Dibo Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Zrób je na biało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Kto jeszcze za bialymi ? Bo nie wiem czy zamawic diody To jak calosc na bialo czy wskazowki zrobic na czerwono ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 nic nie zmieniac!!! to tak jakby kupic Rs'a i wyrezac z niego A4:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 nie zmieniaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Zawsze sa mieszane zdania Walnalbym wskazowki na czerwono a cyferblaty na biel Tez byloby ladnie I pasowalo do wskaznikow ... Chyba ze wskazniki walne na czerwono Ale to moze nie zdac egazminu w dzien wogole :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 ja zdecydowanie zostawilbym tak jak jest... ja mam biale tarcze biale i czerwone wskazowki.... a i tak bardziej podobaja mi sie zegary od eski;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Walnalbym wskazowki na czerwono a cyferblaty na biel To jest najlepsze rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 biała wskazówka jest tym, co odróżnia we wnętrzu szybkie Audi od reszty... ja zostawiłbym jak jest. widziałem w S4 czerwone zegary z czerwonymi wskazówkami i wyglądały strasznie kupiasto, przypuszczam, że białe zegary + czerwona wskazówka też będzie wyglądać słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 I chyba tak zostanie bo po nocnej przejazdzce musze powiedziec ze swieci super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Nosb wracajac do tematu progow przyznasz sie co to ?? nie przypadkiem omega ?? ladnie to naprawde wyglada, sprzedaj patent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Trafiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 hahah - dzisiaj mierzylem takie do siebie i wydaly mi sie max podobne jesli mozesz to napisz czy duzo bylo roboty zeby to spasowac ?? mam juz jako taki pomysl ale skoro ty juz to robiles to moze jakies wskazowki ?? bo sa to te plastikowe dokladki ktore ma oma B po liftingu tak ?? bede wdzieczny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Pod i przed... Trzeba sciac z dlugosci, dorobic sensowne zakonczenie i przyciac odpowiednio i pasuje jak tralala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 czy grill to coś takiego będzie?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Ciesze sie ze sie podoba Najblizsze planowane mody to zmiana hamulcow na 312 (czekam na jarzma - tarcze juz leza w garazu) Wymiana dolnych wachaczy (bo tluka) ... Musze ją przepolerowac tez w koncu Grill bedzie inny ale kurde nie wiem kiedy go zrobie w koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 skund masz hamulce 312mm i jak cena?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 u mnie grill bedzie bardzo podobny ale z inną kratką Nosb co z moim grillem co [br]Dopisany: 17 Maj 2009, 20:59_________________________________________________ skund masz hamulce 312mm i jak cena?? :gwizdanie: ja za zaciski i jarzma pod 312mm dałem 160zł (allegro) a zaciski w lepszym stanie niz w mojej a4 z 2000roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Za tarcze niezle uzywki dalem 80 zl oryginalne VAG (pewnie beda lepsze niz jakis tanizny z allegro a na lepsze na razie nie mialem) a jarzma z zacsikami na razie czekam na paczke A no widzisz jak sie zbieram do tego mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Daniel co chcesz na zachęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi