Nelson Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie jesteśmy aż tacy źli, na jakich wyglądamy:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 też miałem lexuslook z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jutro powinny przyjść moje lampi więc jak zamontuje to zaraz jakieś fotki wrzucę. Dzisiaj auto porządnie umyłem i wysprzątałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jutro powinny przyjść moje lampi więc jak zamontuje to zaraz jakieś fotki wrzucę. Dzisiaj auto porządnie umyłem i wysprzątałem No i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Kolego WhyMe?, u Ciebie w aucie nie ma automatycznego ściemniania lusterek, czyli fotochromu. Jeśli taka funkcja byłaby to miałbyś inne lusterko wewnętrzne Ogólnie fajny kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie krytyka była , teraz proszę pomóc koledze w rezaniu no ale o co Tobie sie rozchodzi mamy osobiscie pojechac i mu te lexy powybijac czy jak? SoMeS byl tylko jeden i jedyny, drugiego takeigo nawroconego ze swieca szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie krytyka była , teraz proszę pomóc koledze w rezaniu no ale o co Tobie sie rozchodzi mamy osobiscie pojechac i mu te lexy powybijac czy jak? SoMeS byl tylko jeden i jedyny, drugiego takeigo nawroconego ze swieca szukac Zobacz do Cymka u niego tez konkretną metamorfoze z brzydkiego ulepa przeszła furka:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie krytyka była , teraz proszę pomóc koledze w rezaniu no ale o co Tobie sie rozchodzi mamy osobiscie pojechac i mu te lexy powybijac czy jak? SoMeS byl tylko jeden i jedyny, drugiego takeigo nawroconego ze swieca szukac Zobacz do Cymka u niego tez konkretną metamorfoze z brzydkiego ulepa przeszła furka:naughty: no jest tu paru takich nawroconych ale SoMeS to był pastor-wieszcz nawroconego rezactwa, jak sie rozkrecil to nie bylo moda nie do ogarniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie spokojnie, nie będzie żadnego wieś tuningu. Jak będziecie doradzać tak zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie spokojnie, nie będzie żadnego wieś tuningu. Jak będziecie doradzać tak zrobię tylne lampy precz zaloz poliftowe, polifty na przod, do tego jakas glebka i kolo i dbac o lakier i bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Wystarczy jak zobaczy jakiego ja miałem parcha zwieśniaczonego, diodami ala lexus, lusterkami M3 look w chromie który zszedł po jednej zimie , brewkami i niebieskimi postojówkam to tylko niektóre :kox: Tu jest link do starego forum, na nowym jeszcze nie ruszam zdjęć póki z tym nie zrobią. http://www.a4-klub.pl/archiwum/index.php?topic=17483.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dzisiaj zaliczony pierwszy spot w mojej okolicy. Przy okazji miałem szansę zmierzyć się z kolegą "tomaszem" Pablo co ty chcesz ładnie wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No bazę masz konkretną do rezania, więc nie spi3rdol tego btw. ładny egzemplarz, oby służył jak najdłużej ! po mojemu to lampy przód i tył na polifty, przód w black, jakaś 18stka ładna + gleba i już będzie rwało suty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Sam kolor rwie suty:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 hamulce zmien na 312-ki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dzisiaj przyszły oczekiwane lampy tylne po lifcie. Na początku miałem trochę problemu bo nie miałem żadnego okablowania i musiałem kombinować ze starych. Całkowicie inne wtyczki. Trochę zabawy i gotowe, jak na moje oko to wygląda na prawdę nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 jest elegancko ! ściągnij S4 z klapy jeszcze... a te poprzednie lampy do pieca od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 1 krok w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Teraz to jakoś wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Te S4:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi