Krycha Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Co za kał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Dla mnie bomba ! Kiedy będziesz brać ludzi na odwózkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Brzmi ladnie ale ciut za cicho Bedzie robiony wydech niedlugo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Za cicho, też tak uważam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 jak cicho tzn., że coś się psuje powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Kawał dobrej roboty Jednak wydech jakoś tak dziwnie brzmi, może to wina filmiku ale dla mnie nie chodzi to jak V6. Może nagraj coś jak bedziesz odjeżdzał, lepiej bedzie slychac. Ale naprawde jestem pelen podziwu dla pracy włożonej w auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 przy obciazeniu dopiero slychac V6. kozak fura. wogole za calego swapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 tak się zdobywa szacunek w świętokrzyskim moim skromnym zdaniem najlepsza b5 na forum, tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zawsze mnie to intrygowalo... co Ty masz za kolor auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 tak się zdobywa szacunek w świętokrzyskim moim skromnym zdaniem najlepsza b5 na forum, tak trzymać najlepsza b5 w benzynie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 najlepsza w ropie benzynie i gazie, a jest fioletowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 tak się zdobywa szacunek w świętokrzyskim moim skromnym zdaniem najlepsza b5 na forum, tak trzymać najlepsza b5 w benzynie :gwizdanie: no wlasnie sms dobrze zauwazyles bo najlepsza w dislu mam ja :polew: :polew: zarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 no wlasnie sms dobrze zauwazyles bo najlepsza w dislu mam ja :polew: :polew: zarcik dobrze że napisałeś "żarcik" na końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 no wlasnie sms dobrze zauwazyles bo najlepsza w dislu mam ja :polew: :polew: zarcik dobrze że napisałeś "żarcik" na końcu Ale wiesz ze w kazdej bajce jest odrobina prawdy :polew: nie smuc sie moze jak jeszcze troszke po rezasz to tez bedziesz mial fajna fure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ale wiesz ze w kazdej bajce jest odrobina prawdy :polew: nie smuc sie moze jak jeszcze troszke po rezasz to tez bedziesz mial fajna fure :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ale wiesz ze w kazdej bajce jest odrobina prawdy :polew: nie smuc sie moze jak jeszcze troszke po rezasz to tez bedziesz mial fajna fure ja ją będę rezał do usranej śmierci więc nie licz na fory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 To ja olej zmieniam sprzet wkladam , garaz sprzatam W wy mi tu spam ! Kali co do dzwieku : co masz zrobione w wydechu ? U mnie nie ma precatow , katow , tlumiki sa dwa przelotowe 2,5" . I nawet pod obciazeniem cisza Kolor jak pisze krystyna Ja bym go okreslil sliwkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ale wiesz ze w kazdej bajce jest odrobina prawdy :polew: nie smuc sie moze jak jeszcze troszke po rezasz to tez bedziesz mial fajna fure ja ją będę rezał do usranej śmierci więc nie licz na fory Bardzo Cie szanuje somes i to co robisz . I ciesze sie ze sa jeszcze tacy zapalency ktorzy rezaja stare trupy i nie przejmuja sie takimi tekstami jak ; jak bedziesz sprzedawal auto to nikt tej kasy nie zwruci , szkoda kasy w starego kondona itd..... . Wiec zycze powodzenia i troche wiecej kobylek Nosb bedzie mozna liczyc na przejazdzke tym pociskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Bardzo Cie szanuje somes i to co robisz . I ciesze sie ze sa jeszcze tacy zapalency ktorzy rezaja stare trupy i nie przejmuja sie takimi tekstami jak ; jak bedziesz sprzedawal auto to nikt tej kasy nie zwruci , szkoda kasy w starego kondona itd..... . Wiec zycze powodzenia i troche wiecej kobylek Nosb bedzie mozna liczyc na przejazdzke tym pociskiem I dobrze że jeszcze ktoś tu to potrafi docenić bo fakt faktem wkurw...ące jest jak Ci ktoś co chwila rzuca tekstami że nigdy nie odzyskam kasy włożonej w to auto przy sprzedaży.. a kto powiedział że ja to auto kiedyś sprzedam? Kobyłek jeszcze kilka przybędzie na dniach bo na korektę softu jadę i myślę że między 160 a 170 będzie Daniel kiedy to będzie na tyle gotowe by dać mi się przejechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nie ma duzej roznicy wzgledem starego 1,8T Moze brak laga i uciag od 2 tys Ale pewnie za jakis czas to sie Generalnie musze zmienic termostat i jedna sonde EGT Bo mam 70stopni i jedna sonda chyba zjarana . Jutro chyba ogarne temat. Poztym hamulce z tylu ( wkladam zaciski alu z A6 bo na starcyh nie mialem recznego :/ ) . Wnetrze do skonczenia Jescze troche pracy czeka .. Wogole konczy sie kiedykolwiek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi