Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AGB] A4/S4 Prosie stajl :) zderzak RS4 , 19" RH, bi-xenon , gwint h&r itp

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

tak się zdobywa szacunek w świętokrzyskim :decayed:

moim skromnym zdaniem najlepsza b5 na forum, tak trzymać :good:

najlepsza b5 w benzynie :gwizdanie:

:decayed:

tak się zdobywa szacunek w świętokrzyskim :decayed:

moim skromnym zdaniem najlepsza b5 na forum, tak trzymać :good:

najlepsza b5 w benzynie :gwizdanie:

:decayed:

no wlasnie sms dobrze zauwazyles bo najlepsza w dislu mam ja :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: zarcik

no wlasnie sms dobrze zauwazyles bo najlepsza w dislu mam ja :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: zarcik

dobrze że napisałeś "żarcik" na końcu :decayed:

dobrze że napisałeś "żarcik" na końcu :decayed:

Ale wiesz ze w kazdej bajce jest odrobina prawdy :polew: :polew: :polew: nie smuc sie moze jak jeszcze troszke po rezasz to tez bedziesz mial fajna fure :wink4:

Ale wiesz ze w kazdej bajce jest odrobina prawdy :polew: :polew: :polew: nie smuc sie moze jak jeszcze troszke po rezasz to tez bedziesz mial fajna fure :wink4:

ja ją będę rezał do usranej śmierci więc nie licz na fory :naughty::decayed:

:) To ja olej zmieniam sprzet wkladam , garaz sprzatam :) W wy mi tu spam ! :D

Kali co do dzwieku : co masz zrobione w wydechu ? U mnie nie ma precatow , katow , tlumiki sa dwa przelotowe 2,5" . I nawet pod obciazeniem cisza :)

Kolor jak pisze krystyna :) Ja bym go okreslil sliwkowy :D

ja ją będę rezał do usranej śmierci więc nie licz na fory :naughty::decayed:

Bardzo Cie szanuje somes i to co robisz . I ciesze sie ze sa jeszcze tacy zapalency ktorzy rezaja stare trupy i nie przejmuja sie takimi tekstami jak ; jak bedziesz sprzedawal auto to nikt tej kasy nie zwruci , szkoda kasy w starego kondona itd..... .

Wiec zycze powodzenia i troche wiecej kobylek :good:

Nosb bedzie mozna liczyc na przejazdzke tym pociskiem :wink4:

Bardzo Cie szanuje somes i to co robisz . I ciesze sie ze sa jeszcze tacy zapalency ktorzy rezaja stare trupy i nie przejmuja sie takimi tekstami jak ; jak bedziesz sprzedawal auto to nikt tej kasy nie zwruci , szkoda kasy w starego kondona itd..... .

Wiec zycze powodzenia i troche wiecej kobylek :good:

Nosb bedzie mozna liczyc na przejazdzke tym pociskiem :wink4:

I dobrze że jeszcze ktoś tu to potrafi docenić :notworthy: bo fakt faktem wkurw...ące jest jak Ci ktoś co chwila rzuca tekstami że nigdy nie odzyskam kasy włożonej w to auto przy sprzedaży.. a kto powiedział że ja to auto kiedyś sprzedam?

Kobyłek jeszcze kilka przybędzie na dniach bo na korektę softu jadę i myślę że między 160 a 170 będzie :):hi:

Daniel kiedy to będzie na tyle gotowe by dać mi się przejechać? :cool1:

Nie ma duzej roznicy wzgledem starego 1,8T :) Moze brak laga :D i uciag od 2 tys ;) Ale pewnie za jakis czas to sie :mysli:

Generalnie musze zmienic termostat i jedna sonde EGT :) Bo mam 70stopni i jedna sonda chyba zjarana . Jutro chyba ogarne temat. Poztym hamulce z tylu ( wkladam zaciski alu z A6 bo na starcyh nie mialem recznego :/ ) .

Wnetrze do skonczenia :)

Jescze troche pracy czeka .. Wogole konczy sie kiedykolwiek ? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...