Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6 AVF] Individual Avant by józek726 :) s-line plus | LZ5F | webasto ---> projekt full opcja:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taka przyjemność kosztuje 550 zł :wink: tylko jest obawa że jak da właśnie taka folię to może zakłócać antenę od radia co jest na szybie :kwasny: i teraz nie wiem co zrobić :whistling: miał może ktoś taką sytuację ?

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
http://s24.postimg.org/shzfmorw1/DSC_0070.jpghttp://s24.postimg.org/mv32p7pdd/DSC_0080.jpg

:kox:

na żywo jeszcze lepiej się prezentuje i ten kolor :slina:

milo było poznać :wink:

co to był za spęd ?

https://www.facebook.com/events/1710609929077995/

Opublikowano

nie mam FB :polew::polew::polew:

Opublikowano
taka przyjemność kosztuje 550 zł :wink: tylko jest obawa że jak da właśnie taka folię to może zakłócać antenę od radia co jest na szybie :kwasny: i teraz nie wiem co zrobić :whistling: miał może ktoś taką sytuację ?

a co to jest folia? czy co?

Opublikowano

"VW Grupa Chojnice zaprasza na spotkanie maniaków aut z grupy VAG."

tak po krotce, ale tylko 2 A4 były :whistling:

Slepy tak mówił mi że to foli a jest :wink:

Opublikowano

szkoda że nie wiedziałem bo był przyjechał

Opublikowano

"VW Grupa Chojnice zaprasza na spotkanie maniaków aut z grupy VAG."

tak po krotce, ale tylko 2 A4 były :whistling:

Slepy tak mówił mi że to foli a jest :wink:

podoba mi sie , może do siebie zaaplikuje, radia malo co słucham także jakoś bym strasznie na brak anteny nie narzekał:decayed:, a ta cenka co rzuciłes to za wszystkie szyby?

Opublikowano

jak cos bede pisac nastepnym razem

jozek wal do niego ze byla dobra znajoma z jeziorek i reklame mu zrobila to nie ma uja musi za 350 :naughty: a calosc za 500:decayed:

Opublikowano

tak za wszystkie, tak jak na tym S4 :wink: w sumie jak by coś było nie tak to zawsze można by było jakąś antenę wewnętrzna zastosować :decayed: miałem w b5 tak właśnie zrobione, było fajnie z tym a policja się nie czepiała :decayed:

---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ----------

jozek wal do niego ze byla dobra znajoma z jeziorek i reklame mu zrobila to nie ma uja musi za 350 :naughty: a calosc za 500:decayed:

będę na pewno się handlował :wink:

Opublikowano
tak za wszystkie, tak jak na tym S4 :wink: w sumie jak by coś było nie tak to zawsze można by było jakąś antenę wewnętrzna zastosować :decayed: miałem w b5 tak właśnie zrobione, było fajnie z tym a policja się nie czepiała :decayed:

---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ----------

musze ogarnąć u siebie jakiegos fachmana od tego, a sa chyba jeszcze takie z zielonkawą poświatą:whistling:

Opublikowano

ale zielony to już nie to, musi być łanie i oryginalnie, pamiętaj :decayed: nie może się też mocno rzucać w oczy bo psiarnia będzie jeździć jak im się coś nie spodoba :facepalm:

fajnie że ja mam taki dobry zakład niedaleko :kox:

Opublikowano
ale zielony to już nie to, musi być łanie i oryginalnie, pamiętaj :decayed: nie może się też mocno rzucać w oczy bo psiarnia będzie jeździć jak im się coś nie spodoba :facepalm:

fajnie że ja mam taki dobry zakład niedaleko :kox:

no do Ciebie te co pokazałeś bedą kot, ale gdzies na Kraku widziałem takie ,że sie delikatnie mieniły na zielono, ale tak minimalnie, do mojej budy by to fajnie siadło:decayed:

Opublikowano

pewnie powolaj sie na mnie czy Mateusza :wink:

Opublikowano

Edyta dziękować :wink:

Slepy do Twojego było by fajnie :thumbup1:

---------- Post dopisany 20-05-2013 at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany 12-05-2013 at 21:26 ----------

img0493xb.jpg

img0490hl.jpg

img0478kg.jpg

Opublikowano

byłeś i nic nie mówiłeś :shock3::doh:

przód tez masz:whistling: no cacy wyszło:naughty::decayed:

Opublikowano

I gdzie to kuku co rowerzysta zrobił? :decayed:

Opublikowano
I gdzie to kuku co rowerzysta zrobił? :decayed:

nie ma widać tego :decayed:

Opublikowano

elegancko:thumbup1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...