jozek726 Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 u mnie w regionie to znam policjantów, gorzej gdzieś na wyjeździe jak mi się ułoży to na wiosnę będzie ładniej
tygras Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zapraszam do bydgoszczy bedziesz drapal przy mnie te szybki;)
Gość Edyta Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 a ty co będziesz stał na wlocie do cby i polował na józka:polew::polew::polew: no prosze:facepalm:
jozek726 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Opublikowano 30 Listopada 2013 Zapraszam do bydgoszczy bedziesz drapal przy mnie te szybki;) chciałbyś, chciałbyś, nie ma szans ale wpaść wpadnę z chęcią na piwko
pajda Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 http://img46.imageshack.us/img46/7379/e964.jpg elegancko się prezentuje z tymi szybkami , ale te 16" teraz jest moda na zime min. 18"
przemciotorun Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zapraszam do bydgoszczy bedziesz drapal przy mnie te szybki;)
jozek726 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zapraszam do bydgoszczy bedziesz drapal przy mnie te szybki;) jaja sobie robił
wladi Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zapraszam do bydgoszczy bedziesz drapal przy mnie te szybki;) jaja sobie robił Spokojnie Ty skrobiesz szybki a On Cię skrobie po jajkach:grin::grin:
Marynarz____ Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Toczka nie ma to i na Bytów możesz spokojnie jechać chodź swoją drogą zawsze się ktoś znajdzie:facepalm: ehhh teraz żałuje że sama przodu nie zrobiłam chyba trza się do Jacka wybrać Ja u Jacka już trzy auta robiłem i wszystkie miały przyciemnione wszystkie szyby oprócz czołowej i to dość mocno- przepuszczalność światła tylko 25%. W każdym z tych aut miałem dokupiony drugi komplet przednich bocznych szyb (koszt nie duży- od 25 do 50 zł za szybę na Allegro) i jak mnie złapali to mówiłem, że nie będę zdrapywał i żeby dowodzik zabrali. Następnego dnia przekładałem szyby i jechałem na SKP, autko przegląd przechodziło, a potem znowu ciemne szyby zakładałem. W moim B6, które jest moim 3 cim autem też mam dodatkowy komplet szyb i w sumie licząc wszystkie 3 auta to łapali mnie 3 razy, więc nie jest źle, a ciemne szyby to dla mnie meeega komfort szczególnie w lato, albo jak zapomnisz telefonu z samochodu to Ci nikt szyby nie wybije No fakt cofając gdzieś wieczorem w nieoświetlonym miejscu to trzeba szybki opuścić, ale to jedyny minus. Także Józek ściemniaj szyby i nawet się nie zastanawiaj
jozek726 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 tylko że ja mam już ściemnione
Haimon Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 A jak ma się sytuacja przy odpukać jakimś dzwonku kolizji ?Też mam ciemny przód i znajomy diagnosta straszył mnie że będą problemy jak by do czegoś odpukać doszło. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie ?
lapek85 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 A jak ma się sytuacja przy odpukać jakimś dzwonku kolizji ?Też mam ciemny przód i znajomy diagnosta straszył mnie że będą problemy jak by do czegoś odpukać doszło.Macie jakieś doświadczenie w tym temacie ? znajomy miał w vw vento przód przyciemniony i wszystko było cacy do dnia w którym miał kolizję jechał prawym pasem równolegle z innym pojazdem nagle tamten zjechał wprost w niego szorując bok w bok. chłopaki nie mogli się dogadać co do winy, przyjechała policja i opinia jednoznaczna "przez ograniczoną widoczność spowodował pan kolizję"
biggman Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 i dlatego ja nie przyciemniam wcale ja też przodów nie ruszam
Marynarz____ Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 tylko że ja mam już ściemnione i bardzo dobrze a z tymi wypadkami tragizujecie
jozek726 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 Nada się coś do kalendarza czy lipa ?
kaju Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 1 do kalendarza dwójce czegoś brakuje...
Rekomendowane odpowiedzi