H4mm3R Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To trzeba szukać czegoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Patelnia jakaś dobrze by wyglądała chyba w łeb Nie. Z tefala Proszę bardzo, wedle życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Patelnia jakaś dobrze by wyglądała chyba w łeb Nie. Z tefala Proszę bardzo, wedle życzenia http://pobierak.jeja.pl/images/5/4/3/4400_tefal-mistrz-patelni.jpg?1289389755 Mefju to trza było od razu tak pokazać swoją propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Młoooody jeszcze jest :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riddick74 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja mam 8,5J, minimanie wystają a w środku są trochę wklęsłe. http://imageshack.us/a/img834/3702/20120606191533.jpg a to lipa mosz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudek1993 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ładna a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 No i wczoraj skończyłem PDC przód i tył nie miałem u mnie wcale tego na wyposażeniu fabrycznym dlatego było trochę zabawy z kabelkami...chciałem jeszcze podziękować WRCLAGUNA za pomoc telefoniczną przy kodowaniu:hi:a taki oto widok ukazuje mi się po włączeniu tego systemu:banan: Dzisiaj auto dostało nowy rozrząd(trochę wcześniej niż przewiduje to producent, ale wolę dmuchać na zimne) a jutro atakuję montaż podświetlanych kratek nawiewów, podświetlanie schowka oraz podświetlanie nóg przód i tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 czyli czujniki działają mod gratki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 czyli czujniki działająmod gratki:wink: Tak działają naprawdę świetna jest ta wizualizacja na MMI w B7 miałem PDC , ale sam tył i już było fajnie, teraz to banan mi z twarzy nie zchodzi:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 aż się chce parkować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Graty MODA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 ja też chcę graty są tylko zrobić nie ma komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 ja też chcę graty są tylko zrobić nie ma komu Ja ci zrobie tylko potrzeba mi twojego auta na chwile Jak ci sie nie pali to BT zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 daj znać że się prac podejmiesz a zorganizuję wolne i wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 daj znać że się prac podejmiesz a zorganizuję wolne i wpadnę Jak chcesz to wpadaj ogarniemy temat Jakies tam graty mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Założyłem też podświetlanie kratek nawiewów oraz podświetlanie schowka: Takie małe mody, ale bardzo cieszą oko:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 podświetlenie schowka nie jest w stand. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 koka w schowku Ci się wysypała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 podświetlenie schowka nie jest w stand. No właśnie nie:facepalm: ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ---------- koka w schowku Ci się wysypała Tyle tego mam w domu, że o te parę gram co mi się tam wysypało nie zbiednieje:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi