SoMeS Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jak coś robić to po całości elegancko
mrogal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Banda swirow [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 20:42_________________________________________________Doszly doszly Ide dzialac gwint , heble i moze cos jeszcze dekielki prze-c**je :gwizdanie: a z tymi wentylkami to nie bardzo kumam co wymodziles, widzialem fotki ale nie kumam
SoMeS Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a z tymi wentylkami to nie bardzo kumam co wymodziles, widzialem fotki ale nie kumam dorośniesz to zrozumiesz
.Szczepan. Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Fajnie modzisz. Tylko kiedy będą te fotki całego ukończonego auta.??
SoMeS Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Fajnie modzisz. Tylko kiedy będą te fotki całego ukończonego auta.?? tak jak i u mnie domyślam się nie kończąca się historia
.Szczepan. Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Bo wy chłopy za dużo modzicie Modyfikacje przewyższają wartość seryjnego auta z tego roku. I jak to później sprzedać??
bakuś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Bo wy chłopy za dużo modzicie Modyfikacje przewyższają wartość seryjnego auta z tego roku. I jak to później sprzedać?? rozbić
SoMeS Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Bo wy chłopy za dużo modzicie Modyfikacje przewyższają wartość seryjnego auta z tego roku. I jak to później sprzedać?? a kto na to patrzy? nie to się przecież liczy... rozbić a już miałem pisać że na żyletki
topor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Bo wy chłopy za dużo modzicie Modyfikacje przewyższają wartość seryjnego auta z tego roku. I jak to później sprzedać?? liczy sie czysty fun:D
plastuch Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 puki co to jeszcze nie poskładane auto więc Nosb pewnie o sprzedaży nie mysli a zreszta czy chodzby kupił 2000r to raczej leprzy nie będzie
Nosb Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wrocilem z boju Zalozylem gwint na tyl i kola z dystansikami Dla mnie fela bomba Mialem mieszane uczucia wczesniej Wstepnie zamontowalem tez lewa strone zacisk nowy.jutro je skoncze.gwint na front oraz powinienem miec jutro znow zderzak 320 vs 345 : Na miejscu wstepnie : No i felun Dekielki bardzo ladne myslalem ze beda duzo brzydsze a te wszystkie z alle plastikowe do piet im nie dorastaja marcin ja na razie to mam tak zapchane dni ze szok :/ Z pracy o 15 wybiegam i prosto do garazu W sobote weselicho a potem czeka na mnie jedna wielka czerwona kupa za domem do zrobienia Ale jak sie przewinie wsio troche moze wpadne mrogal patrz zeby zobaczyc o co chodzilo bo to czaaaary Szczepan fotki calego auta sa na pierwszej stronie Teraz bedzie mialo inne felgi tylko i grill ma inny Wizualnie to samo praktycznie. Bedzie kilka zdjec jak bedzie poskladane. Co do sprzedazy ? Chyba w czesciach Auto zostaje u mnie do jego konca. Jego koniec bedzie niezalezny odemnie (odpukac) albo za jakies 2-3 lata kupie sE b7 i przeloze wiekszosc gratow ( silnik , hamulce itp ). A plany jak plany zawsze w piz*u wezmie. Generalnie auto ma swoj wiek i troche bylo dolozone jakby nie patrzec ale innego nie chce bo nic lepszego nie znajde z aut na ktore mnie stac baq_didila wypluj to :bicz3:
Nosb Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Na tyl dowale niedlugo 300 bo seria teraz komicznie wyglada
LCQ Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ładnie wyglądają heble jak i fele :>, mam prawie ten sam problem przód 360 mm a tył 245
Olaf Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 no no felga kozak ale w twoim aucie to mozna juz tylko szczegoly zmieniac bo jest juz idelane ;p
Michał Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 heble masakra dostałeś maila? wyszło coś z tego?
Cristoforo Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 nosb dobrze umocuj silnik bo na tych spowalniaczach aby Ci silnik nie wyleciał do przodu
ajax Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ciesz sie Daniel, ze na dolnym slasku nie mieszkasz, bo codziennie tarasowalbym Ci wjazd do grazu moja fura, z zapytaniem na mordzie " Pomozesz mi?" P.S. Zrobisz takie heble do mojego? Dogadamy sie na priv!
Nosb Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 LCQ ogarne jakos niedlugo ten temat to pozwole Ci skopiowac Dawid dzieki kolejna rzecz do listy Olaf dzieki za pozytywna opinie Michal nie wiem Dopiero przesle typowi co ma mi robic naklejki Ale juz po weselu na spokojnie. Krzysiek chyba tak zrobie bo nigdy nie wiadomo Ajax a co mam zrobic ? Zamontowac ? Montaz jest w sumie prosty nie ma wielkich mecyji ale wiadomo ze jakies nieduze problemy sa Moje juz siedza jutro odpowietrzanie bedzie.
Rekomendowane odpowiedzi