Skocz do zawartości
IGNOROWANY

BRC z lubryfikatorem 3.0 V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zacząłem sie zastanawiać czy zamontować lubryfikatora w swoim ASN-ie z instalką BRC. Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek informacje na ten temat a szczególnie za informacje od użytkowników instalacji z lubryfikatorami...

Opublikowano

Ile ludzi tyle opinie. Ogólnie w audi się nie spotkałem z tym założonym. Częściej w mazdzie widziałem.

Opublikowano

nie ma sensu do audi montować lubryfikacji zaworów...

Opublikowano

No właśnie troche obawiam się o zawory temp gazów wynosi 700 stopni no i przy przełączaniu się na gaz szarpie i parę razy mruga check potem jest ok. nie wiem właśnie czy ta temp nie jest za wysoka i dlaczego szarpie i mruga check

Opublikowano

Wina gazu. Jak masz na gwarancji instalację, to niech poprawiają, jak nie, to będziesz musiał zapłacić. Tak być nie może. Przełącznanie ma być niezauważalne w każdych warunkach.

Opublikowano

pomarańczowe są dobre najmocniejsze z brc kwestia regulacji jak należy a lubryfikatora nie trzeba. jak jest źle gaz wyregulowany nic nie pomorze i tak wypali zawory

Opublikowano

są jeszcze mocniejsze, żółte

Opublikowano

Witam, u kogo montowałeś instalację?

Opublikowano

dobrze wystrojona instalacja nie potrzebuje żadnego olejopodobnego świństwa niewiadomego pochodzenia:naughty:

Opublikowano

Chyba macie racje z tym lubryfikatorem nie będe zakładał. Pojadę do gaziarza niech to robi i nawet nie próbuje mydlić mi oczu żę jest dobrze muszę tylko odebrać auto od mechanika bo mam dziwny wyciek oleju.

Opublikowano

Pewnie założyłeś u Gorzkiewicza...autko fajne silniczek też w zeszłym tygodniu ode mnie taka pojechała na stag300.6 hana 2000 i AC r01 250. Właściciel chyba jest nawet userem na tym forum

Opublikowano
Nie u Gorzkiewicza. A z tym userem to grubo przesadziłeś kolego.

chyba nie skumałeś o co koledze chodzi :wink:

"userem na tym forum" = ""użytkownikiem forum"

:decayed:

a wracając do tematu, lubryfikator nie potrzebny