snajper1998 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 czytalem kolego ale watek ma juz ponad 100 stron przeczytanie 10 stron zajelo mi 20 minut ....
Dev Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 bo zaczałes od pierwszej strony :polew: a powinieneś od ostatniej :decayed: :decayed: ale jak juz Ci sie nie chce czytac to napisz zapytanie do mnie na priv to Ci odpowiem na wszystkie :wink4: :wink4: pytania nie bedziemy na nowo zasmiecac wątku
siemian Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 a co to w ogóle za wynalazek? Jaki producent? Nie wydaje mi się żeby to mogło dobrze hamować...[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 13:16_________________________________________________z doświadczenia wiem że częsci na których pisze Evolution, Tuning albo coś w tym rodzaju są w znacznej większości do d*py..
Dev Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 przeciez to już szmelc po co to wklejasz ?????
siemian Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 hehe Dev nie tak ostro, kolega się chyba wystraszył i usunął post :decayed:
Dev Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 kurde chodziło mi o te stare zardzewiałe :polew: :polew: a nie te z EBAY-a :no: :no:
marewel Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Uzywal ktos klockow ceramicznych ATE?
spetsnaz Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 W przypadku ceramicznych ATE jedna rzecz mnie śmieszy.. hasło: "Komfort i niskie koszty eksploatacji". Wg producenta klocki prawie nie ulegają zużyciu.. coś się jednak musi zużywać.. będą to tarcze. Z uwagi na to że jest to nowy produkt ciekaw jestem jak długo wytrzymają na nich tarcze..
Dev Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 pierdo....lą głupoty jak to zwykle bywa w Ate na te chwile montowałem ceramike tylko do S4 B6 na tył zrobiły juz 5-6 tkm, tarcza OZ, na razie bez zadnych niespodzianek ale czas pokaze co sa warte rozmawialem kilka dni temu z przedstawicielem Ate na Polskę, boi sie o stanowisko ;( ;( ;( jest załamany sprzedazą :polew: :polew: :polew: wszedzie mase reklamacji, zwroty w ilosciach paletowych dostają strasznie w du...pe od Bosch-a, wszedzie go gonią jak psa, Fota chyba podziekuje za współprace, nie wiadomo co bedzie z ICars-em :mysli: z tego wszystkiego nie porozmawiałem z nim na temat ceramicznych klocków ale obiecal mi materiały na ich temat
marewel Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jakas inna firma to robi? Dla brembo jakis podwykonawca robi klocki?
Dev Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 wez klocek brembo do reki i zobaczysz kto robi dla nich klocki jest wyrazna nazwa :polew: :polew:
marewel Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jakbym miał sklep z klockami to pewnie bym tak zrobił. Nie wiem po co odpisywać nie odpowiadając na pytanie. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
AndyN Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Czy takie felgi 16'' Wejdą bezproblemowo na te zaciski? (A6, A4 B7 3.0tdi) Uploaded with ImageShack.us
kileeer Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 tak. Jak rozwiniesz zwijka to masz nawet foto przymiarki.
Dev Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 ta fela pasuje na ten zacisk[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 16:09_________________________________________________ Czy takie felgi 16'' Wejdą bezproblemowo na te zaciski? (A6, A4 B7 3.0tdi) Uploaded with ImageShack.us AndyN, bierzesz ten zestaw ???? na prawym zacisku brak jednego elementu jak widze :cool1: zaciski i jarzma tez wyglądają jakoś nędznie, pędzlem malowane ??? :mysli: :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi