SoMeS Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 A są tacy którzy stosunkowo tanio kupują już zrobione auto i się sadzą ssij Pogadaj z mamą, może to lubi. uuuu :polew:
plastuch Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 ale bedzie lans wszystkie świnki Twoje
michu93 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 jak to się mówi - mały mod a cieszy a tak na poważnie to świetnie wygląda to... ciekawe jak będzie na alu i mam pytanie - czemu wywaliłeś klimę?
Kowi87 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 jak to się mówi - mały mod a cieszy a tak na poważnie to świetnie wygląda to... ciekawe jak będzie na alu i mam pytanie - czemu wywaliłeś klimę? bo zostały tylko dwa nawiewy
Coleman Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 ale wypas autko...zycze jak najdluzszego uzytkowania
Nosb Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 A idz panw ch%j wentyle nie pasuja do felg nie mam pojecia czemu ale sa jakies dziwne waskie wentyle potrzebne i nie widze ich nawet na allegro Takze felgi leza na wulkanizacji u czlowieka i czekam na wentyle :/ Ma miec w czwartek za jedyne 60 zl :wallbash: Prawdziwego zakurwa zlape jak sieokaze ze nie bedzie mozna nakrecic tych ozdobnych nakretek na nowy wentyl cerB mam klime To z 1,8 jest
SoMeS Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 też bym się wkurwił będziesz musiał założyć jakieś plastiki
wojt23 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Allfix szacunek dla kolegi,za poświęcenie
SoMeS Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Wypluj to ;( chyba Cię pogięło sprzątałem w zeszłym tygodniu...
MARCIN607 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 A idz panw ch%j wentyle nie pasuja do felg nie mam pojecia czemu ale sa jakies dziwne waskie wentyle potrzebne i nie widze ich nawet na allegro Takze felgi leza na wulkanizacji u czlowieka i czekam na wentyle :/ Ma miec w czwartek za jedyne 60 zl :wallbash: Prawdziwego zakurwa zlape jak sieokaze ze nie bedzie mozna nakrecic tych ozdobnych nakretek na nowy wentyl cerB mam klime To z 1,8 jest ciężka sprawa-ale coś wymyślisz Panie
Nosb Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Musze Najlepsze ze szukalem tych wynalazkowych wentylkow na alle i nic nie widac :/ Boje sie ze w czwartek pojade a wentyli jak nie ma tak nie bedzie Kij tam jutro sciagam deche musze poprawic kilka rzeczy i spojrze moze w hamulce co by je wymienic na nowe
SoMeS Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Musze Najlepsze ze szukalem tych wynalazkowych wentylkow na alle i nic nie widac :/ Boje sie ze w czwartek pojade a wentyli jak nie ma tak nie bedzie Kij tam jutro sciagam deche musze poprawic kilka rzeczy i spojrze moze w hamulce co by je wymienic na nowe byle do przodu a propos hamulców.. nie masz 312mm pochytać?
SoMeS Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Jedynie 321 to wiesz co mi możesz na pw wysłać... mówisz że zimowe kółka mogę wyrzucić?
Nosb Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 sesemes zeby ci weszly musisz zmienic zwrotnice na alu z b6 albo z S4 + wachacz niestety . Za same zaciski 350 pln bo wychodzi na to ze tarcze gowo warte. Zimy 16" odpowiednie ( nie kazda 16" wejdzie) marcin : elastyczniej nieporownywalnie i porownywalnie szybko
Rekomendowane odpowiedzi