Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] B5FL AVANT prawie US na sprzedaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co wam się ta podoba w tych alu dekorach ?

kiedy jedziesz do kuby? może się uda spotkać

mam nadzieje że nie w przyszłym tygodniu bo rozbieram auto i raczej cały tydzień będzie nie mobilne :wink:

Opublikowano

No właśnie za tydzień w sobote :wink: Zobaczę jak będzie na alu, zawsze można podesłać i zrobić moro w hydrografice :decayed:

---------- Post dopisany 28-01-2013 at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany 17-01-2013 at 23:04 ----------

No i jutro, bądź pojutrze wpadnie nowy mod :decayed:

---------- Post dopisany at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:02 ----------

co wam się ta podoba w tych alu dekorach ?

kiedy jedziesz do kuby? może się uda spotkać

mam nadzieje że nie w przyszłym tygodniu bo rozbieram auto i raczej cały tydzień będzie nie mobilne :wink:

W tym tygodniu dopiero jadę, więc jak ogarnąłeś auto, to można się gdzieś ustawić :wink:

Opublikowano

Jak tam nowy mod?:whistling:

Opublikowano

Blacha na d*pie w rozmiarze US on board :wink: fotki jak to wygląda na dniach, ale jest o niebo lepiej :wink: doszły też alu dekory w międzyczasie :wink:

Opublikowano

Blacha fajna :wink: widziałem. alu dekory też spoko :thumbup1:

Opublikowano
Blacha na d*pie w rozmiarze US on board :wink: fotki jak to wygląda na dniach, ale jest o niebo lepiej :wink: doszły też alu dekory w międzyczasie :wink:

alu zwykle czy szczotkowane? Ledy jak tam sie maja, robisz ori na ledy?

Opublikowano

Jak mu zrobie to będzie miał. :grin:

a tak swoją drogą to Karol jak jeszcze siedzisz w domu to możesz podlecieć to zrobimy te lampki na tablice.

Opublikowano

Jak mu zrobie to będzie miał. :grin:

a tak swoją drogą to Karol jak jeszcze siedzisz w domu to możesz podlecieć to zrobimy te lampki na tablice.

bedzie to swiecilo bo gdzies kiedys slyszalem ze ten klosz nie jest przystosowany pod swiatlo led i ze bedzie slabo swiecic, prawda to bo interesujacy mod bylby ledy w ori kloszu?

Opublikowano

po pewnych modyfikacjach jest to do zrobienia :wink:

DSC_0123.jpg

Opublikowano

Już rozpiździłeś tą moją lampe?! :shock3: ten wzór mi się nie podoba, tak jak Ci mówiłem, zalatuje mi tu chęcią zrobienia na siłę B7 z B5... Zrobimy to po mojemu, tak jak Ci mówiłem, jestem do piątku przyszłego w kraju, także jak coś to myśl i działamy :decayed:

Opublikowano

Podoba mi sieten patent z ledami:decayed: a pozniej full schwarz klosz i gites:naughty:

Opublikowano

Wiem że ci się nie podoba ale tylko to narazie mam zmontowane

Opublikowano

Spoko spoko, patent jest generalnie bardzo dobry według mnie, ale wizualnie mi nie podchodzi. Puść mi smsa w wolnej chwili, bo rozpiździłem telefon i nie mam żadnego kontaktu :facepalm: pomału kolekcjonuje numery...

---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ----------

Fotki zrobiłem, ale nie mogę kabla od aparatu znaleźć :facepalm: ale za to małą zapowiedź kolejnego moda, jest to model wstępny, docelowo LEDy będą gęściej, co o tym myślicie? Może będzie szansa na małą masówkę, jeśli projekt się spodoba :decayed:

ENJOY!

ledty.jpg

Z góry uprzedzam, że chodziło o zachowanie dyskrecji lamp, żeby nie wygladało to na podrabianie B5 na B7. Chodzi o reakcję LEDów, co daje moim zdaniem najlepszy efekt. Foto by bidzio1 dla którego ślę wielkie pokłony :hi:

Opublikowano

Fajne :kox:

Opublikowano
No no :kox:

Sedan cicho tam :grin:

Opublikowano

DO ogarnecia jest i sedan i avant i mysle ze kierun tez... tylko lamp nie mam by to stworzyc wg swojej wizji

ale ten efekt wg mnie fajnie wyglada :

diody.jpg

diody1.jpg

diody2.jpg

Opublikowano
DO ogarnecia jest i sedan i avant i mysle ze kierun tez... tylko lamp nie mam by to stworzyc wg swojej wizji

ale ten efekt wg mnie fajnie wyglada :

http://s11.postimage.org/gnwvqdaov/diody.jpg

http://s9.postimage.org/m9no4zc7f/diody1.jpg

http://s4.postimage.org/5rd0cd7mh/diody2.jpg

Fajnie będzie wyglądać, jak będzie cała powierzchnia oświetlona na pozycji ciemniej, a na stopie pełna moc LEDów :decayed:

Opublikowano

Szyba nie pal tyle ;P bo Ci sie kolory mienia :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...