Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A8 D3 na 20" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowak bardzo dobra decyzja z tym LPG, widze ze masz przemyslane wszystko od A do Z , gratki fajnej fury z oszczednym spalaniem :wink:

Opublikowano

orientujesz się może ile W12 6.0 wciąga wachy przy normalnej jeździe?

Opublikowano

mysle ze trasa ok 14L+

miasto ok 25-26L+

Opublikowano

coś dłubiesz w tym potworku? :naughty:

Opublikowano

lekko ponad miesiac temu doszla sciema szyb ;) ... poraz dwunasty :P

fotek nie wrzucalem bo nie mam zadnych sensownych ... pozatym dalej seria...

powoli szukam 20" na nastepny sezon i ewentualnie lamp po ostatnim lifcie jak sie trafia w dobrej cenie...

o tych:

hfa84e_20_d3_led_tails_04andon_z.jpg

Opublikowano

Ja jebie... słabo mi jak widzę to auto... :heat:

Opublikowano

te oferty sa juz dlugo ... taka cena to zadna laska ;)

a ja czekam az sie pojawia takie w cenie promocyjnej od jakiegos nieswiadomka .. i ja wtedy odrazu klikam kup teraz :)

za 2500zl mam takie 20km od domu... ( o te: AUDI A8 D3 LIFT LAMPA LAMPY TYŁ KOMPLET LAMP (2597499567) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. )

na tej a8 sa jeszcze z ciekawostek lusterka s8, ori karbony ( niestety troche pokiereszowane ) i felgi 5x130 z q7 21" zalozone :).

ps. z nowosci to jeszcze wylaczyl mi kolega pikanie jak sie ma niezapiete pasy ;D najlepszy mod ;)

Opublikowano

sprawdz na ile je cenia w aso albo numery czesci ?

Opublikowano

jak bede przejzdzac kolo aso to musze wlasnie wstapic w tej sprawie bo zawsze zapominam ....

Opublikowano

nie wiem dlaczego myślałem że masz tdi. spalanie lpg jest sensowne i realne do osiągnięcia

Opublikowano

lampy poliftowe pasują plug&play czy trzeba kodować ?

Opublikowano
lampy poliftowe pasują plug&play czy trzeba kodować ?

lampy pasuja plug & play :)

Opublikowano

a ledy DRL kiedy kolega zamierza zalozyć? :wink:

Kurcze, czas leci, ale D3 nadal trzyma fason

Opublikowano

jak dla mnie to jest ładniejsze niż kolejny model. jakoś mi te lampy przednie leżą.

Opublikowano
a ledy DRL kiedy kolega zamierza zalozyć? :wink:

Kurcze, czas leci, ale D3 nadal trzyma fason

powiem ci ze nie mam jakiegos szczegolnego parcia na te drl`y ;) jakby sie trafily w jakiejs mega promocji to moze bym wzial... ale tak to jakos specjalnie mnie nie kreca :).

priorytet to 20" jak sie trafia w dobrej cenie i ... tylne lampy. body s8 na 99% nie bedzie ze wzgledu na to ze w czarnym kolorze ono troche niknie .... a drugi powod to taki ze nie wydam ponad 20 tys zeby auto wygladalo jak s8 :P

---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:07 ----------

jak dla mnie to jest ładniejsze niż kolejny model. jakoś mi te lampy przednie leżą.

buba które lampy ? w d3 czy d4 ?

bo jakos nie moge ogarnac o co chodzilo :P

---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ----------

nie wiem dlaczego myślałem że masz tdi. spalanie lpg jest sensowne i realne do osiągnięcia

nie no do tdi raczej nie planuje powrotu :)

Opublikowano

I jak się sprawuje A8, ile już nalatałeś :wink:

Opublikowano

chodzi mi o samochód. bardziej mi się podoba D3 niż D4. bryła D4 na czele z lampami jakoś mi nie leży

---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ----------

a S8 D3 to już poezja. szkoda że nieosiągalne dla szarego człowieka

Opublikowano
powiem ci ze nie mam jakiegos szczegolnego parcia na te drl`y ;) jakby sie trafily w jakiejs mega promocji to moze bym wzial... ale tak to jakos specjalnie mnie nie kreca :)

mi tam się podobają :)

body s8 na 99% nie bedzie ze wzgledu na to ze w czarnym kolorze ono troche niknie .... a drugi powod to taki ze nie wydam ponad 20 tys zeby auto wygladalo jak s8 :P

te ledy w DRL nie tylko w S8 byly. mi bardziej sie podoba look W12 niż S8.

Opublikowano
powiem ci ze nie mam jakiegos szczegolnego parcia na te drl`y ;) jakby sie trafily w jakiejs mega promocji to moze bym wzial... ale tak to jakos specjalnie mnie nie kreca :)

mi tam się podobają :)

body s8 na 99% nie bedzie ze wzgledu na to ze w czarnym kolorze ono troche niknie .... a drugi powod to taki ze nie wydam ponad 20 tys zeby auto wygladalo jak s8 :P

te ledy w DRL nie tylko w S8 byly. mi bardziej sie podoba look W12 niż S8.

wiem wiem :) byly tez w w12 od poczatku ... i potem w ostatnich poliftach tez montowali drly chyba ;P no i w s8

nie mowie ze mi sie nie podobaja ... bo podobaja mi sie bardziej niz moje lampy co jest oczywiste.... ale jakiegos szczegolnego parcia na nie nie mam :P

---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:24 ----------

chodzi mi o samochód. bardziej mi się podoba D3 niż D4. bryła D4 na czele z lampami jakoś mi nie leży

---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ----------

a S8 D3 to już poezja. szkoda że nieosiągalne dla szarego człowieka

tak myslalem ze o to ci chodzi... no fakt buda d4 nie jest juz taka harmonijna ...aczkolwiek wnetrze to inna bajka ... a do karoserii pewnie z czasem sie wszyscy przyzwyczaja.

a co do s8 d3 .... fakt samochod fajny ale ten silnik mam w s6 c6 i .... nie brzmi rewelacyjnie na seryjnym wydechu ;)

ja jednak wole dzwiek v8 niz v10 ...

aczkolwiek reakcja na gaz, przyspieszenie wszystko na +

poza spalaniem :)

---------- Post dopisany at 16:31 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ----------

I jak się sprawuje A8, ile już nalatałeś :wink:

sprawuje sie bezproblemowo :)

ostatnio byla nawet autem slubnym i niedlugo znowu leci do slubu ... :)

a ja narazie zrobilem 10 tys km :) wiec gaz juz sie zwrocil :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...