem do prania a potem solidne plukanie myjką i samą ciepłą wodą, wszystko rozpuściło Edytowane 22 Października 20169 l przez pioteros
Opublikowano 22 Października 20169 l Witam, w tej chwili mam założone hamulce ; przód- 345 na aluminiowym zacisku z q5 tyl 330 na zacisku z rs4 Mam okazję kupić komplet hamulców z rs4 b7 wobec tego moje pytanie; Wejdzie taki zestaw z oryginalnymi tarczami p&p do a4 b6? Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 Października 20169 l wejdzie, tylko w sumie po co ? fegla minimum 18stka wtedy, albo wieksza, klocki drogie nie mowiac o tarczach ktore w komplecie to ok 2 kafle, wzrost wydajnosci niewielki w stosunku do tego co masz
Opublikowano 22 Października 20169 l Mam felgi 19, jeśli jest różnica w hamowaniu między 312 a 345 to powinna być także różnica między 345 a hamulcami z Rs, zwłaszcza, że ma tarcze plywajace.druga sprawa to, że hamulce 345 na 19 wyglądają słabo. ..
Opublikowano 23 Października 20169 l to że są pływające czy nie to różnicy prawie nie mapytanie czy warto... bo koszt jest razy dwa w stosunku do tego co masz, albo nawet 3xte z rsa przy 19 calach też nie będą takie wielkie, by the way
Opublikowano 23 Października 20169 l Autor wejdzie, tylko w sumie po co ? fegla minimum 18stka wtedy, albo wieksza, klocki drogie nie mowiac o tarczach ktore w komplecie to ok 2 kafle, wzrost wydajnosci niewielki w stosunku do tego co masz Klocki kupisz już za 200zł, PAGID 300zł.. Tarcza grubsza, jak kupisz w przyzwoitym stanie, wytrzyma zapewne dłużej niż obecna 345. Fakt nowe tarcze drogie, ale jak kupisz sam pierścień tarczy to nie ma tragedii. Jest znaczna różnica, sam przesiadłem się z 345 na 370
Opublikowano 23 Października 20169 l różnica będzie, ale czy to będzie wykorzystywane ? moim zdaniem przyrost skuteczności nie będzie adekwatny do ogólnej wartości, to co ma jest najbardziej wydajne w miare rozsądnej cenie za gratytaka jest moja opinia, a co on tam będzie montował, to dla mnie jeden kij niech nawet to będzie ceramika 400mm+ gruba na 38mm
Opublikowano 23 Października 20169 l Autor Kto biednemu zabroni bogato żyć Nie zapomnij osłony z RS wrzucić
Opublikowano 23 Października 20169 l Kto biednemu zabroni bogato żyć Nie zapomnij osłony z RS wrzucić Czyli warto, jeszcze jedno pytanko z głupich, ile można zaproponować za cały zestaw na przód z rs4 b7 tak żeby nie przeplacic:) i ewentualnie przód plus tyl? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 Października 20169 l Tył nie jest p&pCzyli musi zostać to co mam w tej chwili, zacisk rs4 b7 i tarcza 324Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka