duffy Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 co wam się ta podoba w tych alu dekorach ? kiedy jedziesz do kuby? może się uda spotkać mam nadzieje że nie w przyszłym tygodniu bo rozbieram auto i raczej cały tydzień będzie nie mobilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 No właśnie za tydzień w sobote Zobaczę jak będzie na alu, zawsze można podesłać i zrobić moro w hydrografice ---------- Post dopisany 28-01-2013 at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany 17-01-2013 at 23:04 ---------- No i jutro, bądź pojutrze wpadnie nowy mod ---------- Post dopisany at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:02 ---------- co wam się ta podoba w tych alu dekorach ?kiedy jedziesz do kuby? może się uda spotkać mam nadzieje że nie w przyszłym tygodniu bo rozbieram auto i raczej cały tydzień będzie nie mobilne W tym tygodniu dopiero jadę, więc jak ogarnąłeś auto, to można się gdzieś ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Jak tam nowy mod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Blacha na d*pie w rozmiarze US on board fotki jak to wygląda na dniach, ale jest o niebo lepiej doszły też alu dekory w międzyczasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Blacha fajna widziałem. alu dekory też spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Blacha na d*pie w rozmiarze US on board fotki jak to wygląda na dniach, ale jest o niebo lepiej doszły też alu dekory w międzyczasie alu zwykle czy szczotkowane? Ledy jak tam sie maja, robisz ori na ledy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Blacha na d*pie w rozmiarze US on board fotki jak to wygląda na dniach, ale jest o niebo lepiej doszły też alu dekory w międzyczasie alu zwykle czy szczotkowane? Ledy jak tam sie maja, robisz ori na ledy? Jak mu zrobie to będzie miał. a tak swoją drogą to Karol jak jeszcze siedzisz w domu to możesz podlecieć to zrobimy te lampki na tablice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Blacha na d*pie w rozmiarze US on board fotki jak to wygląda na dniach, ale jest o niebo lepiej doszły też alu dekory w międzyczasie alu zwykle czy szczotkowane? Ledy jak tam sie maja, robisz ori na ledy? Jak mu zrobie to będzie miał. a tak swoją drogą to Karol jak jeszcze siedzisz w domu to możesz podlecieć to zrobimy te lampki na tablice. bedzie to swiecilo bo gdzies kiedys slyszalem ze ten klosz nie jest przystosowany pod swiatlo led i ze bedzie slabo swiecic, prawda to bo interesujacy mod bylby ledy w ori kloszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 po pewnych modyfikacjach jest to do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Już rozpiździłeś tą moją lampe?! ten wzór mi się nie podoba, tak jak Ci mówiłem, zalatuje mi tu chęcią zrobienia na siłę B7 z B5... Zrobimy to po mojemu, tak jak Ci mówiłem, jestem do piątku przyszłego w kraju, także jak coś to myśl i działamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Podoba mi sieten patent z ledami:decayed: a pozniej full schwarz klosz i gites:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Wiem że ci się nie podoba ale tylko to narazie mam zmontowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Spoko spoko, patent jest generalnie bardzo dobry według mnie, ale wizualnie mi nie podchodzi. Puść mi smsa w wolnej chwili, bo rozpiździłem telefon i nie mam żadnego kontaktu pomału kolekcjonuje numery... ---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ---------- Fotki zrobiłem, ale nie mogę kabla od aparatu znaleźć ale za to małą zapowiedź kolejnego moda, jest to model wstępny, docelowo LEDy będą gęściej, co o tym myślicie? Może będzie szansa na małą masówkę, jeśli projekt się spodoba ENJOY! Z góry uprzedzam, że chodziło o zachowanie dyskrecji lamp, żeby nie wygladało to na podrabianie B5 na B7. Chodzi o reakcję LEDów, co daje moim zdaniem najlepszy efekt. Foto by bidzio1 dla którego ślę wielkie pokłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooney1990 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No no Sedan cicho tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 DO ogarnecia jest i sedan i avant i mysle ze kierun tez... tylko lamp nie mam by to stworzyc wg swojej wizji ale ten efekt wg mnie fajnie wyglada : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 DO ogarnecia jest i sedan i avant i mysle ze kierun tez... tylko lamp nie mam by to stworzyc wg swojej wizjiale ten efekt wg mnie fajnie wyglada : http://s11.postimage.org/gnwvqdaov/diody.jpg http://s9.postimage.org/m9no4zc7f/diody1.jpg http://s4.postimage.org/5rd0cd7mh/diody2.jpg Fajnie będzie wyglądać, jak będzie cała powierzchnia oświetlona na pozycji ciemniej, a na stopie pełna moc LEDów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 łoooo pany. diody, nełony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Szyba nie pal tyle ;P bo Ci sie kolory mienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi