sysek27 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Te fotele w ASO były kupowane I musiałbym tu Kaja zacytować ale to On ma wyłączność... A jak:decayed: A tak z innej beczki zastanawiam się czy teraz do tych foteli nie zapodać dekorów Piano tylko czy się za ciemno w środku przez to nie zrobi:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez123 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Posiadam wiele gratów s line s4 s5 rs4 od listewek sufitów po koła hamulce fotele itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dekory coś nowego i ładnego Audi A4 8K listwy ozdobne (3883551702) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dzisiaj się "pobawiłem" trochę z tunelem środkowym i zrobiłem coś takiego i mam dylemat bo ogólnie jest dobrze tylko neon miał świecić na biało a świeci bardziej na niebiesko i teraz nie wiem czy nie zmienić na czerwony kolor a kolejny problem to czy schowek obok tego na kubki też robić czy zostawić tylko podświetlanie w kubkach tak jak na zdjęciu Tak ?: Czy tak?: Czy zmieniać na czerwony.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak masz pakiet światło, to czerwony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak masz pakiet światło, to czerwony. W klamkach zmieniłem diodę na biala:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak dla mnie to jest kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 zostaw biały jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak w poliftowej a3... Jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieron82 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Sysek dawaj instrukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Sysek dawaj instrukcje Co u dużo pisać zakupiłem taki neon: NX1 NEON GIETKI 1,2 MM RÓŻNE KOLORY (3887341186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Po poluzowaniu śrubek neon idealnie się tam wkomponował bo jak wiemy uchwyty na kubki są montowane do tunelu na pióro-wpust i po poluzowaniu śrubek można tam fajnie wepchać ten neon a później dokręcić śrubki później neon podłączyłem pod przetwornice którą zakupiłem też u tego sprzedawcy no i oto cała instrukcja:wink: Ale tak jak powiedziałem gdybym wiedział ,że ten biały to tak naprawdę jasny niebieski to kupiłbym czerwony na razie zostawiam tak jak jest może z czasem to zmienie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Sysek dawaj instrukcje Co u dużo pisać zakupiłem taki neon: NX1 NEON GIETKI 1,2 MM RÓŻNE KOLORY (3887341186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Po poluzowaniu śrubek neon idealnie się tam wkomponował bo jak wiemy uchwyty na kubki są montowane do tunelu na pióro-wpust i po poluzowaniu śrubek można tam fajnie wepchać ten neon a później dokręcić śrubki później neon podłączyłem pod przetwornice którą zakupiłem też u tego sprzedawcy no i oto cała instrukcja:wink: Ale tak jak powiedziałem gdybym wiedział ,że ten biały to tak naprawdę jasny niebieski to kupiłbym czerwony na razie zostawiam tak jak jest może z czasem to zmienie:wink: No to wreszcie znalazłem to czego szukam na te kubasy:naughty: Fajnie to wygląda:decayed: A pytanko nie daje to za bardzo po oczach w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie mam tego jeszcze w aucie założonego bo czekam na dekory ale nie wydaje mi się żeby to zbyt mocno świeciło powinno być dobrze:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 To podświetlenie jest po prostu... piękne Myślałem że najbliższy weekend przeznaczę na wymianę boczków, ale jeszcze dojdzie tunel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Pocas, takie montuj Einbauanleitung Türen - Ambientebeleuchtung Audi RS5 Modell 8T - YouTube Audi A5 S5 RS5 Türzierstäbe mit Ambiente Beleuchtung S-line Quattro 8T 8F | eBay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 A że tak jeszcze zapytam te neony(przetwornik ten)przy kubkach podpiąłeś pod oświetlenie zapalniczki? nie wali żadnymi błędami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie wiem czy wali błędy podpiolem się pod podświetlenie zapalniczki będę to do auta wkładał kolo wyroku to będę mógł coś więcej powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 A że tak jeszcze zapytam te neony(przetwornik ten)przy kubkach podpiąłeś pod oświetlenie zapalniczki? nie wali żadnymi błędami? A jakie mają być błędy skoro to jest podpięte pod +/- i niema żadnej linii diagnostycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 fajne bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Pocas, takie montuj Einbauanleitung Türen - Ambientebeleuchtung Audi RS5 Modell 8T - YouTube Audi A5 S5 RS5 Türzierstäbe mit Ambiente Beleuchtung S-line Quattro 8T 8F | eBay Jak dla mnie to już trochę za dużo chyba, żeby to podłączyć pod oświetlenie nóg QQ1, żeby była regulacja jasności to może wtedy a po drugie cena też niezła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi