wladi Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Tu chyba chodzi o to że jak plastidip poleży trochę na plastyku to wtedy jest szansa że cos się będzie działo a z drugiej strony może też chodzi jakiej jakości jest to plastyk:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 wladi a jak sprawdzić jakiej jest jakości? może na PVC inaczej działa niż np. na ABS itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 No ja tylko chciałem rozwinąć temat i sam się zastanawiam czy to ma jakiś wpływ:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Najprościej sprawdzić zawsze gdzieś w małowidocznym miejscu czy nie wchodzi plastidip w reakcje... Wysłane za pomocą TapaTalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Jak ktoś ma zbędne dokładki mógłby sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Malik na q7 to chyba ze 3 minimum... Ja nie wiem jak to mozliwe ze w usa potrzebuja 3/4 galony czyli ponad 13litrow a w Polsce mi pisali ze 5-6l spokojnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Malik na q7 to chyba ze 3 minimum... Ja nie wiem jak to mozliwe ze w usa potrzebuja 3/4 galony czyli ponad 13litrow a w Polsce mi pisali ze 5-6l spokojnie... Może 5-6 litrów sanej farby plus do tego rozpuszczalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 No to bedzie z 12l, jak dla mnie to ten bialy strasznie slabo kryje, ja narazie zamowie 5l koloru i 5l rozpuszczalnika i sie zobaczy czy wyda czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidmac Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ja wlasnie pomalowalem felgi.Poszly mi trzy puszki 429ml. <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> Siknelem jeszcze listwe pod klapa bagaznika.Ten chrom usunalem myjka cisnieniowa z wirujaca dysza. <br /><br /> idac za ciosem pomalowalem pilota od N-ki zeby lepiej w lapach lezal <br /><br /> <br /><br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Malik na q7 to chyba ze 3 minimum... Ja nie wiem jak to mozliwe ze w usa potrzebuja 3/4 galony czyli ponad 13litrow a w Polsce mi pisali ze 5-6l spokojnie... Mam szklaną panoramę praktycznie przez całą długość dachu więc tutaj sporo można odliczyć. Na filmikach instruktażowych wygląda to tak prosto Na pewno lepszy i tańszy patent niż oklejanie folią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skater69 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Panowie to jak to wkoncu jest z tym Plastidipem ? Starczy jeden galon na pokrycie b6 sedana zmiana z niebieskiego na czarny mat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 No to bedzie z 12l, jak dla mnie to ten bialy strasznie slabo kryje, ja narazie zamowie 5l koloru i 5l rozpuszczalnika i sie zobaczy czy wyda czy nie W najgorszym wypadku to będziesz jeździł z jednym dłotnikiem i jednymi drzwiami w innym kolorze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 no to kto pierwszy z forum maluje cale auto ?? ja pomalowalem chrom wokol szyb ale musze poprawic bo troche zjebalem temat z odizolowaniem chromu od karoserii i jak zrywalem tasme malarska ta troche plasti dipa zeszlo mi rowniez z chromu takze narazie sie nie chwale fotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skater69 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 ja myslecie zeby pomalowac cale czarny lub bialy matt tylko narazie niewiem jeszcze ile tego zamowic i z malarzem znajomym musze obgadac czy bedzie mial taki pistolet zeby wszystko bylo ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 dajcie mi pare dni, ogarne cale auto i powiem ile trzeba i jak sie maluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 dajcie mi pare dni, ogarne cale auto i powiem ile trzeba i jak sie maluje Dobra masz czas do czwartku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 dajcie mi pare dni, ogarne cale auto i powiem ile trzeba i jak sie maluje Dawaj! Dawaj! Mnie swierzbi na maksa na zmianę koloru. Cały czas się jednak zastanawiam czy matt czarny czy biały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 q7 w czarny mat te auto jest tak wielkie ze czarny go nie pomniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin78 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ja trochę w innym kierunku, może pytanko już się pojawiło? Czy da rade pomalować elementy plastikowe wewnątrz? Mam trochę podrapaną rącze gdzie są przyciski od elektryki szyb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 ja tez caly czas nie wiem jaki kolor ale mam juz nagrany rozpuszczalnik ktory sie z tym miesza tylko w normalnej cenie ---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- Malik jak dla mnie to bialy, nie wiem czemu ale czarny mat mi podchodzi tylko w malych sportowych autach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi