slepy Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 ja bym zrobił klapę bez zamka i listwy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 " Paulinka kręci figlarnie włosami " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 zamka nie bedzie listwa zostanie ... Chociaz ... Oj krysia krysia [br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 00:32_________________________________________________Ktos chcial "zobaczyc" jak "gra" sub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 kobita mi ze stołu spadła tak to młóci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 a mi polamal blaszki od silownika w klapie ( jakies 2 mm grubosc) i nie moglem go otworzyc Zapodam fote potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis99 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 bo Ci beton z tej klapy spadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Jak na razie trzyma sie dzielnie juz rok Zreszta na dniach wpada klapa poliftowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 coś tam gra, coś tam sobie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 zderzak z S-y wtgladał lepiej , przedobrzysz w ktoryms momencie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 zderzak z S-y wtgladał lepiej , przedobrzysz w ktoryms momencie, RS to najfajniejszy wzór do B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Co kto lubi. Wdg mnie RS jest sporo agresywniejszy a zarazem ciagle pasuje. Es'owy tez jest ladny Nie przedobrze bo nie przewiduje juz zmian bodykitu Pozatym za duzo juz tych S4 sie narobilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 kolega będzie sprzedawał zderzak esowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 kolega będzie sprzedawał zderzak esowy? Już go pewnie dawno nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 też prawda ale warto zapytać może o dziwo jeszcze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Marzyciele Sprzedal sie zanim dotarl ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Cud miód twoja audiczka może jakaś wieksza aktualizacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Cud miód twoja audiczka może jakaś wieksza aktualizacja ? Filmik mógł bys dłuższy nagrać. Klapa nieżle chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Kierownik jakos tak zebrac sie nie moge ale trzeba by w koncu zrobic porzadny opis od zera Szczepank domownicy wytrzymuja tylko 10-20 sekundowe trzesienia ziemi [br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 12:26_________________________________________________Dobra zeby nie bylo ze nic nie robie przy aucie Silnik na glebie : zmieniona miska na ta z czujnikiem poziomu i temp (nie mialem odczytu na liczniku :/ ) Przy okazji wstawiam nowa tarcze sprzeglowa ( stara licha byla) oraz naprawie klime :> Klapa II lift jutro/pojutrze idzie do malowania (zamek oczywiscie usuniety z listwy) . Nie jest zgladzona na stale listwa z klapa z powodu moich glosniczkow , zaraz by popekalo : To samo zderzak S4 tylni ( z auta po tjuninku : hak i wlew LPG ) wymagal spawanka : Nowy wzmacniacz Vibe BlacBox Bass 5 1500 RMS@2ohm Oraz przednie lampy schna sobie ( zdejme tasmy chyba pojutrze dopiero ) : Skubane kiepsko skleilem poprzednio. Na szybko i jakims dupnym silikonem. I parowaly Poprawione na cacy teraz mam nadzieje Jak skoncze to co mam teraz rozwalone biore sie za panele drzwiowe Do tego na 99% cale wnetrze idzie do flokowania na jakis jasny kolor W deske beda na stale wmontowane dodatkowe zegary ( chyba nad nawiewami srodkowymi) + w rogach deski wmontowane wysokotonowki z zestaw 3-way Oj ale mnie wzielo Moze i grilla na dniach rusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Łysy działaj masz czas do września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 I wszystkie d*py moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi