Wajsik86 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Co nie zmienia faktu ze fotek nie macie:tongue: a na poważnie to fajna opcja taki oem+ tylko pytanie co jak padnie dioda bo wtedy trzeba się do tego dokopać
bidzio1 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Bo ty wiesz jak udobruchac żonę Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 Co nie zmienia faktu ze fotek nie macie:tongue: a na poważnie to fajna opcja taki oem+ tylko pytanie co jak padnie dioda bo wtedy trzeba się do tego dokopać Jest dostęp bezproblemowy. Wyciągasz lampe i masz wszystko na wierzchu.
bidzio1 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Teoretycznie dioda powinna przeżyć to auto... A praktycznie się okaże. Się popsuje to się zrobi nowe. Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 Teoretycznie dioda powinna przeżyć to auto... A praktycznie się okaże. Się popsuje to się zrobi nowe.Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2 A tak ogółem, to pomysł zrobienia tych lamp w LEDach powstał z momentem, kiedy przepaliło mi się w lewej lampie włókno od stopu...
WhyMe? Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Karol ile taki zabieg jak bym chciał abyś mi wykonał? Tylko w pln proszę a nie w rudej
kaju Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 Karol ile taki zabieg jak bym chciał abyś mi wykonał? Tylko w pln proszę a nie w rudej Gadaj z Michałem
bidzio1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 ty Karol to tak często ci te stopy się przepalają że postanowiłeś ledy zamontować??
bidzio1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 czytam i odpisałem:decayed: ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- Karol jak się podobają żonie lampy??
slavko87 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Teoretycznie dioda powinna przeżyć to auto... A praktycznie się okaże. Się popsuje to się zrobi nowe.Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2 A tak ogółem, to pomysł zrobienia tych lamp w LEDach powstał z momentem, kiedy przepaliło mi się w lewej lampie włókno od stopu... ja juz dawno chcialem to zrobic ale ktos mi pow ze ten klosz nie przystosowany do ledow a tu prosze jaki efekt, sam to montowal bede:wink:
bidzio1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 bo wiesz jak to sie mówi... nie da się ?? czy się k**wa niechce??
kaju Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 Teoretycznie dioda powinna przeżyć to auto... A praktycznie się okaże. Się popsuje to się zrobi nowe.Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2 A tak ogółem, to pomysł zrobienia tych lamp w LEDach powstał z momentem, kiedy przepaliło mi się w lewej lampie włókno od stopu... ja juz dawno chcialem to zrobic ale ktos mi pow ze ten klosz nie przystosowany do ledow a tu prosze jaki efekt, sam to montowal bede:wink: "Jeżeli czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś, kto o tym nie wie - przyjdzie i to zrobi"
bidzio1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Karol ma już ledy - mam i ja ;-) Tak prawdę mówiąc nigdy nie myślałem żeby sobie robić ledy do a4 w tylnych lampach... Wogóle miało być mało ledów bo w poprzednim aucie trochę przesadziłem... Ale po zrobieniu lamp karolowi nawet mi się to spodobało. I w sobotnie popołudnie wyrezalem też dla siebie.
kaju Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 Karol ma już ledy - mam i ja ;-)Tak prawdę mówiąc nigdy nie myślałem żeby sobie robić ledy do a4 w tylnych lampach... Wogóle miało być mało ledów bo w poprzednim aucie trochę przesadziłem... Ale po zrobieniu lamp karolowi nawet mi się to spodobało. I w sobotnie popołudnie wyrezalem też dla siebie. Wrzuć fotki z dzisiejszego minispota jak świecą te LEDy w ciągu dnia, no i fote szatana
WhyMe? Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Daj majster zdjęcie jak to w dzień świeci
kaju Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 Daj majster zdjęcie jak to w dzień świeci Eleganckość i kultura
Magicbattle Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 dajcie zdjecia jak to wyglada od srodka
bidzio1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 dajcie zdjecia jak to wyglada od srodka nie ma tak dobrze tajemnica zawodowa
Rekomendowane odpowiedzi