david22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Audi a4 2.8APR 193km kombi 1999r. Witam wszystkich chciałem zaprezentować mój pocisk. Zakupiłem go 1.5roku temu w Polsce od gościa który sprowadził z Włoch i jeździł nim rok miał przebieg 193000km. Dużych planów na mody nie mam raczej zostanie seria i tak nie ma co zmieniać po lifcie. I od razu mowie ze gleby nie będzie bo po co mi by było Q. Wyposażenie: -4x elektryczne szyby -centralny zamek+domykanie szyb z pilota -ABS -ESP ON/OFF -alarm -wspomaganie kierownicy -climatronic -skórzana kierownica S4 -automat -zmiana biegów w kierownicy -skórzana tapicerka -fis -pakiet chrom -10 jaśków -podłokietnik -tempomat -szyberdach Plany -felga 18 zrobione -chromowe ramki zegarów zrobione -rozpórka górna i dolna -audio na jakieś lepsze -szyby czarne -poprawki lakiernicze -podtlenek LPG zrobione -hamulce 312mm -oświetlenie wnętrza LED -xenony
mrogal Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Audi a4 2.8APR 193km kombi 1999r. Witam wszystkich chciałem zaprezentować mój pocisk. Zakupiłem go 1.5roku temu w Polsce od gościa który sprowadził z Włoch i jeździł nim rok miał przebieg 193000km. Dużych planów na mody nie mam raczej zostanie seria i tak nie ma co zmieniać po lifcie. I od razu mowie ze gleby nie będzie bo po co mi by było Q. Wyposażenie: -4x elektryczne szyby -centralny zamek+domykanie szyb z pilota -ABS -ESP ON/OFF -alarm -wspomaganie kierownicy -climatronic -skórzana kierownica S4 -automat -zmiana biegów w kierownicy -skórzana tapicerka -fis -pakiet chrom -10 jaśków -podłokietnik -tempomat -szyberdach Plany -felga 18 zrobione -chromowe ramki zegarów zrobione -rozpórka górna i dolna -audio na jakieś lepsze -szyby czarne -poprawki lakiernicze -podtlenek LPG zrobione -hamulce 312mm -oświetlenie wnętrza LED -xenony widzialem fajna (pani nia jezdzi)
Krycha Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 nie rozumiem skąd to beznadziejne przekonanie że jak quattro to brak gleby, już nie pierwszy raz się z tym spotykam, przecież nie będziesz tą a4 latał po lesie [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 16:52_________________________________________________do tego felgi 18 cali i fajna kozuszka
Gracjan Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Krycha, kolega może chce jakiś rajd przeprawowy zaliczyć, nigdy nic nie wiadomo
david22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 nie powiedziałem ze gleba nie pasuje do q tylko ze nie na drogi koło mnie a czasem nawet lubię po polnych pojeździć
mrogal Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 nie powiedziałem ze gleba nie pasuje do q tylko ze nie na drogi koło mnie a czasem nawet lubię po polnych pojeździć kolo tez masz nie do Q :gwizdanie:
HaVoK Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 I za każdym razem jak zamierzasz jechać na pole zmieniasz? Czy na tych 16 masz może zimówki
david22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 a co na 18 w teren już nie pojedzie?
mrogal Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 a co na 18 w teren już nie pojedzie? no rozumiem ze nie chcesz gwinta bo nie wygodny na nasze drogi 18 tez zawygodna nie jest, tlucze skacze trzesie , bo jesli bys chcial stricte w teren to bys sobie kupil jakas vitare lub allroada
HaVoK Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 a co na 18 w teren już nie pojedzie? Jasne że pojedzie Tylko jakbym ja czasami lubił pojeździć w "terenie" to bym nie zakładał 18". Zresztą żebyś widział jak "gwinciarze" wjeżdżali na miejsce gdzie był zlot wojewódzki w Lubelskim w lecie to zobaczyłbyś że na gwincie też się da pojeździć w terenie Mrogal (i nie tylko) wie coś o tym [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 17:46_________________________________________________A z innej beczki to zayepisty kolorek Silnik też fajny i Q A na forum posiedzisz to i zaczną Ci przychodzić do głowy różne pomysły co by tu jeszcze ulepszyć
Reggi Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Co się stało temu auto w tylne zawieszenie ?
mrogal Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Co się stało temu auto w tylne zawieszenie ? co gupa rżniesz b5 allroad nie widziales? [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 17:52_________________________________________________ A na forum posiedzisz to i zaczną Ci przychodzić do głowy różne pomysły co by tu jeszcze ulepszyć kolega David juz troche na forum jest i mysle ze za bardzo nie bedzie rezal
david22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 nom 18 tez nie zawygoda jest no ale o niebo lepiej wyglada auto a z tylnim zawieszeniem co jest nie tak, troche koza ale mi sie podoba
Kowi87 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 nom 18 tez nie zawygoda jest no ale o niebo lepiej wyglada auto 18+1BA=jeżdżacy tapczan na 20cm nogach tak pozatym fajny tylko szkoda ze drzewno Ci sie trafiło do środka
david22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 nom drewo tez mi sie nie podba no ale narazie zostanie
gucionexia Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Daj go na glebe, ja myslałem jak ty a teraz stwierdziłem,że nasze drogi tak czy siak rozwala ci zawieszenie więc po co siedziec jak w tarpanie?.Dasz -40mm i będziesz mial trzy razy ładniejszego avancika Mnie te drewno się podoba.
HaVoK Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 to jest 1BA nie 1BE? To mi wygląda na rasowe 1BA
paput Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 daj go na lekką glębę albo ładuj 16", bo tak to śmiesznie wygląda
Rekomendowane odpowiedzi