spanky Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 1.11.2008 Orlen Piaseczno ON - 3.95 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Łukoil Bielany - 3.89 za ON, 3.95 za PB95 Jakbym wiedział, że się tak ceny posypią to nie wziąłbym klekota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 W sobotę na modlińskiej na BP ON był po 3,78 zł, a na Lukoilu widziałem po 3,70 zł. Ropa tania, dolar aż taki wysoki nie jest, ale oczywiście cwaniaki z rafinerii nie opuszczą ceny mocniej, bo przecież po co. Lepiej zarobić więcej. Jak tak dalej pójdzie i będzie taki skok cenowy, obniżka, ale nie do poziomu poprzedniego, znowu mocny skok i znowu obniżka nie do tego samego poziomu to za 3 lata ropa będzie po 10 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterex Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 A mnie krew zalewa - w moim mieście wychodzi ,że palwo jest najdroższe: Orlen - 4,17 Bp - 4,19 stacja "krzak" - 4,15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 dzisiaj zaobserwowałem zmiane na Shell cena to 3.92 za ON oby tak dalej to dojdzie do 3 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 A mnie krew zalewa - w moim mieście wychodzi ,że palwo jest najdroższe: Orlen - 4,17 Bp - 4,19 stacja "krzak" - 4,15 To się nazywa zmowa, bo jak to inaczej wytłumaczyć?! W moich rodzinnych stronach (40-70 km na wschód od W-wy): ON - 4,23 PB - 4,32 Na szczęście ja leje tylko w W-wa/Marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Poznań centrum ON Verva - 4.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 wczoraj modlińska w warszawie na BP 3,79 ON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 ja nie rozumiem tak dużego zróżnicowania cen miedzy jedną a drugą stacją są różnice nawe ok 50-60 gr :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 ja nie rozumiem tak dużego zróżnicowania cen miedzy jedną a drugą stacją są różnice nawe ok 50-60 gr :gwizdanie: na układy nie ma rady... :gwizdanie: w Koninie i okolicach wszystkie porządne stacje należą da dwóch właścicieli i robią sobie ceny jakie chcą np... sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michas Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Stacja BP 30.10 ultimate 98 4.35 , dzisiaj tj 03.11 ultimate 98 4.27 ... do tego za wypełnioną ankiete czekolada milka z orzechami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 ja nie rozumiem tak dużego zróżnicowania cen miedzy jedną a drugą stacją są różnice nawe ok 50-60 gr :gwizdanie: A ja nie rozumiem jednego ,że np na BP w W-wie ON jest po 3,79, a w Żywcu na BP po 4,09zł. Jeden koncern BP, a taka różnica w cenie. Pewnie mają jeszcze duże zapasy tego droższego paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekg Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Po raz drugi dziś notowania ze statoil Żory - ON 3.85 (rano 3.89). Mogliby utrzymać tendencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Dzisiaj w Ostrowie Wlkp na Shellu PB95 widziałem PB95 za 3.88 A w sobotę tankowałem na BP w Kaliszu za 4.06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 u mnie 4.14 a PB 95 - 4.19 jak tak patrze to straszna taniocha u was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 u mnie 4.14 a PB 95 - 4.19 jak tak patrze to straszna taniocha u was Tankuj na spotach w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 3,97 ON na BP w Nowym Dworze Maz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 3.93 Statoil Kielce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 u mnie 4.14 a PB 95 - 4.19 jak tak patrze to straszna taniocha u was Tankuj na spotach w Lublinie i w niedziele chyba tak zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 4.01 zł -5 gr przy płaceniu kartą czyli 3,96 zł za...Pb98 Neste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi