Olaf Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ładnie ten twoj nowy potwor wyglada szkoda mi tej twojej b5 piekna byla hehe ja znowu bede przesiadac sie na audi b5 poraz trzeci majac sedana i kombi wybor trzeci bedzie losowy hehe zalezy co ladnego trafie bo poki co zastepcze wozidlo mi srednio odpowiada ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ładnie ten twoj nowy potwor wyglada szkoda mi tej twojej b5 piekna byla hehe ja znowu bede przesiadac sie na audi b5 poraz trzeci majac sedana i kombi wybor trzeci bedzie losowy hehe zalezy co ladnego trafie bo poki co zastepcze wozidlo mi srednio odpowiada ;/ Prawidłowy wybór tylko polifta jakiegoś, najlepiej ATJ-a Panowie co jest mi potrzebne do zrobienia pamięci w recaro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Olaf strzelaj od razu w eSę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Masz recaro dostosowane pod pamięc? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-b7-instalacja-modulu-pamieci-ustawien-fotela-kierowcy-lusterek-107573/ Jestem powiedzmy na tym samym etapie. Wrzuciłem składane lustra S4 i recaro z pamięcią i czeka mnie podłączenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 oo dzięki, u mnie jest chyba lipa bo nie mam pamięci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja to pamięć mam po babci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 oo dzięki, u mnie jest chyba lipa bo nie mam pamięci Mamy taką samą lipę Można wyrezać pamięci do tych stołków ale trzeba przejść wszystkie etapy opisane w manualu i dodatkowo do podmiany idą silniczki sterujące w fotelu kierowcy Dużo łatwiej znaleźć fotel z instalacją memo, ale z drugiej strony kto sprzeda Ci sam fotel Ja i tak będę rezał pamięci, ale tylko dla funkcji Tilt w lusterku, a może kiedyś wskoczą stołki z Memo więc będzie szybka podmianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 za dużo roboty jest, na razie odpuszczę temat, może trafia mi się kiedyś białe recaro z pamięcią ---------- Post dopisany 10-01-2013 at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany 06-01-2013 at 21:35 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 na początek będzie nawet nawet:thumbup1: nie widzę tylko glinki:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ten Meguaiers do skóry nawet daję rade, powinieneś być zadowolony . Ja teraz celował będę w Gliptone, bo wszyscy zachwalają . Jak patrze na te kosmetyki to chcę już wiosnę i letni setup, w końcu można będzie coś poczyścić przy aucie . Co to jest to na lewo od UC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ten Meguaiers do skóry nawet daję rade, powinieneś być zadowolony . Ja teraz celował będę w Gliptone, bo wszyscy zachwalają .Jak patrze na te kosmetyki to chcę już wiosnę i letni setup, w końcu można będzie coś poczyścić przy aucie . Co to jest to na lewo od UC? Ja jestem tego zdania że ten megs do skóry jest do bani i nigdy bym go drugi raz nie kupił. Gliptone to inna liga o wiele lepsze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 na początek będzie nawet nawet:thumbup1:nie widzę tylko glinki:whistling: glinka jest, tylko akurat na foto jej zabrakło brakuje mi tylko jakiegoś szamponu albo piany aktywnej najlepiej to i to Ten Meguaiers do skóry nawet daję rade, powinieneś być zadowolony . Ja teraz celował będę w Gliptone, bo wszyscy zachwalają .Jak patrze na te kosmetyki to chcę już wiosnę i letni setup, w końcu można będzie coś poczyścić przy aucie . Co to jest to na lewo od UC? Ja jestem tego zdania że ten megs do skóry jest do bani i nigdy bym go drugi raz nie kupił. Gliptone to inna liga o wiele lepsze jest. nie miałem jeszcze styczności z Gliptonem, nie moge nic porównać, jak teraz coś do skóry będę kupował to padnie na Gliptone bo fakt wszyscy zachwalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ten Meguaiers do skóry nawet daję rade, powinieneś być zadowolony . Ja teraz celował będę w Gliptone, bo wszyscy zachwalają .Jak patrze na te kosmetyki to chcę już wiosnę i letni setup, w końcu można będzie coś poczyścić przy aucie . Co to jest to na lewo od UC? Ja jestem tego zdania że ten megs do skóry jest do bani i nigdy bym go drugi raz nie kupił. Gliptone to inna liga o wiele lepsze jest. Nawilżać nawilża i skóra jest spoko w dotyku, jak pierwszy raz go użyłem to się wk**wiłem, bo ma konsystencje trochę gęstszą niż woda. Ja też nie mam jakiegoś mega porównania, bo miałem do tej pory tylko 3 specyfiki do skóry. Właśnie chcę zobaczyć czy Gliptone to rzeczywiście tak jak mówią jeden z najlepszych wynalazków do skóry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 ZESTAW DO CZYSZCZENIA SKÓR GLIPTONE GT12 I GT11 (2876584669) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a cena też nie najgorsza bo coś koło 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 GLIPTONE ZESTAW GT12, GT11 DO ZADBANEJ SKÓRY GRATIS 2 MIKROFIBRY - ShowCarShine - Detailing Shop Kilka złotych więcej, a dostajesz aplikatory i mikrofibry, a tego nigdy za mało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 w sumie i racja do lata sprawie sobie taki zestaw i napisze jak wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ten Meguaiers do skóry nawet daję rade, powinieneś być zadowolony . Ja teraz celował będę w Gliptone, bo wszyscy zachwalają .Jak patrze na te kosmetyki to chcę już wiosnę i letni setup, w końcu można będzie coś poczyścić przy aucie . Co to jest to na lewo od UC? Ja jestem tego zdania że ten megs do skóry jest do bani i nigdy bym go drugi raz nie kupił. Gliptone to inna liga o wiele lepsze jest. Nawilżać nawilża i skóra jest spoko w dotyku, jak pierwszy raz go użyłem to się wk**wiłem, bo ma konsystencje trochę gęstszą niż woda. Ja też nie mam jakiegoś mega porównania, bo miałem do tej pory tylko 3 specyfiki do skóry. Właśnie chcę zobaczyć czy Gliptone to rzeczywiście tak jak mówią jeden z najlepszych wynalazków do skóry . Każdy sądzi coś innego ale jak dla mnie kasa w błoto:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Puma gdzie kupowałeś pędzelki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 ShowCarShine panie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi