riddick74 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 u mnie tez brak podświetlenie schowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 u mnie tez brak podświetlenie schowka nie tylko u Ciebie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Założyłem też podświetlanie kratek nawiewów oraz podświetlanie schowka:http://img856.imageshack.us/img856/349/dsc0069uk.jpg http://img841.imageshack.us/img841/1202/dsc0070vh.jpg Takie małe mody, ale bardzo cieszą oko:wink: Tak jak mówisz. Małe mody a cieszą. koka w schowku Ci się wysypała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 podświetlenie schowka nie jest w stand. nie jest wchodzi w sklad pakietu oswitlenie i trzeba sobie dokupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Z pakietu oświetlenia wnętrza dorezałem ostatnio jeszcze podświetlanie klamek, ale nie mam aktualnie żadnego zdjęcia:kwasny:, i zakupiłem też nakładki na pedały i podstopnicę z RS4 B7 trzeba to będzie teraz tylko zamontować zgodnie z opisem WRCLAGUNY i będzie modzio:naughty: Po świętach oddaję podłokietnik i mieszek zmiany biegów do obszycia skórą i białą nicią. PS. Ciągle szukam sufitu z S-line gdyby ktoś coś widział, słyszał w rozsądnych pieniądzach to proszę o info:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 NO piknie a nie chciałes załozyc od najnowszego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 NO piknie a nie chciałes załozyc od najnowszego ?http://img132.imageshack.us/img132/1840/20121223113939.jpg Powiem tak te z B7 bardziej mi się podobają optycznie ( mam na myśli podstopnicę) bo na pedałach aż takiej różnicy nie ma a z drugiej strony te kupiłem w dobrej cenie oczywiście nówki ori sztuki:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Mi te tez z RS4 sie widzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
126tomek Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Nakładki super;) Gdzie je nabyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Nakładki super;) Gdzie je nabyłeś? Dzięki:wink: eBay - eine der größten deutschen Shopping-Websites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scyzor8811 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Koks.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Pedały i podstopnica zamontowane podłokietnik i mieszek też już wrócił z obszycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 ładnie ładnie:kox:, coś mi się zdaję że na wiosnę czeka Cię pranie foteli (chyba że zmienisz do tego czasu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 ładnie ładnie:kox:, coś mi się zdaję że na wiosnę czeka Cię pranie foteli (chyba że zmienisz do tego czasu) Nie zmieniać raczej nie będę jak już to dam obszyć te co mam:wink: a jak będę chciał wyprać to nie martw się wiem gdzie zapukać do drzwi:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ładnie Sysek ładnie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Nakładeczki robią robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Bardzo ładne nakładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Widze że idziesz w kierunku WRC ,a to dobry kierunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Widze że idziesz w kierunku WRC ,a to dobry kierunek WRC to niedościgniony ideał nie chcę nikogo kopiować robię auto pod siebie chociaż widać , że gust mamy podobny:wink:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Widze że idziesz w kierunku WRC ,a to dobry kierunek WRC to niedościgniony ideał nie chcę nikogo kopiować robię auto pod siebie chociaż widać , że gust mamy podobny:wink:. WRC nie ma gwintu:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi