Nosb Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 19 nie pasuja ? Podejrzewam ze mnie niedlugo cos najdzie i bede sprzedawal i szukal innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnyjurek Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Czy mi sie wydaję czy na aktualnych fotkach nie ma skórki w środku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Wydaje ci sie Tzn nie bylo jakis czas ale tydzien temu kupilem nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnyjurek Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ooo a jaką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Przekoxiłeś z tymi felami ...za duże takie jakieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Taka jak mialem no moze minimalnie ciemniejsza Raga nie wydziwiaj Dla mnie juz jakos bez rewelki hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 NOSB, rezaj ten grill bo ten polift nie pasuje teraz :gwizdanie:, a te koła , robią robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Przekoxiłeś z tymi felami ...za duże takie jakieś W niedziele miłem przyjemność pobcowć z tym SAMOLOTEM i wrażenie na żywo jest dopiero piorunujące! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Nie mam cholerka czasu go zrezac Ale moze w weekend teraz rusze nowy gadzet w drodze : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 kuwa no;p szukam budzika z S4 z dwoma elektronicznymi wyswietlaczami i nigdzie nei moge dorwac za normalna cene;p dobry gadzet;) u mnie tez taki sie pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 A po co Ci obrotomierz od benzyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 bedzie miał wrażenie że mocniej kreci swojego pazdziocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 A po co Ci obrotomierz od benzyny? da sie zrobic zeby obrotek chodzil jak w dielsu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ja dalem 350. Oczywiscie przekodowywujesz i bedzie pokazywal normalnie jak w dieslu A teges Nie masz jeszcze zderzaka S4 ? haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 mam wszytsko od eski (tylny, progi, i listwy na dzwi) procz przedniego;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Tylni Miales ten niebieski na sprzedaz ale troche przydrogo bylo wtedy na moje mozliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ten niebieski był mojego kolegi, kupilismy go typowo na handel. a ze zderzak S4 do sedana to w ajkims stoponiu rarytas moza było niezle przyciąc, ale mogles pisac, z ceny na pewno bym zszedł. Jest na allegro przedliftowy do zedana za 1090zł:/ a swoj wyhaczylem za 400zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 No mialem pisac ale jakos tak wyszlo ze nie mialem kasy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 jak cos to bede pamietal;p moze sie trafi jescze jeden eskowy do sedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi