SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Jescze troche pracy czeka .. Wogole konczy sie kiedykolwiek ? skąd ja to znam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 To jak go ogarniesz to zrobimy u ciebie na spota ogolnopolskiego i wtedy bedziemy sie wozic i wozic i wozic .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 A kto bedzie lal do tego smoka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 A kto bedzie lal do tego smoka ? ja Ci się tam odleję i nie mów że będziesz mnie kasował za kilka kilometrów jazdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Cwaniaki ropniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zawsze można się zamienić z Toporem na S4 w dieslu :polew: . Wyjdzie taniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zadnej ropy na razie Wzmacniaczyki : Profeski nie ma wiadomo ale nie taki byl zamiar Morda : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 ramka obowiązkowo w czerń :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 gdzie i za ile rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Stoi wyżej niż moje buu Ta Daniel gryyl na czarno musowo, bo szału nie robi jak ten polift. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 To pomaluje ori ramke bo tej mi szkoda Moze jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Bierz się za tyniowate, a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Musisz mi dac przepis na tekie czarne lampki bo ty chyba zes rozklejal ori valeo i cos tam dlubales :gwizdanie: Przydal by sie jakis FMIC np.od Scani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Musisz mi dac przepis na tekie czarne lampki no ja tez bede jutro rzeźbił lampy , juz trzeci komplet w mojej karierze Nosb fura kozak , ale FMIC-a brakuje , oj brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Przeciez tam FMIC siedzi juz od dawna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Siedział ale chyba przy 1.8T, teraz tylko SMICi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Przeciez tam FMIC siedzi juz od dawna... nie widze , wiem ze przy 1.8T miał ale tu nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Racja, podkrecilem sobie zdjecie w fotoszopie i siedza 2 coolerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja ze zdjęcia zauważam 2 SMIC :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi