Młody_drog Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jest jakiś problem z białym PD w Anglii więc właśnie przeglądam inne kolory, zaciekawił mnie ten blue:decayed:http://farm9.staticflickr.com/8438/7966479018_10c1c21dda_z.jpg http://farm9.staticflickr.com/8296/7966474426_eca57e4e08_z.jpg http://farm9.staticflickr.com/8461/7964762760_37b104433b_z.jpg Jest to niebieski z dodatkiem białego, a tu sam niebieski: http://i30.photobucket.com/albums/c309/b20vtec1/DSC_4760.jpg No za***iście sie bedzie komponowal z twoimi pomaranczowymi dodatkami Mysle ze czarny dach zostaw to chyba jedyna blacha ktora nie ma u ciebie rysek heheh Dach to główny powód dlaczego chcę malować auto:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 skąd to ci się wzięło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 koty podrapały podczas :sex: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 koty podrapały podczas :sex: Że co niby? Ja pukam koty na dachu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Nie no koty się pukały na Twoim dachu:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 koty podrapały podczas :sex: Że co niby? Ja pukam koty na dachu?? jak mogłeś tak pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 :decayed: śmieje się przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 ale rys :shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 :decayed: śmieje się przecież co nie zmienia faktu skąd te rysy - podczas normalnego użytkowania, mycia etc. czy w jakiś inny sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppaziuu Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 haha, .. nieźle, .. .. może chłopaki sobie w cymbergaja pograli na dachu samochodu, xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 ach ta irlandzka młodzież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 juz wiem po co ten air w Twoim audiku, podjezdza do ludzi to pssst max w gore i nie widac dachu, a jak leci sam to pssst na glebe... ale po bokach sie swieci jak psu jajca:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No dokładnie, dlatego mówiłem cały czas, że lakier tylko ładnie na fotach wychodzi... A rysy to raczej pod bezbarwnym, nie wiem skąd się tam wzięły ale na masce robi się to samo:doh: więc trzeba działać Jak tylko będzie dostępny ten kolor to go od razu zamawiam, podobno ma być do końca tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ale będzie kozak ja jebie:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Tylko nie wiem czy pomarańczowe koła podpasują wtedy ale jak nie to psik psik plasti dip i będą inne:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppaziuu Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 dla mnie białe by podpasowały pod ten kolor, .. .. wrzuć fotkę na VT, niech Ci chłopaki ogarną temat, .. różne opcje, kolorki, .. mniej więcej zobaczysz, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Jak zrobię auto to będziemy myśleć nad felgami:wink: biały niegłupi, nawet nie pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidmac Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Mlody jak sikasz na ten niebieski to wal dach na pomarancz dipem i fele mozesz zostawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Jak tak czytam to każdy malował by w biały mat i za pół roku ten kolor będzie oklepany jak niektóre felgi z audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 a ja bym malowal w czerwony mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi