michail55 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 witajcie mam objaw padajacego pompowtrysku a w najblizszym czasie chce zrobic mu gdzies kolo 200koni czyli fmic, brd oraz wlasnie wydajniejsze pompki mam do kupienia te z koncowka bq od 2.0 tdi tylko nie wiem jak sie ma sprawa z ich wymiana, czy wchodza p&p czy moze cos trzeba zrobic poza programem czyli mapa nowa prosze was o pomoc czy po wlozenia woz odpali bez problemu czy bez nowej mapy chipa czy progamu sie nie obedzie?? a moze al czyli popularne alki wlozyc i czym kierowac sie przy ich zakupie zeby nie kupic z allegro lipy
MAGIC87 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 ja jezdziłem miesiac czasu bez korekty. pasuja P&P
Dranek Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Bez problemu podejdą ja mam BK wszystko chodzi Ok, tylko więcej mi pali.
Maniusiek28 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 też mam BQ i z tego co pamiętam przy okazji programu jakieś bipy trzeba było zrobić
PIXI Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Michał , znaleźć "dobre" Al-ki ( jeszcze z alledrogo ) to jak dinozaury .... dawno już wymarły . Zakup z nieznanego źródła raczej nie polecam . A może zmienić same końcówki , lepsza alternatywa .... napisz do Cowboy-a PW .
michail55 Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 a bq tez nie da rady znalezc dobrych?? na jakiej zasadzie jest wymiana koncowek co to da?? mi powoli pada jedna juz
PIXI Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Zerknij na dział sprzedam .... Tymek chce sprzedać AlL-ki z ex Dzo-Dza fury ....
MAGIC87 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 dajcie spokoj z tymkiem... miałem brac od niego w czerwcu 2011... z nim jak z baba... dzisiaj sprzedaje jutro nie
Maniusiek28 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 jakie bipy?? To są jest chyba jakieś inne niż standardowe ustawienie dawek paliwa podczas robienia programu.
tymonA4 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Sprzedaje madzia tylko naturalnie muszę mieć ori żeby coś założyć
michail55 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 To są jest chyba jakieś inne niż standardowe ustawienie dawek paliwa podczas robienia programu. to wiadome!! a czym sie kierowac przy zakupie na allero tych pompek zeby mi nie wcisneli jakis lipnych ja wole bq ponoc sa najlepsze!!
Maniusiek28 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 to wiadome!! a czym sie kierowac przy zakupie na allero tych pompek zeby mi nie wcisneli jakis lipnych ja wole bq ponoc sa najlepsze!! tak wizualnie to nie ocenisz................trzeba wsadzić sprawdzić korekcje itp
lukaszlsw Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Jak chcecie Alki które pojeżdżą to ja mam takie, zmieniłem na nowy komplet ale dalej moja padlina palić nie chce tak jak trzeba i mam 2 komplety pompek. Bipy ok 15 w 013 jak się rozgrzeje największa dawka nie przekracza 0.6mg Jak wam nie podpasują to w ciągu powiedzmy dwóch tygodni zrobimy zwrot, leża i się marnują. Miałem na nich program 188/380.
michail55 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 czyli szukac z tzw gwarancja rozruchowa jak bedzie lipa to oddac ale czy kase zwroca ---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 17:52 ---------- ja mialem 0.8 mg na 3 cylindrze i mi powiedzial mechanik ze juz powoli bedzie do wymiany
godski Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Końcówki P1043 są potrzebne. Takie jak w ARL i ASZ.
michail55 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 nie moge takich znalezc na allegro :/ a w kompletach pompek nie ma koncowek zadnych??
simon__75 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Jak cenowo stoją ALki (nowe i używki) ?? w tym miesiacu lece program robic i zastanawiam sie czy aby czegos wiecej nie wrzucic...
janjazda Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Ostatnio na forum komplet używanych AL był za 950zł bodajże. Nowe to nie wiem
michail55 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 gdzie kupic te koncowki P1043?? tylko aSO ?? a ile kosztuj
Rekomendowane odpowiedzi