verus Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Oczywiście, że stare było lepsze. Jak coś jest dobre to można to tylko zje...ać. I tak się stało też tutaj. Gratulacje.
Nosfer Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 A co Ci coś powie? Potrzeba kamerdynera, żeby Ci odczytał wątek o którym pisałem wcześniej? Hugo informował: 1. trwają prace nad przywróceniem PW - poza tym masz dostęp do forum archiwalnego, gdzie są wszystkie dane 2. jest szansa, że wszystkie zdjęcia zostaną przywrócone masowo Swoją drogą w swoim poście nie odnosiłem się do tego wątku, tylko do troli typu: Totalne dno......... A idź Pan w ... burdel!!
wojtek123 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 masakra myslalem ze tylko ja mialem takie problemy 2 godziny sie logowalem juz myslalem ze pomnie ja chce zeby bylo tak jak kiedys , i gdzie sa emotkiiii , po co sie zmienia cos co bylo bardzo dobre
Góral.tz Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 a co z fotami trzeba je ładować gdzieś na hosting i same linki wklejać, dlaczego nie da się jak kiedyś tylko z dysku wybrać i heja???????
Nosfer Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Bo, to jest tyle co postawione forum i ani template, ani narzędzia nie są jeszcze wgrane.. forum stoi bo stoi, jest praktycznie gołe i niedostosowane..
wojtek123 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 a ja miale w profilu mala fotke swojej furki a teraz pusto gdzie ona jest , tyle sie namordowalem zeby ja tam wstawic a teraz jej niema
studziany Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Nosfer - trolle trolami, ale swoją opinię chyba można wyrazić... Wszystkich zainteresowanych poszerzeniem wiedzy i pozyskaniem dodatkowych informacji nt. nowego forum odsyłam do tematów zakładki "Sugestie i uwagi" coby tutaj moze juz nie mnożyć niepotrzebnej demagogii.
Góral.tz Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Bo, to jest tyle co postawione forum i ani template, ani narzędzia nie są jeszcze wgrane.. forum stoi bo stoi, jest praktycznie gołe i niedostosowane.. czyli jeszcze się to pozmienia??? chodź by z tymi fotami ??
Nosfer Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Nosfer - trolle trolami, ale swoją opinię chyba można wyrazić... Wszystkich zainteresowanych poszerzeniem wiedzy i pozyskaniem dodatkowych informacji nt. nowego forum odsyłam do tematów zakładki "Sugestie i uwagi" coby tutaj moze juz nie mnożyć niepotrzebnej demagogii. Pewnie, że można czy mówię, że nie? Ale jak wyrażać opinię to z sensem. Mi też się nie podoba tak jak stare forum i też się nie mogę odnaleźć, ale trochę myślę zanim coś napiszę. Z resztą to jest wątek dla narzekaczy, więc nic tu po mnie
malik Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Co do fotek to musicie wyedytować swoje posty i zamienić znaczniki zmienić na [/img]. Wiem, pojebane ale działa
JawoR36 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Nowe forum to tylko kwestia przyzwyczajenia, nie narzekajcie tak
Rabbi Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 dziś i tak lepiej(ciemniej) niż wczoraj wczoraj oczy chciało wypalić,tak jasno było
domjenick Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Przemek- ale daj spokój- tamto Forum było modyfikowane sukcesywnie przez 6 lat, a oni chcą, żeby to wszystko ustawić w jedną noc na nowym forum, prosty przykład z działem "Sprzedam" prawie pół roku naszych prób i błędów, żeby mogli z niego korzystać i wciąż coś nie pasuje co jakiś czas jednemu, czy drugiemu- teraz też tak jest.. nawet nie zdajecie sobie sprawy ile to trzeba poświęcić czasu, siedząc przy kompie i z kartki czytać i wklepywać na nowo, a jak się pomylisz-**********sz od początku i cały dwugodzinny plan walisz od zera, a gdzie praca, szkoła, życie rodzinne itp? narzekać jest łatwo, bo przyszedłeś na gotowe jeden z drugim...całkowity brak poszanowania dla cudzej pracy-całkowicie za free, żeby wam było wygodniej...szczególnie, ze Darek większość robi sam, bo inni, którzy mają o tym pojęcie-nie mogą z innych -własnych powodów- cierpliwości
deal Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 tylko dlaczego nie wyswietla fotek tylko linki do stron???
domjenick Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 tylko dlaczego nie wyswietla fotek tylko linki do stron??? może jest coś bardziej ważnego do zrobienia, niż fotki-są linki, więc można je zobaczyć-wszystko jest wdrażane od rzeczy najważniejszych począwszy
danielom Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Co do fotek to musicie wyedytować swoje posty i zamienić znaczniki zmienić na [/img]. Wiem, pojebane ale działa Odpowiedź. Nowy silnik ma inne znaczniki BBCode
Hugo Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam Ja wiem , że jest jeszcze bałagan , ale sukcesywnie pracuję nad przywróceniem wszystkiego do stanu taki jaki był na starym forum. Problemy techniczne z smf-em wymusiły tą zmianę i nic na to nie poradzę. Stopniowo wszystko będzie wracało do normy. Tak więc bardzo serdecznie proszę o cierpliwość Dziękuję Hugo ---------- Post added at 08:04 ---------- Previous post was at 08:02 ---------- a ja miale w profilu mala fotke swojej furki a teraz pusto gdzie ona jest , tyle sie namordowalem zeby ja tam wstawic a teraz jej niema Już masz
wypsiu Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Trochę spokoju panowie i szacunku dla ludzi co nad tym wszystko pracują bo oni nie robią tego dla siebie tylko dla nas wszystkich i takie narzekania chyba są nie na miejscu cierpliwości qurwa
NYNA Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Ciekawe ile jeszcze tematów "narzekacze" założycie i będziecie się użalać zamiast trochę poczekać, dać trochę czasu Darkowi żeby mógł wszystko dograć na spkojnie przecież nowe forum działa dopiero 2 dni więc może trochę cierpiliwości i zrozumienia, a jak komuś tak bardzo nie pasuje to żal.pl
moskal Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Panowie narzekacze , Hugo sam zapie.rdala nad przerzuceniem wszystkiego a wy myslicie ze to mozna ogarnąć w 3-4 dni ???? Troche cierpliwości , wracajcie z powrotem na pudelka a jak komus nie pasuje to istnieje opcja USUŃ KONTO. Skoro Hugo podjął decyzje o przerzuceniu forum na nowy silnik to widocznie tak musiał być i kropka.
Rekomendowane odpowiedzi