SowaBezOka Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Panowie, poszukuje osoby która podjęłaby współpracę ze mna. Chodzi o prowadzenie i rozkręcenie forum o tematyce gier MMO z lekkim naciskiem na Diablo 3. Kandydat powinien łatwo odnajować się w skrypcie for internetowych ipb - to jest w sumie jedyny warunek. Po wiecej informacji zapraszam na GG - 2855082.
paput Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Napitalam w wersje probna:D napisz mi jak ja dostać na PW, skąd mam sciągnąc? klucz musze kupic albo dostać to wiem ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:31 ---------- panowie czy wersja próbna diablo to aż 8GB do ściągnięcia? ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ---------- panowie czy wersja próbna diablo to aż 8GB do ściągnięcia?
Seba_LDZ Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 dziwne troche bo sciagalem pelna i zwazy kolo 7
Krzysztof Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Za parę zł są na allegro klucze - nie trzeba się nikogo prosić. Pozwalają na pokonanie "pierwszego bossa" lub do osiągnięcia 13 poziomu przez postać. Klient waży coś koło 8 GB.
Seba_LDZ Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 hhe a te klucze sa darmowe jak ktos kupil oryginal w kazdym opakowaniu sa dwa klucze paranoja ze to ludzie kupuja
Krzysztof Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 hhe a te klucze sa darmowe jak ktos kupil oryginal w kazdym opakowaniu sa dwa klucze paranoja ze to ludzie kupuja Ja np nie jestem jakimś fanem gier i Diablo a chcę zobaczyć jak to wygląda. Nie znam nikogo kto zakupił D3 to mam wystawić ogłoszenie na necie w stylu "przyjmę klucz-trial do D3"? Jasne, że nie.. wchodzę na allegro i za 9 zł mam z automatu klucz bez proszenia, pytania i czekania;)
paput Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 hhe a te klucze sa darmowe jak ktos kupil oryginal w kazdym opakowaniu sa dwa klucze paranoja ze to ludzie kupuja Ja np nie jestem jakimś fanem gier i Diablo a chcę zobaczyć jak to wygląda. Nie znam nikogo kto zakupił D3 to mam wystawić ogłoszenie na necie w stylu "przyjmę klucz-trial do D3"? Jasne, że nie.. wchodzę na allegro i za 9 zł mam z automatu klucz bez proszenia, pytania i czekania;) mi kolega z forum przysłałgrałem w I, zniszczyłem myszkę na II częśći a ta III też jest naprawdę dobra pykam teraz w wersje próbną i powiem że praktycznie na najwyższych detalach na moim lapku śmiga, nie włączałęm jedynie wygładzania
paput Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 heheh jedynie nie próbowałem nawet tego uruchamiaćpowiem wam że ostatnio nie gram w żadne gry ale ten Diabeł naprawdę wciąga:wink: ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ---------- i diabeł się skończył, zabiłem kościanego króla i po grze:kwasny: ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- i diabeł się skończył, zabiłem kościanego króla i po grze:kwasny:
zib0l Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 heheh jedynie nie próbowałem nawet tego uruchamiaćpowiem wam że ostatnio nie gram w żadne gry ale ten Diabeł naprawdę wciąga:wink: ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ---------- i diabeł się skończył, zabiłem kościanego króla i po grze:kwasny: ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- i diabeł się skończył, zabiłem kościanego króla i po grze:kwasny: to teraz czas na finalna wersje i bedziesz ja z braku czasu dopiero poziom 31 i walka z Diablo:kwasny: kumple juz po 60lvl maja maximum, szkoda ze nieda sie wiecej...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 heheh jedynie nie próbowałem nawet tego uruchamiaćpowiem wam że ostatnio nie gram w żadne gry ale ten Diabeł naprawdę wciąga:wink: ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ---------- i diabeł się skończył, zabiłem kościanego króla i po grze:kwasny: ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- i diabeł się skończył, zabiłem kościanego króla i po grze:kwasny: prponuje zwiekszyc poziom gry rozwinac kowala i jubilera i zobaczyc czy bedzie tak kolorowo
szczawik Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 dobra Panowie, przyznac sie ktory biegal po Poznaniu z nozami?!
paput Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 panowie a dużo grania jest jeszcze po przejsciu pierwszego bosa Leoryka? ---------- Post dopisany at 11:21 ---------- Poprzedni post napisany at 11:20 ---------- i jeszcze jedno teraz gra kojarzy mi sie sposobem rozgrywki z NOXEM jeśli ktoś kojarzy ---------- Post dopisany at 11:21 ---------- Poprzedni post napisany at 11:21 ---------- i jeszcze jedno teraz gra kojarzy mi sie sposobem rozgrywki z NOXEM jeśli ktoś kojarzy
Reniu Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 60 lvl to max ??? Tak:decayed: Hmmm.... mam 40 lvl
Rekomendowane odpowiedzi