jozek726 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 trzeba cos pomyslec jak sie cieplej zrobi i letni setup spowrotem zawita dokładnie, fela letnia leży tylko na opony czeka ---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 U Ciebie takie haszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 nie daleko mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Podobuje sie mnie babeczki zabierasz w takie ciche miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 w brew pozorom to dosyć zamieszkała "dzielnica":grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 jozek, chata ledwo co stoi ale b6 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 To nie jego chałupa raczej bym powiedział: Z dachu się sypie, na łeb leci, ale satelita musi być i 52 cale przez okno wystają, żeby sąsiedzi widzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 To nie jego chałupa raczej bym powiedział: Z dachu się sypie, na łeb leci, ale satelita musi być i 52 cale przez okno wystają, żeby sąsiedzi widzieli dokładnie to nie mój dom satelita obowiązkowo niedaleko mnie taka chatka, całkiem fajne to duże drzewo jest, pogoda trochę z d*py na fotki była ale mi się nudziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Wyszło dobrze według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Chodzi mi po myśli żeby sprzedać te carbony i wrócić do alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Chodzi mi po myśli żeby sprzedać te carbony i wrócić do alu szybki lopez już się przejadły? Ja miałem też często myśli żeby przehandlować dekory 1NK i kupić piano black albo carbony, ale im dłużej mam to auto to jednak stwierdzam że alu najlepiej kontrastuje z czarnymi plastikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Chodzi mi po myśli żeby sprzedać te carbony i wrócić do alu szybki lopez już się przejadły? Ja miałem też często myśli żeby przehandlować dekory 1NK i kupić piano black albo carbony, ale im dłużej mam to auto to jednak stwierdzam że alu najlepiej kontrastuje z czarnymi plastikami. dokładnie też myślałem o piano ale za mocno się rysują i to nie jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 carbon i piano zrobiłyby robote jakby fotele były jasne, a tak to trochę za ciemno się przez to robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 szkoda mi trochę tych carbonów u siemana z tymi białymi recarosami wygląda pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 carbon i piano zrobiłyby robote jakby fotele były jasne, a tak to trochę za ciemno się przez to robi ano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 mam zawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 carbon i piano zrobiłyby robote jakby fotele były jasne, a tak to trochę za ciemno się przez to robi http://img10.auto24.ee/auto24/560/730/26442730.jpgano http://img10.auto24.ee/auto24/560/742/26442742.jpg eeeee tam ręcznie sterowane :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 carbon i piano zrobiłyby robote jakby fotele były jasne, a tak to trochę za ciemno się przez to robi http://img10.auto24.ee/auto24/560/730/26442730.jpgano http://img10.auto24.ee/auto24/560/742/26442742.jpg eeeee tam ręcznie sterowane :decayed: tych foteli nie ma w pełnej elektryce ja bym carbonów nie sprzedawał.. ale to Tobie ma się podobać jak ze zderzakami i listwami? znalazłeś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygras Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Chodzi mi po myśli żeby sprzedać te carbony i wrócić do alu Nooo takie rozumowanie jest ok;) Widze ze moje alu Ci sie spodobalo i chcesz wrocic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 IMO alu lepsze niż carbon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi